MeSh Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya adam 10-15 yıldır bunları topluyormuş. ayırdığı para o kadar büyükte değilmiş. koleksiyon bi nevi. ordan ayrıca bmw parası çıkmaz :)[signature][hline]Meshcharakou -ElitE- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SKeLeToN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 sağLam kasmış abi ne dieLim :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rudyray Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Slat, 29 Ağustos 2005 00:45 tarihinde demiş ki: Bu adamın hiç karşı cinsle ilişkisi olmuşmudur acaba lol.. savunma macalı degıl ama eger faq okusaydin adamin 11 yıldır evli ve 3 yasinda cocugu oldugunu anlardin..[signature][hline]home home sweet home!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeIlow Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 odayı istemem ama o oyunlardan seç been al yapabiliyormuyuz eheh :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr www.fmturk.net 17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi. [Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir] [i][b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 kesin asyalıdır bu...[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 adamın katkısı ne luzumsuz dıyenelre o odada konsol oyun tarıhındkeı butun oyunlar var asagı yukarı ve bundan bı 50-60 yıl sonra o oyunları mumla arıycagımız ıcın muzelık olucak hepsı[signature][hline]God's In His Heaven, All's Right With The World. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: KaMoNJuK, 28 Ağustos 2005 19:01 tarihinde demiş ki: Bu adamın dünyaya katkısı ne ? +1 OHANNES o_O !!!! bu ne bae? bende gaza gelirdim ufakken euehueh benim 56tane ateri kasedim war die ahuahau![signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mordrac_ Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 eskiden amiga zamaninda buna benziyordu abimin odasi ehueh simdi 30una yaklasiyor alakasi kalmadi oyunla :) su an benim odada 1 raf dolu orjinal 60 dvd var cogu ps2 oyun. korsan 100lerce cd var oole duruyor gostermelik.[signature][hline]With his holy cross raised high, he shouts a warcry against evil. [Bu mesaj _Mordrac_ tarafından 29 Ağustos 2005 10:31 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 insanın röh diyesi geliyor.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uhrmiller Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 napmıs bu adam!!! konsol dunyasında son nokta budur bence[signature][hline]est sularus oth mithas [Bu mesaj uhrmiller tarafından 29 Ağustos 2005 14:39 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar