Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Acaip El Hareketleri...

RedallHoor

Öne çıkan mesajlar

Yaw ellerinizi yumruk yapın ve iki yumruk birbirine bakıcak şekilde tutun sonra bi tanesini öne doğru çevirmeye başlayın böyle yuvarlaklar yapın bilekten değil dirsekten doğru diğerinide öne değilde arkaya doğru yapın...

Bazen şöyle oluyor aa yaptım yaptım aaa ikisinide aynı yöne çeviriyormuşum o yüzden yanılmayın..[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

valla 1. hareketi iki elle de ayrı ayrı yapabiliyorum (da neye yaradı?) 2. hareketi de her türlü yaptım. kollar farklı hızlarda olsa bile yapabiliyorum.(nooldu aştım mı şimdi ben?!)[signature][hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true

[Bu mesaj Mr_Hand tarafından 29 Ağustos 2005 00:21 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

ben 2 sinide yapamadim ozurlu muyum ben yoksa?[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give"
"Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir"

Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande
B@B th3 G3NK

MALkavianX, 28 Ağustos 2005 13:24 tarihinde Karaköy vapur iskelesinde demiş ki:
Abi yok bide disardan zenci ithal etmisler...(!!!!)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
cuytherock, 28 Ağustos 2005 17:11 tarihinde demiş ki:
2.ci hareketi hala anlamış değilim. .

hala anlamayanlar varsa. yüzerken kulaç atarsın ya. bir kolunu ileri doğru kulaç atarmış gibi ileriye doğru çeviricen diğerini ise sanki sırt üstü yüzermiş gibi geriye doğru kulaç atarmış gibi geriye doğru çevircen.[signature][hline]Old loves they die hard
Old lies they die harder...
Sosyal ağlarda paylaş

Yok o anlatan arkadaşda anlamamış koldan değil arkadaşlar..

Dirseklerinizden doğru çevireceksiniz yumruklarınız birbirine bakıcak şeşilde durucak elleriniz sonra birini ileriye diğerini geriye çeviriceksiniz DİRSEKTEN :)[signature][hline]Bir Arnavut Ciğerinden Daha Fazla Sevdiğim Birşey Varsa Oda 2 Arnavut Ciğeridir..
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...