Necro Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Yahu gözünüzü sevim bu itemler ne böyle ya pazar alanına bakıodum nasıl yapıolar bu işi bi anlasam yüklenmeyin üstüme bide ^^ said: ARES DE SATILIK +8 LYCON STAF +8 CHİTİN SHELD +8SS KALKAN WARRİOR PENNANT SKELETON BELT DOLAR BAZINDA CIDDI OLANLAR ARASIN LÜTFEN BANA KOMIK FIYATLAR VERMEYIN LÜTFEN +8 İTEM BUNLAR Buda ayrı birşey;Türk Zekası said: ilk başta soundries den 10 k lık transformation gem i alıyoruz sonra kurbanımızı buluyoruz onu bu gemin onu istedii canvara dönüştüreceğini sölüyoruz o da eğer yutarsa ona 20 k ya satıyoruz adam bakıyo bakıyo bu dönüştürrmüyo diyo biz diyoruz abi lvl kaç ? o eğer 20 nin üzerinde bişii sölerse zaten abi onu 20 den sonra kullanabiliyosun diyoruz ben lvl 15 im diyoruz daha kullanamıyorum diyoruz ama diğer character de kullandım diyoruz o da peki tamam diyip gidiyo [signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba [Bu mesaj TrTownUser tarafından 26 Ağustos 2005 01:05 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
w00t Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 eet bunlar gercek e-bayde satılıyor :) daha neler var bi bilsen :) asagıdakini yapanda tam moron mus 20k icin nooblamı ugrasıyo loleh[signature][hline]Fresh Orange Juice Pls Ares/w00tabulous Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ne yazıkki gerçek, KE den önce gerçekten adam gibi dupe temizlemesi yapılırsa para verip alanlar için acı bir gerçek olucak.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:71xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 İiyi riske girip uplamışlar :P helal olsun +8 cs ohhhaaa :D[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Yeni upgrade sistemi gelince :D +8 rol ,roc görürüs artıq[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Buzi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: TrTownUser, 26 Ağustos 2005 01:02 tarihinde demiş ki: Yahu gözünüzü sevim bu itemler ne böyle ya said: LYCON STAF SHELD PENNANT Harbi ne bu aytımlar :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hani scorpion shield ve chitin shield varsa karışmasın die valla :D herhalde[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 herşeye tamamda +8 lycaon helal valla[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 54xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 peki sımdı ben ebay da bunlardan bırını aldım dıyelım. keısn olark bana oyunun sıfresı ( char aldıysam ) yada aldım para hesabııma gelecekmı. knigh onlıne ın ebay ıle anlasması var ama emın deılım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 eger bunlar gerçekse ki ben inanmıyorum bir kişinin bu kadar item yapabileceğine kesin parayı alıp kaybolucak arkadaş[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Sen yinede alma sonra tıklatmasınlar seni[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Islak_Tosbaga Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Marla Sen demek Staff görmemişsin =) [spo1=Staff][/spo] Warriorlar Bunlarda Bizler Icin = [spo2=1][/spo] [spo3=2][/spo] [spo4=3][/spo] Dip Not:Ulan inş. doru yaptım resil olmayam 8)Edit: Ben düzelttim :-)[Bu mesaj KaKsi tarafından 26 Ağustos 2005 13:27 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yaptın yanlış yaptın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KaKsi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Ben düzelttim tospik[signature][hline]KaKşi: Sence Aşk gerçekten bir kumar mı? Ranina: Rus ruletinden farkı yok.. KaKşi: O halde niye beni öldürmüyorsun? Ranina: Yaşamak için sana ihtiyacım var. Tıpkı senin bana olduğu gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 [spo5=Tusba mage][/spo] [spo2=Warrior 1 ][/spo] [spo3=Warrior 2 ][/spo] [spo4=Warrior 3][/spo] Dipnot : tam s*çtın :D şimdiq[Bu mesaj TrTownUser tarafından 26 Ağustos 2005 13:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Islak_Tosbaga Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 zuhahah bana diene baq Eywallah babs Düzeltme için =) Dip Not:S*çtık mı şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 eet :D resil Masaüstü bile sana benzio :D [Bu mesaj TrTownUser tarafından 26 Ağustos 2005 13:32 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Islak_Tosbaga Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 eheuehe StyleXp lem o öle deme =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
YumiYumi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya arkadaşlar ben anlamıyorum bu itemleri kendilerimi yapıyorlar onları çok merak ediyorum sorsak evet ben yaptıum derler ama bunları kesin olarak gmler yapmıştır :( biz bir yardım talebinde bulunsak cevap bile yazmazlar :(:(:(:(:([signature][hline]Server : Beramus Karakter : Immortal_Courage Clan : Freedom® LVL : 6x NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :) Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz. Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Islak_Tosbaga Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: YumiYumi, 26 Ağustos 2005 13:35 tarihinde demiş ki: Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir ) Rakip mi??? :D :D :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Heyy tosbo hadi sen git oynunu oynaa yhaa toppıos şurada alala Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Joey Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya o beramus onlar aşmış zaten adamlar dupenin kralını yapmış ki benim arasıra gittiğim bi cafe var PressOk den bi arkadaş hergün item değiştirio lycaon +7 lycaon +6 rom lar rol lar gider de gider beramus ta oynanmaz en iyisi diez diyolar ama bilemicem cyhper ve beramus SUX aynı cafeden iki arkadaş daha var biri 61 lvl priest weight hammer var biri 60 lvl assasin cleaver ve swordbreaker Not : Böyle server olmaz olsun Dip Not : Böyle gmler olmaz olsun[signature][hline]Name : Marla_Singer Server : Ares Lvl : 62 NP : 54xxx Job : Arch Mage (paper) Not : Toplum diye bir şey yok, varsa da ilgim yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Islak_Tosbaga Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Beramus ismi çok yanlış bence Gm ler deiştirmeli server ı DUPERAMUS koymalılar =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 evet PressOK un cafesinde copmlux cok saglam. Dupe le cogaltıp cogaltıp upg yaptı adam en sonnuda +10 u gördü. Vstyle die birinde +10 shard var :S beradakilere kolay gelsin[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 tabiki diezdede birşeyler dönmüştür fakat diez in farkını şöyle ifade edeyim. henüz impact yok :)[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar