Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

combo yardım

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
herkezin kendine göre kombosu var sende kendine göre yap en iyisi senin kombondur[signature][hline]Server : Beramus
Karakter : Immortal_Courage
Clan : Freedom®
LVL : 6x
NP : Kasacaktıkki Char Puf Oldu Aldılar :)
Açıklama : Geri Gelene Kadarda Beklemedeyiz.
Rakip : SUISUISUI (Complexus da olabilir )
Mesaj tarihi:
Z + R + Skillerin en kral combo.. Eger sen Lafi combo programina getiriyosan yalnı$ yerde ariyosun adamim burda yok oyle $eyler..[signature][hline]Server : Ares
Name : Schweppes
Clan : TOWN
Level : 6x
Mesaj tarihi:
bak ben söyleyim kombo programını.
sağ ayanın baş parmanı r nin üstüne.
sol ayanın başparmanı z nin üstüne koy.
sol elinle sıcanı alıcan
sağ elinde vuruşlarında olucak. dehşet kombo çekersin bi de öyle dene .......

allam neden kendi tazrzlarını bulma yolunda deel bu millet neden kopya derdinde cıkcık cık cık cık......[signature][hline]Server: Beramus
Nick: Arcenoid
Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D
Character : Mage
Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak)
Lvl: 5X
np: 5K :(
Mesaj tarihi:
adama r ilevur arada skill kullan kendi kafana göre kendi combonu yap =)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
default bıçak derken ne demek istedin anlamadım[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
hızlı bir skill ve r den iyi vuruyor tüm sin skillerini kullanan adamlar bile var[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Mesaj tarihi:
küçük dmg dan başlıyorsun küçük skillerle adamı yokluyorsun dmgların kötüyse kaçıyorsun iyi vuruyorsan spike kullanıyorsun kötü vuruyorsan spike ı falan kullanmayıp yolda önüne çıkabilecek sotelere saklıyorsun[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
  • Yeni Oluştur...