Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hayır :D :D (yaşta değil başta ;) ama genelde cafede sürten çocuklar garip oluyo. 8-14 yaş arası olanlar. oyunu b.k etmek için oynuyo sanki)[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 walla sewındım gırgır topici açmısım ne gusel walla herkes atlıo olm konuyla ilgili konusun yaa... Alla alla biz adam lar gene saptı konudan :D
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 konu neydi? :D (aman ha patlamasın) ehem..örh, Hayatın Güzellikleri; burdan devam edin lütfen :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 konuyu kitleyin plz
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 matakuso alem adsın he :D
Schweppes Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Sanane ? * Konu patlar *[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 okullar baslasın gunde en fazla 1-2 saat oynucam hemde bu sefer lag olmucak cunkı okullardan turklerden cogu kser gıremıcek zaten :D
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hah hayat disarida "hadi disari cik" misyonerlerimiz eksikti :) ogreten adamliga soyunmanin alemi ne simdi? hadi sen oynamasan neyse.. elbet bi yerde bayar birakir insanlar zaten.. keyif almak icin oynuyoruz sonucta.. ee keyifde aliyosan hayat bu deilmidir? budur. taniga baska sorum yok hakim bey.. (hepiniz bu boktan dunyada zaman oldurmekle yukumlusunuz.. sanmayin ki dunya guzel bi yer.. bu kisa zaman icerisinde yiin icin scin keyfinize bakin.. kimsenin size neyi nasi yapmaniz gerektigini solemesine izin vermeyin)[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr
Bluemint Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Beyler Konuyu Saptırmayalım,Arkadaşımız güsel sölemiş.Hayatın güselleklerinden bu ko yüzünden mahrum olan bi çok insan war bu oyunu gerçekten zevk için oynayın ve hırs'a çevirmeyin.Ko dan başka daha güsellikler war bunun sizde farkındasınızdır ama oyuna bağlandınızmı bunun farkına varmaya biliyorsunuz.[signature][hline]Diez:BlueMint Level:6x Clan:? Np:46k
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Ben sadece olaya farklı bi yönden baktım... Anlayanlar gene anladı sagolsunlar.Size kendi fikrimi söylüyorum gene de yaranamıorm. ney yane sımdı bana laf atınca mutlu mu oldun ha? Neymıs efendım yoq hakım,bey yoq soyle... Olm her konuda da illa laf atacaksınız die bi kaide yoq Biraz da uslusulu dinle.noolur ölurmusun 2 dakka laf atmasan.Ben sadece sizin bilginizde olsun die yazıorm... Lütfen konuyu saptırmayın
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 al sana hayat. online oyun oynayacam die açıkta kaldım. benimle illöğretimnden aynı seviyede mezun olan arkadaşlarım 4 yıllıklara. ben ise anca meslek yuksek okulku 2 yıllığa gidicem :( nasıl hayat a bakabilirim ki[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :(
vktk Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 üniversiteyede girdim, şimdi düzgün bir işimde var. istedikten sonra, hayat ile oyun arasındaki dengeyi koruyabildikten sonra olmayacak şey yok..[signature][hline]Name: VAnGeL Clan: My name is Lvl: 6x Class: Berserker Hero Nation: Karus Server: Diez
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bakmayın üst yazıda yazdıklarım kendi isyanım sadece .o dengeyi bende koydum ama meslek lisesine gittim . ayvayı o zaman yedim. ya salla ben zaten onu öytlseine diyorum. benim arkadaşlara sorun biz hayatın içindeyiz zaten ya. bir çiftlik var yeşilliğin ortasında. sabah uyanıyorsun mekan harika. fl. istediğim zaman kkızılaya arklarla akarız vs vs. hayat güsel be kim kötü demiş. :)[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :(
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 walla ii dengeyi kurabilenlere benım sozum kuramayanlara..
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bütün dengem :D oyun ve yemek üzerine :D bilgisayar sehbasının :D mutfak tezgahından farkı yok :O[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 hayatın güzellikleri bence;güzel bir ormanlık 1 mangal bolca alkol :D yanında kız arkadaşın arkada sonuna kadar açık bir cradle of filth şöle güzel pişmiş kuzu şiş bide yorgan yastık alsana hayat işte valla öle bir yerde sonsuza kadar yaşarım :D[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bu arada cradle of filth=favori grubum black metal sölüyorlar ingiliz grubu from the cradle enslave, nymphetamine ,angel of death,frost,gabrielle favori şarkılarım :)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
geri_donecem Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 KO OYNAMAYA başladım üni uzattım hayatımda oyun manyağıydım ko en iyisi bence hertür oyunun uzmanıyım counter strike ve resident evil lke başladı oyun hayatım ko ile sürecek okuluda bittirriz bi gün artık
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 hayat senin için ko mu ?[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ilk başladığımda benim için bi tutkuydu.charıma laf edenle dalaşacak kadar. zaten 55 te charım hacklendi.bırakmıştım oyunu sadece arasıra paticiğe bakıyordu m; ve sonra bi kaç hatrı sayılır arki ve paticikten oluşan bi ark grubuyla cyerde başladık.muhabbet, birlik. yardımlaşma.artık sadece bunun için oynuyoruz beraber cyperde başlayalı çok olmadı gerçi ama ilerde daha da eğlenceli olacak klanımız çok ii sucukekmek:D tabii bütün dünyasını unutup oyundaki zombi gibi olan arkadaşlara tawsiyem;geç olmadan kendinize gelin herşeyin bi ortası bulunur. 1 ay önce günde 10 saaat oynuyordum ayrıca kafede evde olsam en az 15 saat oynardım.yawaş yawaş kendime geldim artık e hayat zorluyor bazı şeylere ama; bırakın demiyorum bu oyunu tabiiki ben ce çok güzel bi oyun. neyse daha fazla kafa ütülemeyim siz mesajı aldınız :D kasmayın bu kadar kendinizi oynayan oynuyordur.bırakanda bırakır ;zevk meselesi bu ama kendinize dikkat edin; hayatta sizi unutmasın
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 sizi bilmem ama ko artık benim hayatımda hiç bişey gerçek hayat dışarıda =)[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Öne çıkan mesajlar