TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 arkadaslar ben 2 aydır paticik uyseıyım ama pek de hosnut oldugum soylenemez... herkesin gozunu hırs bürümüs :( Yoq su adam bana su kadar dmg wurdu yoq soole yoq boole derken hayatın gusellıklerını kaçırıyoruz !!! Arkadaslar yapmayın su 3 gunluk dunyayı kendınıze zehır etmeyın :( Lutfen bu yazıyı okuyun we hayata açılın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hayat hayat olsa açılalım da :([signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 baba hayatı kendın yarat tekneyı ben werecem walla :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 nedne böyle birşey yazma gereği duydunki[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ko yüzünden sapıtanlar :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknes_silver Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 salla hayatın a.q Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
raul7fb Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hayatmı hayat dediğin şey knightdir bence sence nedir ?[signature][hline] raul7_fb/diez/46/mage/el morad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bence sen kafayı yemişsin raul :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknes_silver Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 kO oyunu kısa anda butun turkıyeyı sardı aq KO oynalrın hepsı tmmm bı .............................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hayatın en güzel yanı KO ama KO oluncada hayat kalmıyo a.k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 baqsanıza olm hepnız kafayı yemısınz (olayın farkında olanlar hariç) ya nassı olu da insan knıghttan baska bisey dusunmuo!!! walla bana da acıklayın :D 1 hafta knıght oynayamadım die çıldıracaktım walla ama simdi bu olayın bi zmn kaybı oldugunu farkettim hayatta knıghttan baska guzel seyler de war :D sansımı bi de onlarla deneyım dedım :D mutlulugu yakaladım walla 1 aydır da knıght oynamıyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknes_silver Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 valla ark daslar bu KO bosyere zman kayıpdan baska bı sey degıl aq The sana katılıyorum arkdasım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 nie ya ben sıkıldım ko dan :) ama oynucak oyun yok şimdi ondan oynuyom :) (sıkılmamın nedeni haftalık xp kaybımın 70m e ulaşması rez de beklemem valla hiç uraşmam :D zaten bırakacam yakında )[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bırakırsan acc. u haberim olsun :D:D:D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
darknes_silver Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Heeee bıde realy paraya karsılık KO oyunda para veren salaklarda var Allah akıl fıkır versı!!!!!!!!!!!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bugun bizimkilerle atısıyom zorla enı dısarı yemek yemeye goturcekler bende lwl atlamk pesındeyım :) gercekten hayattan kopara bılıo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 arkadaslar yawas yawas tiryakisi oldunuz bu oynun haberiniz olsun :( ben Ko dusmanı fln deılım. Bende oynadım ama baktım iş ciddi olassa olmuyo gibiydi beni için bi zmnlar... olr olmaz dawranıslarımı kontrol edemıodum. Bana yazık ki bunu ilk farkeden sevgilim oldu :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CaNNi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Abi geçengün koşuyodum bowl da. Önümdeke mage vardı valla öyle bi koydum ki uf ufufuf gibi :P[signature][hline]Name: CaNNi Class: KaşarHood Clan: Costa Lvl: +10 Server: Beramus I Dont like This Game But This Game Like Me ^^ CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwart Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ya Beyler Sıze Ne Insan Para Werır Wermez Oynamak Ister Oynamaz Sız Hayatınıza Bakın Oynamak Isteyen Oynasın.. Sıze Gore Hayat Dısardaysa Kosun Kırlarda Oynayın.. Ben We Bana Katılacagını Dusunduum Arkadaşlarım KO Oynicaz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 tamam beyler olayı gruplasma haline getirmryin ben sadece ko dan baska seylere de zmn ayırın diorm... Sadece bi teklif Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 okul geliyo zaten offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Gene bkunu çıkarmayın plzzzz... ya olm size fikrimi söyluyorım gene gırgır a baglıyonuz olayı ha alla alla ya :( adam gibi fikrini soole... Biseye de gırgır geçmeyin ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 11 yaşındayım sence adam olabilirmiyim ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Aware KO sana çok zararlı :D sana ingilzi taklidi yapmıştım puahuaah myko da koptum o an[signature][hline]Türkmusun baba god gun meni kill baba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwart Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 :P Ya Millet Kasmaya Dewam :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar