Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Hayatın Güzellikleri

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
arkadaslar ben 2 aydır paticik uyseıyım ama pek de hosnut oldugum soylenemez... herkesin gozunu hırs bürümüs :( Yoq su adam bana su kadar dmg wurdu yoq soole yoq boole derken hayatın gusellıklerını kaçırıyoruz !!! Arkadaslar yapmayın su 3 gunluk dunyayı kendınıze zehır etmeyın :( Lutfen bu yazıyı okuyun we hayata açılın
Mesaj tarihi:
baqsanıza olm
hepnız kafayı yemısınz (olayın farkında olanlar hariç) ya nassı olu da insan knıghttan baska bisey dusunmuo!!! walla bana da acıklayın :D 1 hafta knıght oynayamadım die çıldıracaktım walla
ama simdi bu olayın bi zmn kaybı oldugunu farkettim
hayatta knıghttan baska guzel seyler de war :D sansımı bi de onlarla deneyım dedım :D mutlulugu yakaladım walla 1 aydır da knıght oynamıyorum...
Mesaj tarihi:
nie ya ben sıkıldım ko dan :) ama oynucak oyun yok şimdi ondan oynuyom :) (sıkılmamın nedeni haftalık xp kaybımın 70m e ulaşması rez de beklemem valla hiç uraşmam :D zaten bırakacam yakında )[signature][hline]Metakuso
Karus
6x
Ares
Hala Sorcerer :D
Mesaj tarihi:
arkadaslar yawas yawas tiryakisi oldunuz bu oynun haberiniz olsun :( ben Ko dusmanı fln deılım. Bende oynadım ama baktım iş ciddi olassa olmuyo gibiydi beni için bi zmnlar... olr olmaz dawranıslarımı kontrol edemıodum. Bana yazık ki bunu ilk farkeden sevgilim oldu :(
Mesaj tarihi:
Abi geçengün koşuyodum bowl da. Önümdeke mage vardı valla öyle bi koydum ki uf ufufuf

gibi :P[signature][hline]Name: CaNNi
Class: KaşarHood
Clan: Costa
Lvl: +10
Server: Beramus
I Dont like This Game But This Game Like Me ^^
CaNNiBaL_CoRpSe >>>> Kısaca CaNNi
Mesaj tarihi:
Ya Beyler Sıze Ne Insan Para Werır Wermez Oynamak Ister Oynamaz Sız Hayatınıza Bakın Oynamak Isteyen Oynasın.. Sıze Gore Hayat Dısardaysa Kosun Kırlarda Oynayın.. Ben We Bana Katılacagını Dusunduum Arkadaşlarım KO Oynicaz...
  • Yeni Oluştur...