kermit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: Prawler, 13 July 2003 16:31 tarihinde demiş ki: bu arada bişid ciem okulu bırakırmıydınız hemen?[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] ahah okul beni bırakır ahhe veririm müdür yardımcısının eline bi miktar beni bırakırlar sonra[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Ben paraya yeni bi isim bulurdum :)[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeamoN Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 walla liseyi bititrir sorna berklee ye yazılırdım oh...orda okur sonra orda kalırdım..[hline]Tailors Sux - (Anti-Tailors of OSI) En güzel deniz: henüz gidilmemiş olandır En güzel çocuk: henüz büyümedi En güzel günlerimiz: henüz yaşamadıklarımızdır ve Sana söylemek istediğim en güzel söz: henüz söylememiş olduğum sözdür. Nazım Hikmet Ran Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zerokull Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 O an kıçım tavanla bir olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 bir paket kuru fasülye almayı asla unutmam ![hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir. Socrates Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sintisyzer Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 piyango bana vursa cok pis doverdim once[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 piyango bana vursa synthesizer gibi espri yapmazdım[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 neyle vurduğuna bağlı beni keleşle vursa ölürdüm heralde ama glock fln bizi etkilemez[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Solonor, 09 July 2003 20:40 tarihinde demiş ki: önemli olan boyu değil işlevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: Prawler, 13 July 2003 17:22 tarihinde demiş ki: para herşey demek[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] ben seni döverim... demek para herşey demek... Dünyaya meteor düşse para seni kurtarcak mı? Dünyadaki herkes ölse bi tek sen kalsan para ne işine yarıycak? ya da diyelim HAYVANLAR gibi paran var ama paticik yok... para paticiği geri getirebilcek mi? Hayvanlar gibi paran var milyarlarca doların var çok da sevdiğin bi kız var kız trafik kazasında öldü... para ne işine yarayacak? Sağ kolun koptu... protez taksalar aynı işi görcek mi? basket oynayabilcekmisin bir daha adam gibi... Para herşey demek diil praw emin ol... para hatta iyi bir şey değil para seni kontrol eder... Paranın seni kontrol etmesine izin vermemen lazım... senin parayı kontrol etmen lazım belki söylediklerim mantıksız geliyor çok uç noktalar ama benim yaşıma gelince anlarsın... :-P (16 yaşındayım pauaha)[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 abisi senden 2 yaş büyüğüm kız arkadaşım da öldü, akrabalarımdan bazıları da öldü ölümün ne olduğunu çok iyi bilirim ben merak etme ama parasız kal bir sürün görürsün, anlarsın o zaman paranın değerini[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karpuz Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: Prawler, 13 July 2003 22:05 tarihinde demiş ki: abisi senden 2 yaş büyüğüm kız arkadaşım da öldü, akrabalarımdan bazıları da öldü ölümün ne olduğunu çok iyi bilirim ben merak etme ama parasız kal bir sürün görürsün, anlarsın o zaman paranın değerini[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] ben paraya hiçbizaman değersiz demedim dikkat et... Para şu an dünyada nerdeyse emeğin karşılığı olarak görünen birşey ki yanlış... olay o diil PARA HERŞEYDİR demişsin o yanlış olan... Para tabii ki değerli para olmadan hiçbibok yapamazsın tabii sürünürsün... ama para kesinlikle herşey değildir...[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki: frp dediğin de konuşmalı barbut dimi? Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 o zaman para çoğu şeydir diyelim[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
someone Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 çok güzel olur[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 para hiçbirşeydir susuzluksa herşey dicektim ama bu topicte zaten iğrenç bir espiri yaptığımı hatırladım eahueh olsun yine de yaziim :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: Prawler, 13 July 2003 17:22 tarihinde demiş ki: para herşey demek[hline]Mixed Website [email protected][/b][/i] sen bu mantaliteyle devam et.. kağıt parçasına tapın.. ;)[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 para bir araç değil amaçtır :)[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Solonor, 09 July 2003 20:40 tarihinde demiş ki: önemli olan boyu değil işlevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Predator Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 parayı bankaya yatırıp faiziyle yaşarım heh[hline]Guilty Chef(Gothic 2): There was a misunderstanding between a guest, meat clever and me ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 evet taparım kağıt parçasına rahat ve huzurlu bir hayatı para olmadan yaşayamazsın[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Sevinirdim heralde :D[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quamor Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: Prawler, 14 July 2003 00:26 tarihinde demiş ki: evet taparım kağıt parçasına rahat ve huzurlu bir hayatı para olmadan yaşayamazsın[hline]mix edebiyat & oyun sitesi tapma kısmını geç ama 2. kısıma +10puan...[hline]ALI G. MY BITCH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Prawler Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 tapma olayı hikaye zaten para olsun sonra düşünürüz artık ne yapacağımızı[hline]mix edebiyat & oyun sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: Sintisyzer, 13 July 2003 16:44 tarihinde demiş ki: lise son a kadar okurum, sora hic oss fln geremem kendimi direk giderim amerikada guzel biyerde okurum. orda bi ev tutarım kendime orenim bitince donerim tr ye[hline] milletin cinsi tercihlerinin cizgiler olması bizi ilgilentirmez tabii :) Amerikada güzel bir yerde nasıl parayla okunuyor bize de söyle ya.. Biz de maden öyle kasmayalım hiç bu kadar....[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mendoza Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Para HİÇBİR şeydir. Rahat ve huzurlu hayat mercedeslerle gezmekle, boğazda villalarla, yada 1 tirilyon ile olmaz. Rahat ve Huzurlu bir hayat için hayatı sevmek yeterlidir...[hline]Lady Melina Uvu Ne kibar erkekler var şu dünyada... [Bu mesaj Mendoza tarafından 14 July 2003 04:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d3n1z Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 parasiz seversen ne olurki??[hline]|herzaman mutlu| -D-e-n-i-z :-? web :sakin:sakin sakin sakin ha yaklasmayin yanima :sakin: HAaa!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 hem para da hayatın bi parçası değil mi?[hline]S.E.N.K.O.: Sucuk Ekmek Ne Kadar Oldu Solonor, 09 July 2003 20:40 tarihinde demiş ki: önemli olan boyu değil işlevi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar