Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Piyango size vursa :)


quamor

Öne çıkan mesajlar

...ve 1trilyon kazansanız . ilk andaki tepkiniz ne olur. ben arasıra oynuyorum sayısal mesela :) he bide at yarışı oynarım ki bu hastalık haline geldi :) hep düşünürüm acaba çıksa o an ne yaparım diye varmi boyle talihli kişiler burda? LoL. nerden aklıma geldi ise. eheh sayısal gunuydu bugun ordan geldi evet evet :)[hline]ALI G. MY BITCH
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

oynamıyorum da öle bi durum olsa, parayı işletmesi için abime verir, endüstriyel çalışmalarandan sıyrılıp tamamen sanatsal çalışmalara verirdim kendimi. Hoca tutardım, enstrüman koleksiyonu yapardım, çizgi romanlar getirttirirdim dünyanın dört bir köşesinden.


Hatta bi fantazim vardı onu da söylemeden geçemiycem, bikaç tane seçilmiş özel tip tutulacak. Bunlar hergün bana yemem gereken yemeği yediricek. İzlemem gereken bi film izleticek. Dinlemem gereken bi albüm dinleticek. Okumam gereken bi kitap okutcak. Müthiş bişi olurdu bu valla.[hline]But being as this is a .44 Magnum, the most powerful handgun in the world and will blow your head clean off, you've got to ask yourself a question: do I feel lucky? Well do ya, punk?
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Kendime ev alırdım kum motorsikleti alırdım bilgisayarın en babasından bitanesini ayarlardım kalanını bankada saklardım
bide yurt dışından ejder getirttirirdim:)[hline]Ouz_UFO, 09 July 2003 23:22 tarihinde demiş ki:...
Ben gazıyorum basa, sen önüne geleni vur ;- )
Sonrada imzayı çakıncada öms den 09 July 2003 23:37 tarihinde demiş ki:
bre kekcim : ) onu bilerek yazdım ben.. olur ya hani geyik...
Chemical Kemical Kemikal Kemikıl Kemikı Kemik Kemi Kem Ke K .
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

aha .oku yedik derim
başlarlar öğrenenler
-kermit naber ben seni hani annen doğuracakken hastaheneye taksi çağıran adamım ! hatırladınmı beni ay yawrum büyümüş kocaman olmuş
:)[hline] Bildiğim tek şey varsa, o da hiçbir şey bilmediğimdir.
Socrates


[Bu mesaj kermit_frog tarafından 13 July 2003 13:11 tarihinde değiştirilmiştir]
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Ne yapardım biliyomusun... alırdım parayı bankaya yatırırdım o 1 trilyonun getirceği faiz yüzde 5 den bile hesaplasan 50milyar faiz yapar 50 milyarın 30 milyarını 1 trilyonun üstüne koysan, 20 milyarını harcasan ayda KRALLAR gibi bi hayat yaşarsın o para da arta arta durur... 1 trilyon bikaç yıla 1 trilyon 100 milyar olur falan... getirdii faiz de doal olarak artar... eğer sen o kazandıın 1 trilyonu anında harcarsan, dünyanın en büyük salaklığını yapmış olursun... (bkz chemical :P)[hline]Seraxis, 12 June 2003 22:44 tarihinde demiş ki:
frp dediğin de konuşmalı barbut dimi?

Icqm bu arada.:77103821 (bunu ben dedim)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

ilk yapıcaım şey heyecandan ne yapacağını bilememk olur :)
sonra mantıklı olarak yapıcaım şey, karpuzun dedii olaydır ayınen :-) ayrıca bizim sokağın tüm evlerini ( hepsi müstakil evler de en fazla 3 katlı oluyolar... Ayrıca bazılarının sahipleri çok yaşllı olduundan iice bakımsız kaldılar... ) heyvani güzellikte bahçelerle donatırdım evlere tadilat yaptırırdım... bi tane de Chrysler Sebring Convertible alırdım...[hline] A Ferrari is a dream, two Ferraris are paradise while three Ferraris are just too good to be true ;)
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
  • Yeni Oluştur...