Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bow Sıralaması

Dexteriyus

Öne çıkan mesajlar

Artık bende bi archer olarak totoş bow istiyorum. siege bow da olur. Hatta +8 ib de olur.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım...
Hobaaa tam geyik modundayım.
Sosyal ağlarda paylaş

Arma senin imzayı beğendim geçirdim kendime kızmassın demi? :)

[spo1=...]Seni kemikçii :D[/spo][signature][hline]Arma imzasında demiş ki:
Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
TrTownUser, 26 Ağustos 2005 21:20 tarihinde demiş ki:
Hayvan nie olsun chitinleri +8 sanırım onun
kesin elfbelt mi nedionus onlardan vardır aman bide ke gelecek bunlar +8 elf.. cart curtunuda bulursan :D sen adamı görünce kapaklarnırsın yere :D

IronBow+8>ChitinBow+8[signature][hline]----------------
Nick:Nynaeve
Class:Archmage
Server:Beramus
Lvl:62
Np:71xxx
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Cobra226, 27 Ağustos 2005 14:58 tarihinde demiş ki:
Arma senin imzayı beğendim geçirdim kendime kızmassın demi? :)

[spo1=...]Seni kemikçii :D[/spo]

Yok kızmam kullanabilirsin. Ben bu geyiği daha önce lerooy diye bi konuda yapmıştım şimdi ko ya uyarladım. Bu arala geyik modundayımda bu imzayı kullanacam.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım...
Sosyal ağlarda paylaş

ya ben arkadaşın charında chitin bow +7 kullandım yanılıyor olabilirim ama onu kullanınca oklar daha bir hızlı ve denk gidiyor styx ler falan daha çok tutuyor ib de aynı özelliği göremedim ...[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...