Necro Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Hayvan nie olsun chitinleri +8 sanırım onun kesin elfbelt mi nedionus onlardan vardır aman bide ke gelecek bunlar +8 elf.. cart curtunuda bulursan :D sen adamı görünce kapaklarnırsın yere :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UmudunADI2 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yeri gelmişken sorayım, KE ile +8'in alakası ne? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 paran varsa bu serverde en iyisi chittin bow. eğer paran bol ise +7 sini al yoksa +7 iron al. o da yoksa +8 ironx al :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Artık bende bi archer olarak totoş bow istiyorum. siege bow da olur. Hatta +8 ib de olur.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cobra226 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Arma senin imzayı beğendim geçirdim kendime kızmassın demi? :) [spo1=...]Seni kemikçii :D[/spo][signature][hline]Arma imzasında demiş ki: Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: TrTownUser, 26 Ağustos 2005 21:20 tarihinde demiş ki: Hayvan nie olsun chitinleri +8 sanırım onun kesin elfbelt mi nedionus onlardan vardır aman bide ke gelecek bunlar +8 elf.. cart curtunuda bulursan :D sen adamı görünce kapaklarnırsın yere :D IronBow+8>ChitinBow+8[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:71xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ne alaka :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackBox1 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Metakuso, 27 Ağustos 2005 17:05 tarihinde demiş ki: ne alaka :D :) yanlış kişiden alıntı yapmışım pardon. Birisi en iyi Chitin bow demiştide.[signature][hline]---------------- Nick:Nynaeve Class:Archmage Server:Beramus Lvl:62 Np:71xxx Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweppes Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hello?[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Arma Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Cobra226, 27 Ağustos 2005 14:58 tarihinde demiş ki: Arma senin imzayı beğendim geçirdim kendime kızmassın demi? :) [spo1=...]Seni kemikçii :D[/spo] Yok kızmam kullanabilirsin. Ben bu geyiği daha önce lerooy diye bi konuda yapmıştım şimdi ko ya uyarladım. Bu arala geyik modundayımda bu imzayı kullanacam.[signature][hline]Bence ko insanın kendine yakışanı giymesidir. Sabah uyanınca chitin shelleri giyinip holy water of temple ile saçları yana yatırsak. Blessing potionla kokularımızı sürsek. Helena ya gitsek biz hasta olmaz mı? Etraftaki orclar bana gülünce, komik bişey varsa hep beraber gülelim koçum diyip daldım... Hobaaa tam geyik modundayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ya ben arkadaşın charında chitin bow +7 kullandım yanılıyor olabilirim ama onu kullanınca oklar daha bir hızlı ve denk gidiyor styx ler falan daha çok tutuyor ib de aynı özelliği göremedim ...[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar