SKeLeToN Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 akarsuLar neden akar? :D[signature][hline]I am a piece of meat at the skeletonland.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: orc_lord, 29 Ağustos 2005 03:06 tarihinde demiş ki: benim bu noktada anlamadığım neden google reklam gösteremeyince bu tarz abuk subuk sorular soruyor? sanırım google sitede bi keyword taraması yapıyo. bişi uyduramayınca da "salla hocam bune bea" deyip belgesel yapıyo böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 ne konuştuğunuzu anlamadım bile yav. related sites falan ne ola ki diye düşünüyodum sonra explorer ile baktım konular arasında google falan var =) bi konu açıyosun 2. post relatedsites eh =) yeni farkettim[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki: :))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 hep merak etmiştim bi araştırmak nasip olmadııı eksik olma[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Bone, 28 Ağustos 2005 22:15 tarihinde demiş ki: ahahaha alemsin be penth... bu arada bir soru. explorer'da login değilim ama firefoxda loginim. bir sayfayı explorerda açınca relatedsites çıkıyor ama firefoxta hiç relatedsites yok. acaba bu loginle mi alakalı yoksa browserla mı alakalı? login olunmadığında çıkıyor bu reklamlar, yeni farkettim ben de diyom niye kimse paticik.com bölümüne releatedsites kim diye topic açmamılş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar