arian Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Acaba Ek Kontejyan formları ne zaman gelicek bilen var mı? ve geldiğinde eve mi gelicek yoksa biz mi gidip okullardan alıcaz?Ne zaman gelicek ve son başvurusu felan ne zaman? Yardımcı olursanız valla çok sevinirim.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 acıldı bu topic[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bulamadım acaba topicin linkini verebilir misiniz?[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 http://forum.paticik.com/view.php?id=137367[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ekimde başlıo[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 kontejyan? hem de ısrarla iki kere? kontenjan olacak. ukalayım evet.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 özür dilerim.herkese -linki veren, vede bana "kontenjyan" öğreten arkadaşada :)-.[signature][hline]Arian Elwing !?Papyrus!* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Önemli değil ya. Tellos ek kont. yazacanmı?[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: arian, 27 Ağustos 2005 16:49 tarihinde demiş ki: özür dilerim.herkese -linki veren, vede bana "kontenjyan" öğreten arkadaşada :)-. cümlede cokca anlatım bozuklugu var arkadaşlara olacak tı :) neyse canım onmelı deil[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Yuhh yok daha neler tello$ abartmayalım.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 dershane rehberliği eylül 15 de ilçe milli eğitim müdürlüklerinden yada üniversite rektörlüklerinden ek kontenjan formu alacağımızı söyledi.Ordan hangi üniversitelerde kontenjan olduğuna dair de bir form vereceklermiş.Ekimdede ek kontenjanlar açıklanacakmış.Valla ben umutluyum bütün sene kazanacam dedim 330 puanla dışarda kaldım.Bundada olmaz dersin ama olacağı tutar yani artık hiç bir şeye kesin yada değil gözüyle bakmıyorum[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar