qEmrullahp Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 1-Saçlarımı blendaxla yıkadığım için playerlar baka kalıo ve oynuomıyorlar ve beni serverlarından banlıyorlar. 2-Uzun saçı sevmiyorum(nden yaptın o zman) 3-Bölee güzel güzel head shotlar yediğim zman dalgalansın istiyorum 4-Helm takmayıca saçlarım çok kirleniyor şampuan parası çok geliyor.Pantene ucuz deil ama onu kullanmak zorundayım.Helm takınca daha az kirleniyor. Sizde ekleme yapabilirsiniz...[signature][hline]DEF klanının gücü!!!Atam İzindeyiz!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 -helmeti takıca kendimi daha güvende hissediorum! o_O[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 lol, işimiz helmeta kaldıysa yazık :)[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hotdog Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 punktan şaşmıcan[signature][hline]Grandmaster Sosisçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Grizzly Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Ya onları boş verinde favori silahınız ne? benim spaz :horace:[signature][hline]Gamze: Biliyomusun Kemal'in tam 7 tane gitarı war! yaaa!!! Ben : Buyur??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Angelotti Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 aha süper[signature][hline]dead... Msn epokim2 | hotmail Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 benim fnmini favori silahım[signature][hline]DEF klanının gücü!!!Atam İzindeyiz!'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
IllidanStormrage Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Yok ben helm filan takmam.Beyne kan gitmiyo sonra Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Toledor Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Helmet takmam, geciktiriciye ihtiyaç duymam(bkz: Klasik türk erkeği).[signature][hline]Alomatik says: vazgeçtim açmicam konu paticik muz yediğimi bilmese de olur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
skyly Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bu sözlük olayını hiç sevmiyorum hiç olmayan konuları gösteriyorlar böylece millet aa onuda yapalım diyip yeni bir konu oluşturuyorlar ayrıca patinin sözlüğü çalışmıyor diğer tüm web siteleri gibi[signature][hline]İyilik et, iyilik bul. [Bu mesaj skyly tarafından 14 Ağustos 2005 01:29 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Helmet takmam. Sadece siyah giyinirim. Soldatı siyah flame için register ettim. Uzun saçı sevmem. Dalgalanır. Düşmanlar kafamı rahat farkeder. Siyah ve kısa saçlarım ve siyah kostümümle gölgelerde saklanır avımı rugerimle avlarım...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Helmet takınca saçlarım beatlecut oluyo, seviyorum.[signature][hline]- burası neresi - kolonya [Bu mesaj elvyn tarafından 16 Ağustos 2005 16:14 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dev Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Avcı adam helmet takmaz. Actioncı adam takar. Matrixçi adam ta takmaz...[signature][hline]Devhochi'ydim ben aslında... karakedi, 24 Haziran 2005 12:31 tarihinde demiş ki: uno seni banlıcam da suan cok işim var, sen banlanmış RPsi yapsana şimdilik. Christoph_Vassel, 13 Ağustos 2005 09:44 tarihinde demiş ki: koreliler ve japonlular uzaylı..ben 1-2 senedir kesinlikle inanıyorum artık.. DEF Klanı'nın Gücü ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
qEmrullahp Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: Dev, 16 Ağustos 2005 12:00 tarihinde demiş ki: Helmet takmam. Sadece siyah giyinirim. Soldatı siyah flame için register ettim. Uzun saçı sevmem. Dalgalanır. Düşmanlar kafamı rahat farkeder. Siyah ve kısa saçlarım ve siyah kostümümle gölgelerde saklanır avımı rugerimle avlarım... etmedinki register[signature][hline]DEF klanının gücü!!!Atam İzindeyiz!''Chogh bhis faul yaparam!Chogh bhis bloh koyaram! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar