Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Neden Ko Oynuyoruz?

Pluton

Öne çıkan mesajlar

Ben ne zaman bir paper magemi lvl 6x yapıp absolute power ve tüm scrolları açıp elime lycaon +7 alıp,üstüme +7/mp ve hp iki set hazırlayabilmiş ve 1milyardan fazla para yapabilmişsem bu oyunu bırakabilirim bide np yi tek başıma 144k yapabilirsem.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!

Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...

[Bu mesaj Fortuna tarafından 28 Ağustos 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

$eytan durtuyo :) .. Koladminle anlasmasi varmis.. bizden giden paralari kirisiyolarmis aralarinda.. o bakimdan yani...[signature][hline]* Generic bir campaign:
-player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya
-Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun
-player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma
-Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh!
-player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem...
-Dm: ....
gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr
Sosyal ağlarda paylaş

+7 shard'i karsidan birine sok ole birak.. yoksa neden aldin eline onu?[signature][hline]* Generic bir campaign:
-player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya
-Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun
-player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma
-Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh!
-player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem...
-Dm: ....
gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr
Sosyal ağlarda paylaş

burda da sorulmuştu . hatta bi bvaşlık daha vardı ama hatırlayamadım şimdi. lütfen arama yapalım :P
*!Bilmişlik Yapar*
Buraya da bir Bakın : http://forum.paticik.com/view.php?id=134702
http://forum.paticik.com/view.php?id=136332 Bu da Nasıl Bulaştınız dı. [signature][hline]Server: Beramus
Nick: Arcenoid
Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D
Character : Mage
Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak)
Lvl: 5X
np: 5K :(

[Bu mesaj arcenoid tarafından 29 Ağustos 2005 09:22 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

benim ilk başta olesine oynuodum.
Sonra templars die bi clan vardı.BU clan human oldu.Sokrates die bi wariorları ince warior Full shell di.O gün dedim bende bole olcam sonra oyunu bırakcam die :)
tek boot kaldı 1 ay daha zmnım var galiba :)[signature][hline]Name: ShadowFax
Clan : UPRISING
LvL : 6x
Race: Elmorad Warior
Server: Diez
Sosyal ağlarda paylaş

işallah oyunu bırakınca da ss beölümünü doldurmazsın. be mübarek fotorafcı dükkanı gibi paso senin resmin dolu ss bölümü yavaş biraz sakin old :D[signature][hline]Server: Beramus
Nick: Arcenoid
Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D
Character : Mage
Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak)
Lvl: 5X
np: 5K :(
Sosyal ağlarda paylaş

neden ko oynuyoruz güzel soru.okul yok çalışmıyorum yapacak iş yok kız arkadaşım istanbulda teyzesinin yanında akşama kadar ko oynamayım neyimle oynayım dimi :D:D(ama artık bıraktım oyunu kız arkadaşım tatilden geri döndü (H) )[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!!
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...