Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bunu Merak Ediyorum Mesela Ben Can Sıkıntısı İle Başladım Ve Sadece Elime Bir +7 Shard Alabilmek İçin Oynuyorum Aldıgım Gün Bırakıcam Ya Siz?[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fortuna Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ben ne zaman bir paper magemi lvl 6x yapıp absolute power ve tüm scrolları açıp elime lycaon +7 alıp,üstüme +7/mp ve hp iki set hazırlayabilmiş ve 1milyardan fazla para yapabilmişsem bu oyunu bırakabilirim bide np yi tek başıma 144k yapabilirsem.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı! Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu... [Bu mesaj Fortuna tarafından 28 Ağustos 2005 23:26 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 @Fortuna Tamam senin daha 5 sene oynaman lazım :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pisikopat_5 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben ustume ctin shel +7 elime iron +8 dex 255 olunca bırakmıcam tam savas zamanı olcak NP kasıcam ---------- durun mrk etmeyın artık 70 lwl de kalmıcak ke lwl 70+ artık :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 iyide pisikopat nedne oynuyon onu söle bare savaş için mi?[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 $eytan durtuyo :) .. Koladminle anlasmasi varmis.. bizden giden paralari kirisiyolarmis aralarinda.. o bakimdan yani...[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluemint Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ben Zevk için oynuyorum artık istedigim herşeye kavuştum 62 charımı yaptım ve zevkimi şuan pk da alıyorum ve bırakacagım zaman yakındır çünkü istedigim herşeye sahibim daha ilersine gidilmiyo ve bırakılması gerekiyo[signature][hline]Diez:BlueMint Level:6x Clan:? Np:46k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bir hedef belirliceksin ve gelince bir zevki kalmıyo mesela +7 shard alınca direk bırakıcam[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
electroreflex Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 +7 shard'i karsidan birine sok ole birak.. yoksa neden aldin eline onu?[signature][hline]* Generic bir campaign: -player: alıyorum yerden mızrağı atıcam çantaya -Dm: yer kalmadı daha ne sokuşturuyorsun -player: bağlıyorum işte mızrağı sırtıma -Dm: neyle bağlıyorsun her yerin zırh! -player: eeeeh yettin ama saplıyorum sırtıma ulan! 1d8 değil mi bu bok, aslanlar gibi hp var saplı kalsın öyle gezicem... -Dm: .... gurup kopar Dm sinir olmuştur ... grrrr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bluemint Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Elecktro öle deme pluton arkadaşımız bazı şeyleri başarmaya çalışmak istiyo onunda hedefi Shardını alıp mutlu bi şekilde bırakmak kanaatımca[signature][hline]Diez:BlueMint Level:6x Clan:? Np:46k Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoLaReS Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Bu Sorunun Cevabı çok basit.... SANANE!!!!!![signature][hline]Nick : VW Clan : Aswan Server : Ares Job : Kasar Hood Nation : El Morad Level : 6x Nation Point : 15xxx Baş Düşmanlar : CoolTang,Nychris Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 KO kadar güzel oyun yok hemde KO geyiq i daha hoş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 burda da sorulmuştu . hatta bi bvaşlık daha vardı ama hatırlayamadım şimdi. lütfen arama yapalım :P *!Bilmişlik Yapar* Buraya da bir Bakın : http://forum.paticik.com/view.php?id=134702 http://forum.paticik.com/view.php?id=136332 Bu da Nasıl Bulaştınız dı. [signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( [Bu mesaj arcenoid tarafından 29 Ağustos 2005 09:22 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFax Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 benim ilk başta olesine oynuodum. Sonra templars die bi clan vardı.BU clan human oldu.Sokrates die bi wariorları ince warior Full shell di.O gün dedim bende bole olcam sonra oyunu bırakcam die :) tek boot kaldı 1 ay daha zmnım var galiba :)[signature][hline]Name: ShadowFax Clan : UPRISING LvL : 6x Race: Elmorad Warior Server: Diez Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 işallah oyunu bırakınca da ss beölümünü doldurmazsın. be mübarek fotorafcı dükkanı gibi paso senin resmin dolu ss bölümü yavaş biraz sakin old :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 @arcenoid eger sen bu iki başlık ile benim açtıgım topicin konusunu aynı görüyosan aklından şüphe ederim[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Hoodstar Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 neden ko oynuyoruz güzel soru.okul yok çalışmıyorum yapacak iş yok kız arkadaşım istanbulda teyzesinin yanında akşama kadar ko oynamayım neyimle oynayım dimi :D:D(ama artık bıraktım oyunu kız arkadaşım tatilden geri döndü (H) )[signature][hline]drop.. and lemme see ya bring it back up top..<< Shes hot like a boiling pot .>>On tha stove like wove here we go!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar