asas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Sımdı ben bı host domaın alsam sonra phpbb hazır forumunu ındırsem ftp nın oldugu yere yapıstırsam forum kurulmusmu olucak yoksa yapmam gereken baska seyler varmı varsa sole acıklayıcı bır sekılde anlatabılırmısınız artık sole doru duzgun bır forum acmak ıstıyorum fakat ıste su forum kurulmasının nasıl oldugunu ogrenemedım cevremde bole seylerle ılgılenen yok nette orenmek ıcın ugrasıyorum ama pek bısı anlamadım sordugum yerlerde yada onlar benı anlamadı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 phpBB düşünüyorsan unix tabanlı bir sistem kiralamış olmalısın. dolayısıyla FTP ile hesabına bağlandıktan sonra bütün dosyaları public_html adındaki klasörün içine at [o klasör içinde herhangi başka bir klasör açmadan - tabi forumu ana sayfan olarak kullanmayı düşünüyorsan]. sırasıyla aşağıdaki işlemleri izle: 1) hesabının kontrol panelinden kendine bir adet veritabanı oluştur [ismini aklında tut] 2) oluşturduğun bu veritabanına kullanıcı oluştur ve yetkilerini tam ver [kullanıcı adı ve şifreyi aklında bulundur] 3) alanadın/install/install.php 'yi çağır tarayıcından [ie veya benzeri bir internet tarayıcısı] 4) veritabanı bilgilerini ve yönetici şifrelerini girdikten sonra ileri tuşuna bas. 5) kendisinin oluşturduğu config.php dosyasını FTP yoluyla sana göndermesini iste kurulum ekranında 6) bu config.php dosyasını FTP ile bağlanarak sunucu üzerindeki orijinalinin [boştur nitekim] üzerine kaydet. 7) senden silmeni istediği dosya(lar)ı / klasör(ler)i sil 8) alanadını bize söyle ve ziyaret etmemizi sağla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Hmm sımdı ben bı host domaın buldum alıcam da ınsalalh becerebılırım tesekkurler yardımın ıcn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
KoLCu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yada cpanelden smf phpbb vs gibi uygulamaları otomatik kurabilirsin.. fantasticodan..[signature][hline]http://www.turktekno.net Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 php destekli bi host al ama eğer bi problemin olursa burda biri çıkar yardım eder adım adım =p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 sole tanıdıgım reelden bırı keske bu ıslerı bılseydı ya pfff zor oluo bole nese ben galıba bı gun bu ıslerden anlayan bırı le tanısıp ole kurmayı beklıcem :9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 kurarım ben sorun olmaz. sonuçta ftp'den gönder iki tıkla olsun bitsin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 abı ben domaın host satın alsam sen nasıl kurucaksınkı ben oonu anlamadım yaw :).. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wishmaster Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: slayer__, 28 Ağustos 2005 21:36 tarihinde demiş ki: php destekli bi host al ama +1[signature][hline]Eski Ronaldinho Lethe.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OTuRaNBoGHa Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: asas, 29 Ağustos 2005 09:04 tarihinde demiş ki: abı ben domaın host satın alsam sen nasıl kurucaksınkı ben oonu anlamadım yaw :).. yaf sen satın aldığın zaman zaten onlar kurmuş olacaklar siteni, bize de [bana, sana, herhangi başka birine] dosyaları hesabına gönderip forumu kurmak kalacak ki bu da 1-2 tık'tan başka bir şey değil. yine de merak ediyorsan kurulumun nasıl yapılacağını, başlıktaki 2 numaralı mesaja bakmanı tavsiye ederim :) @wishmaster & @slayer__ : unix[php için] tabanlı olması gerektiğini söylemiştim zaten. phpBB kurulumu istiyorsa bundan başka çözümü yoktur [tabi sağlam, dengeli bir çözüm istiyorsa]. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asas Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Oturanbogha abı ıyı o zaman benım su sınavlar bıtsın bu forum ısıne gırmeyı dusunuyorum sende bana yardımcı olursun :)..Ben sana hostu domaını aldıgım zaman pmden ulasırım ok? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar