Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Nebula ile ilgili bir soru

Selamon

Öne çıkan mesajlar

Nebula'da murderer count umuzu görmek için ne yapmalıyız?

Nebula'da bir MC ne kadar zamanda silinior?

Cevaplarsanız sevinirim ben siteyi araştırdım ama bulamdım.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

e öh anısını zaten npc lerde hiçbirşey satılmaz oldu bşr mc 8 saatta düşüomuş hay mahaşallah[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir''
Sosyal ağlarda paylaş

2 saatte 1 MC du$er ONL iken NBL'de..
Lutfen yanli$ bilgilendirmelerde bulunmayalim.Kesin bir bilgimiz yoksa konu$mayalim..[hline]tHe Original fi$h®
Banshee

Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki:
zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok
Sosyal ağlarda paylaş

Nebulada 3 çeşit mc düşürme teknigi var:
1- Online olup beklersin.
2- İlk önce karmani + lara getir ( fame +100 , karma +1 gibi)
sonra oyuna gir 5 dk ya yakın bekle ve frıend oldugun bır ewin içinde çık. (yanı oyundan log out dedıgınde hemen cıkabılecegın bır yerde cık). ve ardından yıne gır 5 dk bekle yıne frıend oldugun bır ewde cık, bunu hep tekrarla. boylece mc duser. eger yanında bır mc kristali olursa daha rahat olur.
3- Res taşlarına git orada res taşına ıkı kere tıkla ve hemen ardından yıne frıend oldugun bır ewde cık. ( bunu hıc denemedım ) arkadasın sana res taşına gate acsın devamlı aynı işlemı yap. ( tekrarlıyorum bunu daha once hıc denemedım ama boyle mavı olanı gordum )[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 10 July 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
Lutfen yanli$ bilgilendirmelerde bulunmayalim.Kesin bir bilgimiz yoksa konu$mayalim..[hline]tHe Original fi$h®
Banshee

Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki:
zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok

Hem yanlış bilgi vermiyelim diyosun hemde kolum gibi sallıyosun. öncelikle bi düşün 2 saatte düşerse pk'mı kalır. ikincisi bari "ben böle biliyorum" de de içim yanmasın. nebulada kill 6 saatte bir düşer. Online olarak bekledik cafede birincisi, o zamanlar forumlar açıktı orada yazardı (kurallarda) bu ikincisi.
*vohey*
Sosyal ağlarda paylaş

Nebulada 6 saatte bir kill düşer (oyuna ilk başladığımda baya bi araştırmıştım nebulayı) ayrıca reputation cyristal hala calimport yani deluciada satılıyor kill'ini fame ve karmanın altında you slayed *** innocents yazıyo orda gösteriyo yıldızlı yerde bide o dediğin yöntemler gerçekten hala oluyomu friend olduğun eve gir çık fln
Sosyal ağlarda paylaş

said:
-Wissy, 10 July 2003 18:01 tarihinde demiş ki:
Banshee

Dedıgın gıbı 2 saate yakın bır surede dusuyor arada gir çık yaptım oradanda 10 mc dusurmusumdur.[hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...