Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Nebula'da murderer count umuzu görmek için ne yapmalıyız? Nebula'da bir MC ne kadar zamanda silinior? Cevaplarsanız sevinirim ben siteyi araştırdım ama bulamdım.[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kendercik Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Benim zamanımda bazı provisioner vendorlarda bi küre satarlardı. onu alıp çift tıkladığında bakabilirdin murder countuna.. ayrıca 8 saatte 1 düşer mc[hline]:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 e öh anısını zaten npc lerde hiçbirşey satılmaz oldu bşr mc 8 saatta düşüomuş hay mahaşallah[hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 ben dun aldım repu crystal karma ve fame i gosterıo sadece..[hline]ICQ: 4435695 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 2 saatte 1 MC du$er ONL iken NBL'de.. Lutfen yanli$ bilgilendirmelerde bulunmayalim.Kesin bir bilgimiz yoksa konu$mayalim..[hline]tHe Original fi$h® Banshee Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Tabii bu sure icinde "Agression" gostermemeniz lazim.Yani kisaca "Criminal Action" yapmayacaksiniz.[hline]tHe Original fi$h® Banshee Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matthew Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Nebulada 3 çeşit mc düşürme teknigi var: 1- Online olup beklersin. 2- İlk önce karmani + lara getir ( fame +100 , karma +1 gibi) sonra oyuna gir 5 dk ya yakın bekle ve frıend oldugun bır ewin içinde çık. (yanı oyundan log out dedıgınde hemen cıkabılecegın bır yerde cık). ve ardından yıne gır 5 dk bekle yıne frıend oldugun bır ewde cık, bunu hep tekrarla. boylece mc duser. eger yanında bır mc kristali olursa daha rahat olur. 3- Res taşlarına git orada res taşına ıkı kere tıkla ve hemen ardından yıne frıend oldugun bır ewde cık. ( bunu hıc denemedım ) arkadasın sana res taşına gate acsın devamlı aynı işlemı yap. ( tekrarlıyorum bunu daha once hıc denemedım ama boyle mavı olanı gordum )[hline]† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Blacklce Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 said: -Wissy, 10 July 2003 18:01 tarihinde demiş ki: 2 saatte 1 MC du$er ONL iken NBL'de.. Lutfen yanli$ bilgilendirmelerde bulunmayalim.Kesin bir bilgimiz yoksa konu$mayalim..[hline]tHe Original fi$h® Banshee Popeye, 04 July 2003 23:08 tarihinde demiş ki: zaten bi elflere bide gandalfa torpil geçiliyo orta dünyada diger ırkları sallayan yok Hem yanlış bilgi vermiyelim diyosun hemde kolum gibi sallıyosun. öncelikle bi düşün 2 saatte düşerse pk'mı kalır. ikincisi bari "ben böle biliyorum" de de içim yanmasın. nebulada kill 6 saatte bir düşer. Online olarak bekledik cafede birincisi, o zamanlar forumlar açıktı orada yazardı (kurallarda) bu ikincisi. *vohey* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
godzilla112 Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Nebulada 6 saatte bir kill düşer (oyuna ilk başladığımda baya bi araştırmıştım nebulayı) ayrıca reputation cyristal hala calimport yani deluciada satılıyor kill'ini fame ve karmanın altında you slayed *** innocents yazıyo orda gösteriyo yıldızlı yerde bide o dediğin yöntemler gerçekten hala oluyomu friend olduğun eve gir çık fln Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matthew Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 NEbulada 6 saatte bır mc dusuyor denıyor ama yalan. Bırıncısı hıc criminal olmıyacaksın. pk lar criman olunca mc dusmuyor. 3 gün once sabah 8,30 da gırdım oyuna ve 34 mc vardı saat 16,15 te mavı oldum.. (Bu olay 3 gun once oldu)[hline]† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Matthew Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 said: -Wissy, 10 July 2003 18:01 tarihinde demiş ki: 2 saatte 1 MC du$er ONL iken NBL'de.. Lutfen yanli$ bilgilendirmelerde bulunmayalim.Kesin bir bilgimiz yoksa konu$mayalim..[hline]tHe Original fi$h® Banshee Dedıgın gıbı 2 saate yakın bır surede dusuyor arada gir çık yaptım oradanda 10 mc dusurmusumdur.[hline]† Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Matthew Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 He bu arada napcan mavi olupta pk lık gral :D kes biç lotla kimse karişamaz :D[hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0
Matthew Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 He bu arada napcan mavi olupta pk lık gral :D kes biç lotla kimse karişamaz :D[hline]:tebrikz: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar