Gothic Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 müzik cd mi taktım dinlerken cd romdan booommm diye bi ses geldi cd çıakrtma tuşuna bastım sadece 2 milim dışarı çıakrttı cd rom a ne oldu plss açıkalyın biriniz patladımı yoksa patşadıysa tamiri nasıl[signature][hline][TÜRK`E KEFEN BİÇENİN ÖLÜMÜ KORKUNÇ OLUR] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SoulCube Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 patladıysa tamir etceğine yenisini al ama pat sesi geldiyse heralde cd patladı içinde benim arkadaşa olmuştu GTA cd si patlamıstı :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bitmiş o cd rom yenisini al.[signature][hline] Hö ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Cd Room İs Down Desek Doğru Olur[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pluton Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 cd room is down desek :D[signature][hline]<C & E> I Love =o= HåD£§©ik 2°°3 - Plutøn 2°°5 Ultima Rlz!... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mayfer Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 içini aç bak biraz. ben bozuk cd-rom'u zamanında orasına burasına vurarak, ittirerek, içini kurcalayarak yannışlıkla tamir etmiştim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Cd ile cdrom arasında çıkan şiddetli geçimsizliklerden oluyor bu olay; cdrom'un sebebi; - yok efendim cd'nin kaplaması çok dekolteymiş - diğer cd'lere oranla fazla yuvarlakmış - cd' anlatmak istedikleri anlatamazmış çok çizik falm filam - cd çok sıcak kanlıymış çabucak ısını veriyormuş - her önüne gelen cd-rwiter' a yazdırıyormuş cd'nin sebebleri; - cdrom istediği zaman okuyor istediği zaman okumuyor - cdrom iki çızığı devamlı başına kalkıyor - cdrom çok monoton hep aynı tarafa döndürüyor farklı birşey yok - cdrom işi bittiğine ilgiyi alakayı kesiyor - cdrom ayrımcılık yapıyor - cdrom kendinden geçip şişme cdlerle ilişkiye giriyor (image) işte fln filn :)[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk görüşte aşk.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 LG mi cd-rom? CD patlamıştır.. Açabilirsen açıp silkeliyoruz biraz parça falan kalmasın içinde diye.. Parçaları silkeledikten sonra önce boş olarak açma kapama deniyoruz, sonra içine işe yaramaz bir CD koyuyor öyle deniyoruz. Cd yi döndürüyorsa okuyor mu diye bakıyoruz.. Okumuyorsa ve yapabiliyorsak sıkış bir lens ayarı yapmaya çalışıyoruz (çok hassas değil merak etme) Olmaz bırakıp yenisini alıyoruz. Tamir kadar masraf yapacağına git yenisini al daha iyi :)[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Zagg, 28 Ağustos 2005 14:35 tarihinde demiş ki: Cd ile cdrom arasında çıkan şiddetli geçimsizliklerden oluyor bu olay; cdrom'un sebebi; - yok efendim cd'nin kaplaması çok dekolteymiş - diğer cd'lere oranla fazla yuvarlakmış - cd' anlatmak istedikleri anlatamazmış çok çizik falm filam - cd çok sıcak kanlıymış çabucak ısını veriyormuş - her önüne gelen cd-rwiter' a yazdırıyormuş cd'nin sebebleri; - cdrom istediği zaman okuyor istediği zaman okumuyor - cdrom iki çızığı devamlı başına kalkıyor - cdrom çok monoton hep aynı tarafa döndürüyor farklı birşey yok - cdrom işi bittiğine ilgiyi alakayı kesiyor - cdrom ayrımcılık yapıyor - cdrom kendinden geçip şişme cdlerle ilişkiye giriyor (image) işte fln filn :) höh :D[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma DEPRESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 aynısı benimde başıma geldi ama cd romun içini açıp kırılan cd parçalarını güzel bi şekilde temizlediğimnde fazla bi sorun olmamıştı 2 3 ay idare etmiştim :)[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki: monitörün kulağı vardır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shagrath Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 geçmıs olsun dıleklerını sunar ufak ufak kacar :)[signature][hline]--Borgır-- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 sen yine ucuz atlatmışsın .. Mehmet diye bir arkadaşım vardı lise de o zaman asus un 50X cd rom ları yeni çıkmıştı çocuk hemen gitti aldı malum asusun sesine hayran kalıp ulan bu sesi nerden çıkarıyo diye cd rom a bakarkene cd rom içindeki cd yi fırlatarak çocuğun burnunu kesmişti bizde hayretler içinde kalarak dumur olmuştuk :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar