Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ya bi oturup ufacık minnacık bişey yazıyım belkı alırım hevesı baslarım deıdm burnumdan geldi wallahi gece gece [ITEMDEF i_tokat] DEFNAME=i_tokat NAME=tokat ID=i_katana REQSTR=50 WEIGHT=1 ON=@Create COLOR=0bb2 on@dclick if ( > 70.0) src.say * sonunda giydim * else unequip return 1 endif abi yazıorum yazıyorum scripts dosyasına atıyorum sonunu .scp olcak dediler tamam dedim sonunu .scp yaptım not defterine yazdım attım dosyayı sora resync attım save aldım yok yok yok cıkmıyo cıldırcam[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 neyse sabah bakarsınız ehi :D[signature][hline][b]feriştahın fentezileri..
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yattım kalktım hade bi up : ) bilmiosanız kasmiyim .. gaz mode on [signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. [Bu mesaj Fransua tarafından 27 Ağustos 2005 10:10 tarihinde değiştirilmiştir]
suicide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Yeniden adlandır deyipde mi sonuna .scp ekledin ? :) Farklı Kaydet deyipde dosya adını xxx.scp diye kaydet belki burdan kaynaklanıyordur.[signature][hline]Prophecy Kehanet yakında başlıyor... by suicide
Karakans Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 [spo1=scp][ITEMDEF i_tokat] NAME=tokat ID=i_katana REQSTR=50 WEIGHT=1 DAM=80,100 TYPE=13 TWOHANDS=N SKILL=swordsmanship ON=@Create COLOR=0bb2 on=@equip if ( < 70.0) unequip return 1 endif src.say *sonunda giydim*[/spo] eger bunu yeni bir dosyaya eklıyorsan rsync atsan olmaz serveri kapatıp acman gerekli....[signature][hline]Mail & Msn : mailto:[email protected] Mp3ler - Şarkı Sözleri - Dosyalar - Forumlar - Online Radyo ---- http://www.fmturk.net
Sorj Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 abi karakans varya Kalabalıktan başka bişey yapmıyo senin şu scp in deli oluyom skills:Swordsmanship nedir abi :) Çok amatörce gözüküyor script.:( Saldırma amaçlı değildir bu mesaj sadece söyliyim dedim... Skills=Swordsmanship ne biliyim itici geliyo bana :-) Öyle bişeyde yok zaten Type a t_sword yapınca oluyordu yanlış hatırlamıyorsam :)[signature][hline]Turkiyede bir ilk mmorpg arşivi hadi, Online dünyaya sizde katılın Mandoo, 05 Ağustos 2005 19:53 tarihinde demiş ki: yok abi darth maul yavaştır..darth katana olsa kesin alır...
Gordios Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Fransua, 27 Ağustos 2005 02:54 tarihinde demiş ki: ya bi oturup ufacık minnacık bişey yazıyım belkı alırım hevesı baslarım deıdm burnumdan geldi wallahi gece gece [ITEMDEF i_tokat] DEFNAME=i_tokat NAME=tokat ID=i_katana REQSTR=50 WEIGHT=1 ON=@Create COLOR=0bb2 on@dclick if ( > 70.0) src.say * sonunda giydim * else unequip return 1 endif abi yazıorum yazıyorum scripts dosyasına atıyorum sonunu .scp olcak dediler tamam dedim sonunu .scp yaptım not defterine yazdım attım dosyayı sora resync attım save aldım yok yok yok cıkmıyo cıldırcam Bu Scpde kasılcak bir durum yok ki?[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
Pingu Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 spheretables a eklersen olur[signature][hline]İmza.
LeBaaL Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 gordugu bir scp nini altina yapıştır yahu pratik olun az :-)[signature][hline]ivy, 20 Ağustos 2005 01:54 tarihinde demiş ki: baya bı sap yuttum ondan korkuyorum ıste..
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Aradhell, 27 Ağustos 2005 20:20 tarihinde demiş ki: spheretables a eklersen olur lol :)[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer.
bilgehan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 farklı kaydet yapip kaydet oda olmazsa spheretables.scp ye gir oraya script in nerede oldugunu tanimla orda bi kac tane daha var onlara bakarak tanımlayabilirsin c:/sphere/scripts/xxx.scp gibi yaziyor orda
Rhein Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Yukarından Araçlar Klasorune Gir Oradan Klasor Secenekleri var ona gir oradan da Görünüm'e Gir daha sonra "Bilinen Dosya Türleri için uzantıları gizle" var onu kaldır sonra script neyse yaz sonra oraya at sonuna ama mesela tokat.scp yaz kaydet çık..Rsync Atmayı unutma :)[signature][hline]Séhr Arbéitén Gibt Das Géld Wéitér $una Bak..
Chernobel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Karakans, 27 Ağustos 2005 12:08 tarihinde demiş ki: eger bunu yeni bir dosyaya eklıyorsan rsync atsan olmaz serveri kapatıp acman gerekli.... yoo alakası yok yeni dosyada olsa r r atınca okur dosyayı..
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yanlız ben bunu elime alamıyorum çift tıklayınca otomatik cantada yer değiştiriyo[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
suicide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 50 str varmı sende ? :D[signature][hline]Prophecy Kehanet yakında başlıyor... by suicide
Fransuxa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 32000 hepsi[signature][hline][b]feriştahın fentezileri.. günahkar sokakların tövbekar çocuğuyum ben..
suicide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 on=@Dclick if ( > 70.0) src.say * sonunda giydim * equip Buraya equip yaz bakiiim :D else unequip return 1 endif[signature][hline]Prophecy Kehanet yakında başlıyor... by suicide
Gordios Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 [spo1=Doğru Olan][ITEMDEF i_tokat] DEFNAME=i_tokat NAME=tokat ID=i_katana REQSTR=50 WEIGHT=1 ON=@Create COLOR=0bb2 on@dclick if ( > 70.0) src.say * sonunda giydim * equip else unequip return 1 endif [/spo] Al sana Doğrusu :)[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 scriptin icerigine bagli restart atip atmamak. bir basit function yazdiginda restart atmana gerek yoktur fakat yeni oturakli bir sistem yazip koydugunda restart atilmasi gerekir.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer.
Öne çıkan mesajlar