ucanadam_kardesi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 merhaba ben ucanadam in kardesiyim 10 yasindayim hosgeldim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 nassı?ciddi mi dalga mı geciyor anlamadım,[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam_kardesi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 gayet ciddiyim [Bu mesaj ucanadam_kardesi tarafından 26 Ağustos 2005 20:18 tarihinde değiştirilmiştir] Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Öyle diyorsan öyledir, buyur geç..[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk göürşte aşk.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam_kardesi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yani[signature][hline]ben ucanadamin kardesiyim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bişi sorcam ii güsel de bu ucanadam kim ya yoqsa önemli biride mi yeni olduum için ben mi bilmiyorum :) Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hojjjgeldin[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam_kardesi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yaaa benim canim çok sikilio birileri mesaj yazsin bende yanitliyim yaaaaaaaaaaaaaa[signature][hline]ben ucanadamin kardesiyim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam_kardesi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 yeni olduun içindir bayadir üye[signature][hline]ben ucanadamin kardesiyim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ucanadam_kardesi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 abimle arkadasinin video sunu izlediniz mi ve yorum yaptiniz mi?[signature][hline]ben ucanadamin kardesiyim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ivy Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 evet ızledık yorum da yaptık sende hosgeldın... vay be[signature][hline]Kırık kalpler götürürsün peşinden... Çocukken yarım bıraktığın ekmek kırıntıları gıbı ardın sıra koşarlar... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Mademki Türk'sün Göster Ürksün !! :D bu siteden bi arkadaştan duymuştum yazayım dedim :D Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eliptik Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 cümleten hoşgeldiniz Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hoşgele.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loli-pop Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hoşbeş...:D[signature][hline]- Aya inemiyoruz? - Neden, modül mü bozuldu? - Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Hoşgeldin[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... 18 Kasım 2001 01:46 Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mavi Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hoşgeldin.[signature][hline] Hö ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici orc_lord Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hoş geldin.. :)[signature][hline]| ===> orc_lord <=== | leverne vistas!| |Buddy/Old|Buddy Webpage|Pati Pet|KTB için..| Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hoşbuldun :horace:[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uncla Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hosgeldin :)[signature][hline]your face, your ass, what's the difference ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ehehe meraba ben babamın oğluyum 17 yaşındayım :D hoşgelende Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xeryus Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Ho$geldin..10 Ya$ında Olması Ne Farkeder ?Cocuktur Sadece Bazı Kararları Doru Duzgun Yazamaz veya herhangi bişey Ama 10 Ya$ında Olması Burada Olmamasını Gerektirmiyor..[signature][hline]Çok yakında çok farklı bir şekilde, bambaşka bir dünyada beraber olmaya hazır mısınız ? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Hoşgeldin.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fiona Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 kendine başka bi nick alsaydın ya böyle abinin reklamını yapiosun:D şaka şaka hoşgeldin:)[signature][hline]Hayat merdivenlerini çıkarken insanlara iyi davranalım.Çünkü inerken gene aynı insanlara rastlayacağız... Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Janitschar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Hoşgelmişsen[signature][hline]Unutulduğun Zamanlarda, Arkana Dönüp Bir Bak, Bakalım Neler Göreceksin...? Alıntıla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar
Muhabbete Katıl
Şimdi mesaj gönderip sonrasında kayıt olabilirsiniz. Eğer hesabınız varsa giriş yapın ve hesabınızla mesaj gönderin.