bilgehan Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2005 selam arkadaslar vendor alisveris menusu aldim bi arkadastan ancak biraz degistirmek istiyorum yani miktar eklicem oraya ve o kadar miktarda alıcak ve o miktar bitince miktar kisminda item in karsisina 0 yazcak bi kac dakika sonra kendini yenilicek ve miktar kismina tekrar yeniledigi kadar item yazcak bunu nasil yapabilirim tag vermeyi hic bilmiyorum yardimci olur musunuz detayli bi sekilde? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Bilgehan Bunu Vendora item vererek yapabilirsin. Örneğin item yap hödö_hödö gibin bişi.Sonrasında Bu iteme timer ver.Vendor Bu itemi Aldığında 250 item satıyorsa 75 item satsın ve ilk oyuncu gelip aldıgında 250 satsın 2. alışta 75 satsın ve timer lede bu itemi sildir.Ama şöyle diyim Sana Ayrı Bi Menü yazmak adamı kastırırki Uraşmak isterdim ama Artık scp yazmak içimi Bunaltıyor.Mide Kaldırıyor.Tekniği Söyledim Gerisi Sana kalmış. Mantık Kısaca Şu; Dclick trigerinda eğer vendorda hödö hödö itemi varsa (ki findid ile aratıyorsun ) menulerden ikincisi acılır yani 75 item olan ( veya sayısını ne istiyosan ) ve hödö hödö yoksa ki elseif =// menulerden ilki acılır yani 250 lilik satışın. Ama Düşüncesi Bile Yordu beni Sana kolay gelsin =))[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 anlattığın garibime gitti... ----------------------- vendorun sattığı itemların herbiri için vendora tag vermelisin. bunu on=@create in altına tag.stok1 20 tag.stok2 20 . gibi verebilirsin.. ardından onbutton kısmında itemı satın alırken if (> > >) src.sysmessage @035 vendorda bu kadar stok yok return 1 endif ve itemın adamın cantasına düşme kısmındada tag.stok1 + (- >) bunu ekliyosun. NOT: Ayrıca bir item yapıp on=@create de itemnewbie i_stokkontrol bu şekilde vermelisin ve bu item hiç silinmemeli... itemın scp ornegini de vereyim.. [itemdef i_stokkontrol] id i_fence_iron name Stok Kontrol type t_eq_script weight 0 layer layer_special on=@create attr 094 timer 600 on=@timer cont.tag.stok1 2 cont.tag.stok2 5 cont.tag.stok3 5 cont.tag.stok4 5 cont.tag.stok5 5 cont.tag.stok6 3 cont.tag.stok7 3 cont.tag.stok8 3 cont.tag.stok9 3 cont.tag.stok10 3 cont.tag.stok11 3 cont.tag.stok12 3 timer 600 return 1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 tag.stok1 i kac item a gore tanımladın veya tanımlanıyor mu bu tag.stok1 orasını anlamadım ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 stogun kac olmasını ıstıyorsan o kadar yaparsın.. alttaki itemdada cont.tag.stok1 dede aynı rakamı girmen lazım.. -item 10 dakikada bir tezgahı yeniliyo.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BeLki_de_Bir_gun Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 chernobel ben itemle halledebilicegi seyi anlattım sen tagla =) ve bir scripti yazmanın birden cok yolu oldugunu bilirsin.Keşke Zoruma Girmesede yazssam[signature][hline]I Dont Want to Miss A Thing Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bide bi vendor a buy diyince benim istedigim menunun acilmasini nereye yazcam char_human.scp den alchemist i buluo on=buy dialog d_xxx yaptım olmadı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suicide Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Speech...[signature][hline]Prophecy Kehanet yakında başlıyor... by suicide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 jobtailor un script ini bulamadim speech klasöründe yok ona buy diyince kendi istediğim menünün açılmasını nereden ayarlıcam ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 speakshopkeep.scp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 [SPEECH spk_shopkeep] ON=*sell* SELL return 1 ON=*buy* BUY return 2 ON=Hi ON=Hello ON=Hail ON=Greet sayu Greetings to you. return 1 ON=Bye ON=Goodbye ON=Farewell sayu Fare thee well. BYE RETURN 1 On=* return 1 [SPEECH spk_shopkeep_sandrock] ON=*sell* SELL return 1 ON=*buy* if ( >= 98.0) BUY else sayu I'm sorry , but I only trade with the most experienced miners. endif return 1 ON=Hi ON=Hello ON=Hail ON=Greet sayu Greetings to you. return 1 ON=Bye ON=Goodbye ON=Farewell sayu Fare thee well. BYE RETURN 1 On=* return 1 [EOF] burda sadece bunlar var tailro ile ilgili bişey göremedim yhardımcı olur musunuz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 up Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sen şimdi orda on=*buy* u gormuyomusun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ON=*sell* SELL return 1 ON=*buy* BUY return 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 görüyorum o buy un altina yazarsam mı olcak dialog d_xxx diye ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 on=*buy* if (strmatch('','tailor') sdialog d_vendor_tailor elseif (strmatch('','carpenter') sdialog d_vendor_carpenter endif diye yapacaksın[signature][hline]ozzystalker "uoscriptz" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 vendor'a tag vermene gerek yok bence.. adamin malzeme aldigi kadar kendisine tag ver, butona basildiginda, said: on 31 if ( >= 250) src.sysmessage Daha onceki alisveris hakkinizi doldurmussunuz. return 1 else src.tag.st_mandrake ( + >) src.sysmessage adet mandrake root alma hakkiniz kaldi return 1 endif gibi gibi..[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 ok sagolun taglarla ilgili bana yardim edicek var mi tag lari hic bilmiyorum nasil verilir nerde kullanilir amaci nedir vs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 tag'ler bilgileri saklamak icin kullanilir ve kalicidir (variable'lar 'var' gibi degildir, onlar kalici olmayan anlik bilgileri saklamak icin kullanilir, daha sonra otomatikman silinir, bilgisayardaki ram islemini goruyor diyebiliriz). Kullanimi ise cok basit. ornegin adam oyuna girdiginde sunu yapsin tag'lerimiz. said: on=@login src.tag.isim // kisinin ismini kaydettik, src.sysmessage senin ismin evladim. bu kadar basit. :)[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 tag in yanina sifat mi gelcek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhein Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Chernobel, 24 Ağustos 2005 10:10 tarihinde demiş ki: anlattığın garibime gitti... ----------------------- vendorun sattığı itemların herbiri için vendora tag vermelisin. bunu on=@create in altına tag.stok1 20 tag.stok2 20 . gibi verebilirsin.. ardından onbutton kısmında itemı satın alırken if (> > >) src.sysmessage @035 vendorda bu kadar stok yok return 1 endif ve itemın adamın cantasına düşme kısmındada tag.stok1 + (- >) bunu ekliyosun. NOT: Ayrıca bir item yapıp on=@create de itemnewbie i_stokkontrol bu şekilde vermelisin ve bu item hiç silinmemeli... itemın scp ornegini de vereyim.. [itemdef i_stokkontrol] id i_fence_iron name Stok Kontrol type t_eq_script weight 0 layer layer_special on=@create attr 094 timer 600 on=@timer cont.tag.stok1 2 cont.tag.stok2 5 cont.tag.stok3 5 cont.tag.stok4 5 cont.tag.stok5 5 cont.tag.stok6 3 cont.tag.stok7 3 cont.tag.stok8 3 cont.tag.stok9 3 cont.tag.stok10 3 cont.tag.stok11 3 cont.tag.stok12 3 timer 600 return 1 Tamam Chernobel Saolasın Da Benım Takıldıgım Bi Konu Var.Bu On=@Dclick dongusunde vendora tıkladıgın zaman dialog acılıyor tamam onu biliyorum fakat o vendor menusu acılınca yanında hangı silahsa onun resimleri var onu nasıl koyacagız benım tek sorunum orada menuyu herşeryi hazırladım hem arkada$larla hemde kendım yapmaya çalı$tım ama O resimleri yanına küçük küçük nasıl koyacağım biriniz acıklayabilir mi acaba ?$imdiden Te$ekkürler..[signature][hline]Séhr Arbéitén Gibt Das Géld Wéitér $una Bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhein Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Up..[signature][hline]Séhr Arbéitén Gibt Das Géld Wéitér $una Bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 tilepic 100 100 şeklinin gorunmesını ıstedıgın itema .set show id yaz ordaki rakamıda yukardaki satırda id yazan yere yaz.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhein Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Tam Anlıyamadım ama..[signature][hline]Séhr Arbéitén Gibt Das Géld Wéitér $una Bak.. -Counselor Rhein- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 said: bilgehan, 28 Ağustos 2005 01:15 tarihinde demiş ki: tag in yanina sifat mi gelcek ? kaydetmek istedigin herhangibirsey. mesela tag'in en cok kullanildigi yerlerden biri taming sistemidir. hayvanin uid'ni, str, dex, int, mana, stam, hits, color vb. bilgilerini tag'ler ile saklarsin shrink'ten cikartmak istediginde de bu bilgileri yaratilan hayvanlara tag ile geri yuklersin.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar