Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

premıum

TheDukeWillIAm

Öne çıkan mesajlar

Yani Premium Şart Falan Diil De Olmadan Da Zor Oluo Be Abi
Gelen Exp Bakımından Deil Kazarana Öldünüz Diyelim Normalde %5 Kaybettiginiz Yerde % 2 Bı De Ress Ceksen... Yani Bi De Premiumla Gelen Trinanın Yararı War. Biliosunuz İtemsız Adamı LvL 70 Olsa Siklemiolar... Yanı Sonuç Olarak Şart Diil Ama Gerekli.....
Sosyal ağlarda paylaş

said:
dwart, 28 Ağustos 2005 22:19 tarihinde demiş ki:
Yani Premium Şart Falan Diil De Olmadan Da Zor Oluo Be Abi
Gelen Exp Bakımından Deil Kazarana Öldünüz Diyelim Normalde %5 Kaybettiginiz Yerde % 2 Bı De Ress Ceksen... Yani Bi De Premiumla Gelen Trinanın Yararı War. Biliosunuz İtemsız Adamı LvL 70 Olsa Siklemiolar... Yanı Sonuç Olarak Şart Diil Ama Gerekli.....

Gusel anlattı bize söz düşmez....[signature][hline]Nick:Treador
lvl:5x(spike geldi sayılır[sonunda])
Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:))
Clan:yok:(
sonunda bi pk kestim :)

bundan sonrasını okuma:)
baska da pi poq yok:(
lan nie okudun :)
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Metakuso, 28 Ağustos 2005 22:15 tarihinde demiş ki:
geceyarısı oynarsan çok kolay atlanır. bomboş çünkü.koca serverda 20 kişi (15 tanesi yine türk:D) (burdan anlıyoruz ki oyunun %99u türk. gerçi herkes biliyo ama, gece girin ve şok olun. komedi ya kimse yok :D )

Hangi serversın sen? Ben sabaha doğru Diez'de çok az Türk görüyorum. Huzurlu oluyor valla çoluk çocuk olmadan. Amerika'lı grupla çıkıp parti falan yapıyoruz. Bend iyorum hava aydınlanıyor onlar diyor oha :P GÜzel hayat :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me!
Sosyal ağlarda paylaş

Aggghhhh beea hatırlatmayın eski günleri 2 haftada 50 den 62 oldum xD sabah akşam sadece yemek ve wc molası vererek kasmıştım. Arasıra beynim duruyodu nie dalmıyom die partiden atıyolardı xD
Harbiden dalıp gidiyodum xp kasarken bırakıyodum mouse klavyeyi fln mal mal ekrana bakıyodum, sonra bi toparlıyodum kendimi partiden atılmışım yada ölmüşüm :)
Sosyal ağlarda paylaş

değil ama almak şart gibi birşey. 60 da premiumsuz ölünce 3 mil. exp gidiyor. ama premium olursan yarısı gidiyor. hele birde reslenince neredeyse hiç gitmiyor :) çok kullanışlı bişi.[signature][hline]Server: Beramus
Nick: Arcenoid
Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D
Character : Mage
Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak)
Lvl: 5X
np: 5K :(
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...