TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 lvl 60 olmaq için premıum sart mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jean_Ali Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Öle bi şart olduğunu ilk kez ben senden duydum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 şart mı diyor dikkat edersen şart deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yaa nassı kasılar o zmn?? Bu kadar coq oynamak adamı pisikoya baglar walla :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ohoo sen de coşmuşsun :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 gunde 3 saat full party bulursan 60 olmak fazla zamanı almaz hele ks olmucak harpyde olucan ne diim artık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 geceyarısı oynarsan çok kolay atlanır. bomboş çünkü.koca serverda 20 kişi (15 tanesi yine türk:D) (burdan anlıyoruz ki oyunun %99u türk. gerçi herkes biliyo ama, gece girin ve şok olun. komedi ya kimse yok :D )[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dwart Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Yani Premium Şart Falan Diil De Olmadan Da Zor Oluo Be Abi Gelen Exp Bakımından Deil Kazarana Öldünüz Diyelim Normalde %5 Kaybettiginiz Yerde % 2 Bı De Ress Ceksen... Yani Bi De Premiumla Gelen Trinanın Yararı War. Biliosunuz İtemsız Adamı LvL 70 Olsa Siklemiolar... Yanı Sonuç Olarak Şart Diil Ama Gerekli..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WannaTry Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: dwart, 28 Ağustos 2005 22:19 tarihinde demiş ki: Yani Premium Şart Falan Diil De Olmadan Da Zor Oluo Be Abi Gelen Exp Bakımından Deil Kazarana Öldünüz Diyelim Normalde %5 Kaybettiginiz Yerde % 2 Bı De Ress Ceksen... Yani Bi De Premiumla Gelen Trinanın Yararı War. Biliosunuz İtemsız Adamı LvL 70 Olsa Siklemiolar... Yanı Sonuç Olarak Şart Diil Ama Gerekli..... Gusel anlattı bize söz düşmez....[signature][hline]Nick:Treador lvl:5x(spike geldi sayılır[sonunda]) Np:xxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxxx(olacak iisallah:)) Clan:yok:( sonunda bi pk kestim :) bundan sonrasını okuma:) baska da pi poq yok:( lan nie okudun :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 şimdi lvl 70 olunca trina yetiyo mu :D[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VashTheStampede Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Metakuso, 28 Ağustos 2005 22:15 tarihinde demiş ki: geceyarısı oynarsan çok kolay atlanır. bomboş çünkü.koca serverda 20 kişi (15 tanesi yine türk:D) (burdan anlıyoruz ki oyunun %99u türk. gerçi herkes biliyo ama, gece girin ve şok olun. komedi ya kimse yok :D ) Hangi serversın sen? Ben sabaha doğru Diez'de çok az Türk görüyorum. Huzurlu oluyor valla çoluk çocuk olmadan. Amerika'lı grupla çıkıp parti falan yapıyoruz. Bend iyorum hava aydınlanıyor onlar diyor oha :P GÜzel hayat :D[signature][hline]Because you anger, your heart is in chaos, Because your heart is in chaos, your blade is dulled, You are to weak to defeat me! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
quatro Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Aggghhhh beea hatırlatmayın eski günleri 2 haftada 50 den 62 oldum xD sabah akşam sadece yemek ve wc molası vererek kasmıştım. Arasıra beynim duruyodu nie dalmıyom die partiden atıyolardı xD Harbiden dalıp gidiyodum xp kasarken bırakıyodum mouse klavyeyi fln mal mal ekrana bakıyodum, sonra bi toparlıyodum kendimi partiden atılmışım yada ölmüşüm :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Shaklaban Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 bende premium olsada 60 olmam imkansız gözüküyor kaç hafta oldu 55e demir attim flame idim lr oldum baktım gene olmuyo ice oldum oda olmadı paper flame oldum olmuyor demir attim55e. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 heralde hedefin battle mage nuahaha :D:D:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 değil ama almak şart gibi birşey. 60 da premiumsuz ölünce 3 mil. exp gidiyor. ama premium olursan yarısı gidiyor. hele birde reslenince neredeyse hiç gitmiyor :) çok kullanışlı bişi.[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar