Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

KNights_of_noskill clanı?

retorikci

Öne çıkan mesajlar

Merhabalar,

Bu forumda Knights_of_noskill clanından olan var mı? (ismi doğru yazamamış olabilirim )
Bana bu clandaki Holy_Priest isimli oyuncudan Pm geldi. Eger ona elimdeki Destroyeri verirsem beni clana aldıracağını söyledi. Ben güvenmediğim için Biraz düşüneyim PM atarım" diyip yoladım. Bu clanı bilen var mı? Ya da liderini tanıyan. Ben etraftan iyi bir clan olduklarını duydum. KO sitesinde ilk 100 knight arasında bir oyuncuları var. Ancak böyle rüşvet alır gibi clana çağırma şeklindeki yaklaşım biçimi beni şüpheye düşürdü :)
Clan liderini tanıyan var mı?
Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim.

Teşekkür ederim.

-- Biraz kişisel bir başlık oldu ama :) --[signature][hline]Server : Diez
Clan : BAD
Job : Berserker
Lvl : 46
Sosyal ağlarda paylaş

knights of no skill clanını biliyorum ve içinden birkaç üyesini tanıyorum... yinede çok iyi tanımadığın insanlara itemlarını verme... o clan uzun süredir ayakta ve kötü bir clan deil... ama yinede güvenmediğin ve tanımadğın hiçbir oyuncuya item vererek bişeyler yaptırma.... zaten lvlını söyleyip almıyolarsa hiç uğraşma... itemla falan olmaz bu işler.... benden tavsiye...[signature][hline]Server: Diez
Nick: Catastrope
Clan: Türk
Speciality:Shadow Vain
Job: Archer
Lvl: 6x
np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D
Sosyal ağlarda paylaş

Seni
- kisiligin
- oyunculugun
- charinin etkiligi yüzünden alsinlar klana.

Bana sunu verirsen seni clana alirim meselesine hic girme. Sana saygi duymayan insan yaklasimidir bu .

Aleni rüsvettir ve bana gore de serefsizliktir. Seni sen degil , aldiklari rüsvet karsiliginda alan insanlardan nasil saygi bekleyebilirsin ? yada verdikten sonra almazlarsa ? yada aldiktan sonra verdiginde seni tekrar atarlarsa ? insanoglu cig süt emmistir ..[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Sosyal ağlarda paylaş

Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim :)

Aslında bu clan ile ilişkim o kadar da anlık ve çıkar üzerine değildi.
Bu olaydan birkaç gün önce aynı clandan başka bir kaç kişiyle tanışıp muhabbet kurmuştuk. güvene dayalı uzun soluklu partiler kurduk. Birbirimize item falan hediye ettik. Bunun üzerine bu arkadaşlar beni clana çağırdılar. Ancak lider online olmadığı için o anda giremedim. Karşılıklı iyi izlenimler bıraktık.

Aradan bir kaç gün geçince bu kişi beni buldu. Belki de diğerlerinden tamamen habersiz bana(kurbanına) tesadüf etti. İkinci tesadüf ise onun da bu clandan olmasıydı.

Ben bu durumu clanda yetkili bir kişiye ulaşıp söyledim. Bu clanda böyle işlerin olmadığını, kötü niyetli bir kişiye denk geldiğimi söyledi. Rüşvet olayı ile ilgili SS gönderirsem o kişiyi banlayacağını söyledi. Ben de bu durum üzerine bu clana girmeyi daha da kayda değer buldum. Şimdi 2 gündür işi gücü bıraktım. Hafiye gibi bu rüşvet almak isteyen priest'i arıyorum. Emin olun boss aramaktan daha zevkli :) Gerçi bulunca kesemicem o ayrı :)[signature][hline]Server : Diez
Clan : BAD
Job : Berserker
Lvl : 48
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...