retorikci Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Merhabalar, Bu forumda Knights_of_noskill clanından olan var mı? (ismi doğru yazamamış olabilirim ) Bana bu clandaki Holy_Priest isimli oyuncudan Pm geldi. Eger ona elimdeki Destroyeri verirsem beni clana aldıracağını söyledi. Ben güvenmediğim için Biraz düşüneyim PM atarım" diyip yoladım. Bu clanı bilen var mı? Ya da liderini tanıyan. Ben etraftan iyi bir clan olduklarını duydum. KO sitesinde ilk 100 knight arasında bir oyuncuları var. Ancak böyle rüşvet alır gibi clana çağırma şeklindeki yaklaşım biçimi beni şüpheye düşürdü :) Clan liderini tanıyan var mı? Bildiklerinizi paylaşırsanız sevinirim. Teşekkür ederim. -- Biraz kişisel bir başlık oldu ama :) --[signature][hline]Server : Diez Clan : BAD Job : Berserker Lvl : 46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asiiiiiiiii Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 kimseye ıtemını verme ne kadar ii clan olursa olsun bitane serefsiz cıkar illakş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_catastrope_ Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 knights of no skill clanını biliyorum ve içinden birkaç üyesini tanıyorum... yinede çok iyi tanımadığın insanlara itemlarını verme... o clan uzun süredir ayakta ve kötü bir clan deil... ama yinede güvenmediğin ve tanımadğın hiçbir oyuncuya item vererek bişeyler yaptırma.... zaten lvlını söyleyip almıyolarsa hiç uğraşma... itemla falan olmaz bu işler.... benden tavsiye...[signature][hline]Server: Diez Nick: Catastrope Clan: Türk Speciality:Shadow Vain Job: Archer Lvl: 6x np:Abiiiii Tünele giriyom abi sesin gelmiyo... :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nui2din Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Gel baba gel . iki tane gold bara seni hemen clana alayım. ustunude hic cıkmayan pelerin baglayayım.. :D:D:D:D[signature][hline]status: blocked server: diez job: mage nation: karus level: 6x np: 35xxx clan: yok onu bulamadım işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Metakuso Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sakın :yapma:[signature][hline]Metakuso Karus 6x Ares Hala Sorcerer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
VisuaL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Gel o gold barları kopyalayalım :D[signature][hline]ViasuaL_TR 5x Diez Warrior Pro Benimle partideyken soru sorma,geyik yapma,pm atma.. Sadece hareket eden herşeyi yoket.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeGoLaS606 Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bana pelerin demeyinn !!! ulen o 2 metre 35 cm kumaş parçası için ne acılar çektim ben bea :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OogieBoogie Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bundan sonra pelerin umurumda değil..Takması güzel olduğu kesin ama oyunun zevkini her şekilde çıkarırsınız..Herşey lvl de değil benim için..Öyle olsa sanırım master olmuştum...[signature][hline]Char : Maara LVL : 49 Buffer/Healer Clan : TnT Server : Ares (göçtü göçtü..) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
911 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ben sadece oyundan tanıdıgım arkadasların characterlerını kullanıyorum kı hıcte kucumsenecek itemlar yokta degil :o)[signature][hline]Nick : AnGeL911 LeveL : 64 Class : Mage - Elemental Lord Paper Fire with +6 Lycoan ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Schweppes Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Vermee..[signature][hline]Server : Ares Name : Schweppes Clan : TOWN Level : 6x Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 LOL iron necklace ver bana clana alim seni >.< off off lamerliğe bak sakın verme hiç bişi.[signature][hline]Her arşivin sahip olması gereken bir şaheser :Pp Ne Diyon - Şofben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 az önce myko da önceden konuşup anlaştığımız bi klana girme durumum vardı. adam durduk yere seni kalana alarak ben ne kazanıcam dedi. ok thx dedim geçtim. öyle itemle klan olmaaaaaaz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
icebreak3r Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 çoğaldı bu durumlar sakıncalı hiç iyi görmüyorum gidişatı :D[signature][hline] !!! BEN DAHA CİVCİVİM !!! EST SOLARUS OTH MİTHAS Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Seni - kisiligin - oyunculugun - charinin etkiligi yüzünden alsinlar klana. Bana sunu verirsen seni clana alirim meselesine hic girme. Sana saygi duymayan insan yaklasimidir bu . Aleni rüsvettir ve bana gore de serefsizliktir. Seni sen degil , aldiklari rüsvet karsiliginda alan insanlardan nasil saygi bekleyebilirsin ? yada verdikten sonra almazlarsa ? yada aldiktan sonra verdiginde seni tekrar atarlarsa ? insanoglu cig süt emmistir ..[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
retorikci Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Öncelikle verdiğiniz bilgiler için teşekkür ederim :) Aslında bu clan ile ilişkim o kadar da anlık ve çıkar üzerine değildi. Bu olaydan birkaç gün önce aynı clandan başka bir kaç kişiyle tanışıp muhabbet kurmuştuk. güvene dayalı uzun soluklu partiler kurduk. Birbirimize item falan hediye ettik. Bunun üzerine bu arkadaşlar beni clana çağırdılar. Ancak lider online olmadığı için o anda giremedim. Karşılıklı iyi izlenimler bıraktık. Aradan bir kaç gün geçince bu kişi beni buldu. Belki de diğerlerinden tamamen habersiz bana(kurbanına) tesadüf etti. İkinci tesadüf ise onun da bu clandan olmasıydı. Ben bu durumu clanda yetkili bir kişiye ulaşıp söyledim. Bu clanda böyle işlerin olmadığını, kötü niyetli bir kişiye denk geldiğimi söyledi. Rüşvet olayı ile ilgili SS gönderirsem o kişiyi banlayacağını söyledi. Ben de bu durum üzerine bu clana girmeyi daha da kayda değer buldum. Şimdi 2 gündür işi gücü bıraktım. Hafiye gibi bu rüşvet almak isteyen priest'i arıyorum. Emin olun boss aramaktan daha zevkli :) Gerçi bulunca kesemicem o ayrı :)[signature][hline]Server : Diez Clan : BAD Job : Berserker Lvl : 48 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 gözüne parmağını sok bulunca :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aware3 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 nuahaha bende 188 e 500k vererek clanına girmiştim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar