Medic Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 90$ + KDV verdim aslında eve gelipte kutuyu açana kadar evlat acısı gibi oturmuştu ama şimdi kullandıkça hoşuma gidiyor :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shippy Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 güle güle kullan.isallah warriorla oynarsın cok zevkli bi class hatta su anda bi avantajın var beta testinde oynuyabilir direk lvl 60 end game blue lu bi warriorla takılabilirsin accık problem olsada betada en azından bosuna 60 char kasmamış denemiş olursun bence bi 1.7.0 testinde warrior aç takıl.[signature][hline]Shippy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zebany Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Hayırlı olsun, Aklıma bişey geldi, belki biliyorsundur ama yine de söyleyeyim dedim "StrokeIt" diye bir program var. http://www.tcbmi.com/strokeit/ adresinden bulabilirsin. Yaptığı şey, mouse gesturelara action belirlemesi. Yani Mousunu önce aşağıya sonra sağa çektiğin zaman programın f1 tuşuna basmasını sağlayabilirsin mesela. Bissürü tanımlanmış gesture var (genelde harfler), kendin de öğretebiliyosun falan. Belki işine yarar.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dethatt Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Mouse agirlikli oynayacagin icin saniyorumki bu oyunu oynayan herkezden daha fazla bir mouse kabiliyetin olacaktir. Bazi durumlar haric zorluk cekecegini sanmam. PvE server indada oynayacagin contested territory lerdede PvP ile ugrasmak zorunda kalmayacaksin cok sinirim bozulmaz. Inanki LvL kasarken insanin en canini sıkan seydir PvP yapmak. Arkadaslarin dedigi gibi benimde diyecegim NumPad i kullan klavyeden sag elinle ulasımın daha kolay olacaktır. Onun disinda GroupButton olayini kullan add-on olarak. Ekranin istedigin yerine istedigin miktarda tus koyarsin bu sekilde bir priest isen Heal abilty lerini bir yere koyarsin baska bi yere Damage abilty lerini koyarsin rahat edersin. Zaten global cooldown denilen olay sayesinde her bir islemden sonra 1sn beklemen gerekiyor bu bizim baglanti goz onune alinirsa 1.5sn e kadar ulasiyor. Yani mouse la isleri halledecegin yeterli zamanin oluyor. Onun disinda starcraft oynadigin icin bileceksin mouse la gidecegin yeri gostermek gibi bir ozelligi var bu oyunun. Yani illa kullanmak zorunda degilsin. Mouse la ekranin herhangi bi yerine sag tikla kendisi ilerlesin bukadar basit. Cok rahat edersin bu sekildede. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CusTodeM Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 aldin demek mouseu hayirli olsun insallah oyundan keyif alirsin :)[signature][hline]"I can give anything you want,but don't want something that i don't want to give" "Deneyim zor bir ögretmendir çünkü sınavı önce,dersi sonra verir" Mix|MSN|Blogs of my life|Myrande B@B th3 G3NK Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Boenx Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Valla ben hala Holy priest derim warior karışık bence[signature][hline]Bir insana değerinden fazla değer verirsen... Ya onu kaybedersin Ya da kendini mahvedersin... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Medic Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 şimdilik açtım bakalım bi warrior , erchivist önerini dikkate alıp Silvermoon'da başladım. Yanlız daha charı açmadan sıra bekledim bide :D hoş sadece 22 kişiydi sıra ama olsun genede tuhaf bir his. Battle Hymn guildinede girdik , tabi millet çoktan kasmış 60 olmuş inşallah tahammul ederler bana. 5. level oldum, şimdilik bi sorun yok zaten 5 tane özellik var hepsini bi tuşa atadım, daha mousun shift tuşu ile aynı tuşa farklı özellikler atama olayını kullanmaya başlamadım tabi , şöle 15-20 olduktan sonra tekrardan değerlendiririm durumu artık. herkeze yardımlarından dolayı şimdiden çok teşekkür ediyorum , yanlız oyun videolardan çok daha güzel görünüyor valla mest oldum şimdiden Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asphodel Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: zebany, 24 Ağustos 2005 21:52 tarihinde demiş ki: Hayırlı olsun, Aklıma bişey geldi, belki biliyorsundur ama yine de söyleyeyim dedim "StrokeIt" diye bir program var. http://www.tcbmi.com/strokeit/ adresinden bulabilirsin. Yaptığı şey, mouse gesturelara action belirlemesi. Yani Mousunu önce aşağıya sonra sağa çektiğin zaman programın f1 tuşuna basmasını sağlayabilirsin mesela. Bissürü tanımlanmış gesture var (genelde harfler), kendin de öğretebiliyosun falan. Belki işine yarar.. black & White 2 eli kulağında geliyo ne alakaysa. konuya dönersek dosum güzel bak ne mutlu oynadında ileride işkenceye dönüp oyun sana zehir olmaz inşallah, 60 tane işi bir arada yaparken, ama alışıksın madem dediğin gibi o shortcutlarla olayı bitirirsin şayet böyle deli gibi oynayan biri gördüm. adam sağ tıklıor oraya buraya altta barlara paso makro koymuş onlara tıklıyor. ama tabiiki pve oynuyordu.[signature][hline]Gaiseric LvL-60 Hunter @ Burning Legioun EU LvL 60 time -> 12 days 06 hours 38 minutes Play time Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 said: Medic, 24 Ağustos 2005 23:23 tarihinde demiş ki: şimdilik açtım bakalım bi warrior , erchivist önerini dikkate alıp Silvermoon'da başladım. Yanlız daha charı açmadan sıra bekledim bide :D hoş sadece 22 kişiydi sıra ama olsun genede tuhaf bir his. Battle Hymn guildinede girdik , tabi millet çoktan kasmış 60 olmuş inşallah tahammul ederler bana. 5. level oldum, şimdilik bi sorun yok zaten 5 tane özellik var hepsini bi tuşa atadım, daha mousun shift tuşu ile aynı tuşa farklı özellikler atama olayını kullanmaya başlamadım tabi , şöle 15-20 olduktan sonra tekrardan değerlendiririm durumu artık. herkeze yardımlarından dolayı şimdiden çok teşekkür ediyorum , yanlız oyun videolardan çok daha güzel görünüyor valla mest oldum şimdiden Oyun tam anlamiyla büyüleyici. Kore betada, arkadasin hepsap ile ilk login oldugumda o bowun gicirtilarini, grafiklerin güzelligi, savas sisteminin dengesini falan görünce soka girmistim ben[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
n3mrut Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Kardeşim hayırlı olsun ve başarılar dilerim..'ki ihtiyacın olmayacak eminimki kolaylıkla alışırsın :) aramıza hoş geldin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
erchivist Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 said: Medic, 24 Ağustos 2005 23:23 tarihinde demiş ki: şimdilik açtım bakalım bi warrior , erchivist önerini dikkate alıp Silvermoon'da başladım. Yanlız daha charı açmadan sıra bekledim bide :D hoş sadece 22 kişiydi sıra ama olsun genede tuhaf bir his. Battle Hymn guildinede girdik , tabi millet çoktan kasmış 60 olmuş inşallah tahammul ederler bana. 5. level oldum, şimdilik bi sorun yok zaten 5 tane özellik var hepsini bi tuşa atadım, daha mousun shift tuşu ile aynı tuşa farklı özellikler atama olayını kullanmaya başlamadım tabi , şöle 15-20 olduktan sonra tekrardan değerlendiririm durumu artık. herkeze yardımlarından dolayı şimdiden çok teşekkür ediyorum , yanlız oyun videolardan çok daha güzel görünüyor valla mest oldum şimdiden Aramıza hoşgeldin arkadaşım. Silvermoon şuanda Avrupa da en çok karakter barındıran server ( www.warcraftrealms.com )ama buna rağmen en kalabalık zamanlarda bile maksimum 5-10 dakika beklersin. Normalde hiç sıra olmuyo. Guilddeki lvl 60 arkadaşlar herdaim soruların için, zorlandığın questlerin için yardıma hazırız. Sana özel değil zaten, 60 lar Battleground ve Dungeonlar haricinde devamlı düşük level arkadaşara yardım etmeye çalışıyoruz. Main thing is real life, real life is warcraft !!! Gerçek hayatta görüşmek üzere...: )) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 tek kolunu rahat kullanabiliyosan soyle bir sey yapabilisin. numpad bolumunu buyulerin macrolari olarak atarsin. keybindingsden. boylece elin mousedayken numpade yakin olacagindan[solak mi saglak misin bilmiyorum ama mouse benim klavyemin saginda kaliyor mesela] hem numpadden buyuleri atabilirsin hemde mouse`tan hareketleri yonlendirebilirsin. gayet rahat olur senin icin edit: zaten tavsiye etmisler numpadi :D oyun uber. pvp serverinda olmadigin icin bayma sansin da yok oh.. [signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. [Bu mesaj Darklight1903 tarafından 25 Ağustos 2005 13:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 PvM server'ında bol bol lvl 60'ı olan bi guilddesin ha? O zaman guild raidlerinde rahat hareket edemeyeceğin için başarılı olamazsın. Sana tavsiyem priest olup arkada durarak arkadaşlarını heallemen olacaktır. Mouse'la raiddekileri kontrol edip heallemek daha kolay olacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Medic Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Şu anki iş temposunu ve oyun için ayırdığım zamanı göz önüne alırsak , 60 olmam ve raidlere girmem en az 2 ay demek oluyor. Bu süre içinde bu işi yapıp yapamıyacağım fazlasıyla belli olur , ama şu anda yeni aldığım microsoft commender ile hem klavye hem mouse kullanıp hemde 72 ayrı tuşu tek elle kullanma şansım var. şansım diyorum çünkü bunlar kutunun üstünde yazanlar :D:D. Yani eğer bu dengesiz alete alışabilirsem bu iş olur gibi, yok alışamassam en azından bu mouse ile bir Priest'ı yada pladini rahat rahat yönetebilirim diye düşünüyorum . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirage Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Oyun nasıl gidiyor haber bekliyorum. ;)[signature][hline]Icq: 50896214 / Msn & E-Mail: [email protected] Gloria | Level 51 | Orc Warrior | Burning Legion | Grimsoul Legion Nepenthe | Level 18 | Undead Mage| Frostwhisper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Asgard Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 her class ta bi sürü tus kullaniyosun hele hunterda cok zevkli ama bi o kadarda yorucu peti ayarliyosun kos git gel oku at range yetmiyo geri gel gene bas uzak diyo yakinlas gene gel fln filan:D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darklight1903 Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 29, 2005 en kolay char paladin. divine shield + hs :D hehe[signature][hline]Nanette the danette. Burning legion. Alliance. Mage. Invadoria. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar