tony_montana Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 gerets in bu taktik üzerinde biraz daha çalışması lazım defansımız inanılmaz aksarken bu kadar çok hücum yapmak akıl karı değil bu sistem anca sami yende tutar deplasman da nolduğunu hepimiz gördük gerets bana kalırsa deplasmanlarda ergünü sol beke almalı uğuru sağa monte etmeli cihanı saidou nun yanına koymalı bu taktikte gene iliç kesik yiyecektir ve gs nin defansı daha sağlam olucaktır[signature][hline]Make Way For The Bad Guy! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: -DoruK-, 26 Ağustos 2005 02:09 tarihinde demiş ki: kesin yencez. 7up saks[signature][hline]bi gün üşenmicem valla şu yonca, 86930 hödölerine gircem merakımı gidercem noluyo ne var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sacmalamis birisi karambol falan diye mac gayet zewkliydi g.antepin son 15 dakika zamana oynamasina ve ölümüne dalmasina ragmen beraberligi aldik en azindan..hakan sükürün de artik yol almasi lazim yoksa jübilesinde pek saygi duyulan bi adam olmucak bence,tadinda biraksin bari..[signature][hline] ..ainu was here.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: zydar, 26 Ağustos 2005 22:02 tarihinde demiş ki: KARAMBOLSPOR GENE İŞ BAŞINDA!!! Daha çok tehlike! Daha çok stres! Daha çok bal! Daha çok hata! Muhteşem serinin bu bölümünde karabolspor gene maceradan maceraya atlıyor. Tehlikeli deplasmanlardan çıkıyor ve büyülü yollarla tehlikeleri aşıyor. BU bölümü sakın kaçırmayın.. Heh..[signature][hline]#3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Hem kötü top oynadık hemde kaybettik :([signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Admin DynamicK Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Admin Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Altan ın performansı artıyor. kendine güveni gelmeye başlamış, şut çekmeye başladı artık ama isabet kaydedemedi, iyi çalışması lazım. Orhan Ak kesinlikle kulubeye( 3 hafta otursun çok formsuz) Ergün ise emekli olmalı, jubilesi gelmiş geçiyor Sol tarafa acil bir transfer şart. Hasan Kabze çok fırsatçı, Jardel gibi.. ve genç oldugundan iyide koşuyor bence ileride bu form düzeyini korursa milli formayıda kapacak. Hakan Şükür iyi toplar indirdi ama pek uyum sağlayamadılar forvette, son vuruşlarda batırdı g erçi ama olsun. Hasan Şaş a diyecek pek birşey yok bu sezon oldukça formda, sadece dün biraz fazla yük bindiginden olabilir veya başka neden mi var bilemiyorum biraz yorgundu[signature][hline]G3NK zitem illede zitem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
theCio Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Karambolspor ne ya Galatasarayı çekemiyenlerin konuşması ancak böyle olur kim daha baskılı ve atak oynadı gördük maçta.. Her korner ve duran toptan atılan gol karambol'e giriyorsa ligteki gollerin yarısı karombolden.. Hiç olmazsa biz ayağımızla atıyoruz golü başka bir taraflarımızla değil .....[signature][hline]Icq: 101549659 / Msn Messenger: [email protected] WoW : Leonobe of Burning Legion / Mail: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 abi gaziantepte üni okusuoun ve fanatik gslisin maçta tam okulların olmadğızmana gelio pöffff.. antep taraftarı her zmanki gibi yine çekirdek dürüm ve termoslarıyla maça gelmişler.. taraftarının 0 olmasına rağmen gerçekten ii takımlar.. harika bir kalecileri var..ve ii dayandılar gerçekten.. gs daha ii oynadı..ilk yarı izledim maçı özellikle coşturdular..ama olmadı gs defansı biraz daha ii olmalı, takım brs daha oturmalı daha.. ümit karana gelince elemanı evlendirdik,çeyizinide bizim dükkandan ald eşiyle:)valla nazar değmesin manyak bi eşi var yeterince mutlu eder onu o:P hakan sukur s.o.s verior artık,biraz ersununda oynayacak kapasitesi varken harcadğınıda düşünüorum.. yani hakan böle bi adam..duygusal..ve bence toparlayacak yaşıda yok artık..hep iniş çıkışlar yaşadı o ama bu sonuncu bence.. ben necati bu sene nasıl olcak bilemem,ama geçen seneki gibiyse kabze-karan ikilisi bombaolur gibi gelio.. hasanında maşallahı var hadi hayırlsı..[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: DynamicK, 27 Ağustos 2005 09:15 tarihinde demiş ki: Altan ın performansı artıyor. kendine güveni gelmeye başlamış, şut çekmeye başladı artık ama isabet kaydedemedi, iyi çalışması lazım. Orhan Ak kesinlikle kulubeye( 3 hafta otursun çok formsuz) Ergün ise emekli olmalı, jubilesi gelmiş geçiyor Sol tarafa acil bir transfer şart. Hasan Kabze çok fırsatçı, Jardel gibi.. ve genç oldugundan iyide koşuyor bence ileride bu form düzeyini korursa milli formayıda kapacak. Hakan Şükür iyi toplar indirdi ama pek uyum sağlayamadılar forvette, son vuruşlarda batırdı g erçi ama olsun. Hasan Şaş a diyecek pek birşey yok bu sezon oldukça formda, sadece dün biraz fazla yük bindiginden olabilir veya başka neden mi var bilemiyorum biraz yorgundu altan konusunda katılıorum..abi solada sağada transfer şart..yada şu sabri malı geliştrse biraz kendini..soldada tamam altan brs devam etsn..orhan kulubeye ve omebkiye adam lazım.sağda sabri geliştirsin,cihanda 2 sene önceki gibi oynayacaksa oynasın yoksa onuda sallasınlar..[signature][hline]önce Allah sonra yallah [Bu mesaj tahakiraz tarafından 27 Ağustos 2005 12:35 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jarjar Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: Quardon, 26 Ağustos 2005 22:37 tarihinde demiş ki: jarjar aga tabi tabi hos bi msj bicimi deildir ben 4 büyüklere ayrıcalık tanınmaması gerektigini belirttim anladın mı ? direk polemik yaratmaya calısan insanları kafa yapısı olarak bos buluyorum. maca donersekte altan iyiydi bana göre fakat son vurusları pek iyi yapamadı. ii hoşta ayrıcalık diye bişey olamaz ben de bundan bahsediyorum dün de olmadı zaten... geçen sene oldu mu bilemem[signature][hline]Uçurumun kenarında olsan da sırf hayata gıcıklık olsun diye tekrar gül!!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: tahakiraz, 27 Ağustos 2005 12:26 tarihinde demiş ki: harika bir kalecileri var..ve ii dayandılar gerçekten.. ya ben yanlış mı hatırlıyorum hooijdonkun zayıf şutunu içeri alan sonra bizden samiyende 3ü hatalı 5 gol yiyen bu kaleciydi dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 abi bence orhanla cihanın suçu yok yani altan la hasan ın beklere yardım etmezse rakip kanattan 2 kişiyle gelince roberto carlos bile olsan biyere kadar durdurabilirsin sonuçta geçen sene 2 kanat adamına karşı kendi kanat adamı yardıma geldiği için gayet savunmadada hücumdada iilerdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tahakiraz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 @larva:devamlı geçen senelrden bahsediosun dikkat edersen..geçen sene geçen senedir..alakası yok dedğin yardımlarla geçen sene mi hasan yardım ediodu?hasan yoktu be geçen sene..ben adam alınmasını hücüm manasında sölüorum.backlerin hücümda gösterdği etkinlik ortada.. kalecide bombadır herzman..refleksleri çok sağlam..öle ne geçen seneye nede bi iki gole bakarak konuş bence.gemel performansını biliorum o kalecinin ne maçlar kazandırşıştır antepe..hadi geçen sene berbat dielim senin dedğin olsun,bu seneye bak geçen sene o hataları yiyen amele dün panterdi..konuda dünle alakalı zaten[signature][hline]önce Allah sonra yallah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
pipo_14 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 zorla 1 puan olsun buda fena deil[signature][hline]insight, 21 Temmuz 2005 18:53 tarihinde demiş ki: Fener ronaldinhoyu zorlanmadan alır Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Hakem etkisi vardı. Gs hakikaten zorla 1 puan aldı.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Diablo Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 eşşek gibi saldırdık ilk yarı.ilk yarı 2-0 a getirebilseydik alırdık maçı ama 1-1 den sora böle ibşi olcagı belliydi orhan hakkaten batırdı.ergün cok yaşlanmış yaptıgı 1-2 hata onu dedirrti.cunku yapmadıgı şeylerdi. hakan sukure daha ne laf atıosunuz adam daha ne yapsın?.eşşek gibi koş her topa kafa sok.illa 3-5 gol mu atması lzm ii demeniz için saido hakkaten helal olsun adamı kovdular git dediler istemediler adam inat etti kanıtlıo kendini.[signature][hline]"Far away is a place where I hide the truth that have to be locked away" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Larva Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 tamam hep geçen seneden bahsetmişim genede ben ısrar ediyorum bizim sol bekte van bronckhorst bile oynasaydı 2 ye 1 geldiklerinde çoğu pozisyonda geçerlerdi kanadı sorun orhan ak da diil ortadaki elemanların tek yönlü olmasında altan hücuma çıkmalı tabi ama rakip topu sağa attımı sağ bekini takip etmeli pas aldırmamalı bunu yapıcak kondüsyon yok onda şimdilik gazetede haber çıktı ama takıma daha çok katkı yapmak istiorum diye geretsden de özel antreman programı almış. (gerçi haber "dediği öğrenildi" haberi ama doğru bence) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Sanssizlikti. Ilk yaridaki onca atak sonuc getirmeyince olabilir tabii boyle seyler. Takim guzel top oynuyor. Izlemesi de keyifli. 25 sut 50 de orta var. Cok guzel GS, cok guzel Gerets...[signature][hline]wi$h, the only gay eskimo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: DoruK, 26 Ağustos 2005 02:09 tarihinde demiş ki: kesin yencez. Kesin yencez püehehehe :)[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Gaziantep'ten 1 puan aldığınıza şükredin Fenerliyim :)[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ReDDoG Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 eheh kavga çıkar.[signature][hline]efsane topic Sevinmek için sevmedik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ee bu hala kilitlenmemiş :)[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar