BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 işte böyle... ezik bir NT, MP veya Engineer değil de Cratseniz böyle aralarına geçip SS bile alırsınız işte... ne diyebilirim ki, Fibula rullaz! Yay![Bu mesaj BlackRose tarafından 17 Şubat 2003 19:33 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fibula Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 yay! *kikirder* Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lion_Strimple Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 17, 2003 aye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bronx Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 18, 2003 viiy[hline]Roderick "Preanx" White Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 hatta bu daha krokunç! o omni scum'ı ayular bir dalsa herhalde çiğnemeden yutarlar gibi duruyor ama aslında calm olmamış olsalar, ateş olsalar de bişe yapamazlar, Crat hanıma griler ne yazık ki =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fibula Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 /whisper $$ roz, bi daa benim karakterimle artiztik ss alirken mob targetlama ki gri veya sari olduklari farkedilmesin, karizma cizilmesin. ya da editliyelim kipkirmizi yapalim o gri bari =ppp Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 19, 2003 /whisper $$ Fibula, ok ole yapalim, olo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut1 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Geçen gün ilkkez ql250 miss sneakledim ve gerçek stress neymiş hissettim. Tosursan öldürürler adamı valla. Bi SS alayım bende koyayım bari. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 yaa böle gaza getirirler adamı hadi bakim pamuk eller F11 tuşuna =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 said: Fibula, 19 Şubat 2003 17:14 tarihinde demiş ki: /whisper $$ roz, bi daa benim karakterimle artiztik ss alirken mob targetlama ki gri veya sari olduklari farkedilmesin, karizma cizilmesin. ya da editliyelim kipkirmizi yapalim o gri bari =ppp h$$ Fib değiştirdim resmi, nası olmuş? :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut1 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Bu arada resim koyma kolaylaştırıldı mı? Yoksa benmi salağım hala öğrenemedim? Tam olarak ne yapıyoruz resim koymak için? resmin adı 1.jpg ise ne yazmam ne yapmam gerek? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Popeye Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 burdan buyur abso[hline]Prince"Kazuyama" Cratty Nick "KuLee" Miyashiro Brainnn Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut1 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 geocities destekliyor mu peki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut1 Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Destekleyen bi adres alabilir miyim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nefr Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Şubat 20, 2003 Imzam hala çıkıyorsa Kolayweb önerilir, yavaştır biraz ama baş ağrıtmaz =][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar