Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

İstanbul buluşması

BeIlow

Öne çıkan mesajlar

beyler ben kız getircem ama bi densizlik yapan çıkmaz dimi tırsmaya başladım :D bu malkaviandan zarar gelmez zati adam elindeki kız fırsatlarını konuşamadığı için kaçırıyor :P sheref kızları korumama yardım eder inş :D[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net
17.00, 19.00 Radyo yayınındayım beklerim hepinizi.

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

Kılıçlarıda getirin eue :D bu arada malkavian ile savaşa girdim orda rezil olcak o[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net

[Bu mesaj bir Undead büyüsü tarafından 17 Temmuz 2004 00:50 tarihinde değiştirilmemiştir]

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

Yok Ya Cidden...Sinir Oldum Ya..Ne Bu Kız Olayı..Gelen Gelsin Gelmiye Gelmesin..Buluşma Sonucta bu..Yanı Sadece Erkeklere Yapılmıokı...Öle Bir Konu Anlatılıo Ki ..Sanki Biz Yolda Gördüğümüz Kişilere Saldıran Bir Varlığız...Ben Şahsen Geyiğe Geliyorum Oraya...Kız Olsun Olmasın..Yaparım Geyiğimi Ben...Yani Kız Gelio Die Topic Başka Bi Boyut Alıyor..."Aaa Kız Gelio..Aman Dikkat...Bunlar Pati..Ha Dikkat..Saldırırlar...Uzak Dur Uzak Bak Bugun Tasmalarıda Yok Bunların..."[signature][hline]You can die anytime! It takes true courage to live!
---Kenshin Himura---
Sosyal ağlarda paylaş

euheu kızma canım :P ama insan korkuyor kişiseli girip bol bol okuyunca ki kızlar kendilerini bana emanet etti o yüzden soruyorum yani yoksa korkum yok sen varsın kılıçlar var deşeriz sen gel takılma bi densizlik yapan olursa zaten ya o ortamdan ayrılır yada ben ayrılırım öle bişide sen gelmezsen bak küserim geçen ben gelemedim bu sefer bi görüşek :P[signature][hline]Yeni mmorpg sitemiz : www.sindarin.gen.tr
www.fmturk.net

[i][b]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...