Riehn Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 edit : sir adli arkadas hakli.. [Bu mesaj Riehn tarafından 29 Ağustos 2005 00:38 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kasanova Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 çok uzun yazmışsın kasamadım be riehn kardeş :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_black_angel_ Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben olsam cevap vermezdim[signature][hline]i'm in love with u and it's crushing my heart all i want is u take me into your arms when love and death embrace i love u and it'S crushing my heart i need u please take me into your arms when love and death embrace....(him) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ayıp yau, niye bu denli özel şeyleri birebir c/p yapıyosunuz foruma? ben onun yerinde olsam ve bi sitede bu denli kişisel bi mailımın iznim olmadan yayınlandığını görsem dellenirdim. sen bu maila gerekli hassasiyette bi cevap verecek kapasiteye: 1- sahipsen, zaten hiç durma cevabı ver. 2- sahip değilsen zaten pek hak etmiyosun onunla daha fazla beraber olmayı. biz burda kıçımızı sıkıp döktürsek en güzel cevabı, sen de onu c/p ile yollasan sevgiline, için rahat edicek mi?pes..[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar