Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barışarock

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
rock and coke daki the cure biletlerinin bitmesi sebebiyle,rock and coke un benim icin manası oldukca azaldı....

barısarock a gdiyorum bende..var mı giden patiler..[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Mesaj tarihi:
Başlığı nie öyle yazdınki...

VAlla ben gitmeyi düşünüyorum bu senekine..

Apache ler önleri doldurmaz ise olay güzel..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
Hastayım size, rakenkok olmadı barışarak a gidelim. Peki. BARIŞAROCK ruhunu kavrayamadığınız pek açık. Bu arada Patileri bekleriz. Bu sene karşılama komitesindeyim, kapıda olucam.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Mesaj tarihi:
selamon kardes sen beni yalnıs anldın.the cure ugruna gidecektim rock and coke.sadece the cure bileti alacaktım yani.barısarakın amacının farkındayım yani kendi adıma.rock'n'coke olmadı barısarocka gidiyorum demedim..[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Mesaj tarihi:
Anlamadım ki, Barışarock'a gitmek için illa Bush karşıtı sloganlar savurmak mı gerekiyor? Barışarock da bir konser değil mi? Konserlere girerken insanlar düşüncelerine göre mi ayıklanıyor?[signature][hline]- burası neresi
- kolonya
Mesaj tarihi:
Bush'u çok seviyorum ben mesela, giremiyor muyum? Yaftalanıyor muyuz "Bush yanlısı" şeklinde?

"İki dakka bakkala gittik yine metalaştırmışsınız adamı" diyesim geliyor.[signature][hline]- burası neresi
- kolonya

[Bu mesaj elvyn tarafından 17 Ağustos 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
müziği araç olarak kullananları sevmiyorum!(ama herkesin kendi seçimi sadece ben bu olaya sıcak bakmıyorum size saygı duyarım)[signature][hline]name: :Misanthropic
race :Troll
class :Priest
server : Kor'gal
guild : Yok guild falan!!
Mesaj tarihi:
said:
misanthropehus, 17 Ağustos 2005 00:29 tarihinde demiş ki:
müziği araç olarak kullananları sevmiyorum!(ama herkesin kendi seçimi sadece ben bu olaya sıcak bakmıyorum size saygı duyarım)

bence politik amaçlar için, yanlı düşünceler aktarmak için kullanılmıyosa sorun yok.
Mesaj tarihi:
auhauhauah

Herkeş kafayı yemiş ya...

Biri diyor aman karşılama komitesiymiş...

biri diyor bush muş....

Gelicekmisiniz...

Gelmicekmisiniz... Ondan haber verin.[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Mesaj tarihi:
Barışarockdan haz etmiyorum hatta tiskinç buluyorum. Düşünce yapısı ve vurgulamak istedigi sey itibariyle.

Aynı sekılde rakınkok'ada aynı dusuncelerım mevcut[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Mesaj tarihi:
her sene yok rock 'n coke'da soyle yok barisarock bouyle tartismasina girmekten insanlar baymadi sanirim

artik bu sene, genel olarak festivale kim gelicek, gruptu, performansti tarzi seylerden bahsedin bir zahmet bu topicte ki kilitlenmesin[signature][hline]RKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!"
Mesaj tarihi:
müziği sosyal mesajlara alet eden insanları sevmiyorum.
o yüzden SİTTİN sene gitmem barışarock'a , bülent ortaçgil bile gelse -çok büyük laf ettim-orospukırmzı[signature][hline]valandil ownz j0o!
city sick,something's wrong in it.
WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM
Mesaj tarihi:
ilk barışarock güzeldi ya.. sornakini beğenmedim bakalım bu sene ne olacak.. hoş ben rock^'n coek a biletliyim de her an sataiblirim onu da ehueh[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
  • Yeni Oluştur...