irin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 rock and coke daki the cure biletlerinin bitmesi sebebiyle,rock and coke un benim icin manası oldukca azaldı.... barısarock a gdiyorum bende..var mı giden patiler..[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Başlığı nie öyle yazdınki... VAlla ben gitmeyi düşünüyorum bu senekine.. Apache ler önleri doldurmaz ise olay güzel..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MartinLGore Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 @redall : onun 2 anlamı var zati. o yüzden oyle isim kondu barışarak barışa rock[signature][hline]King Kong gelsede dans etse.. | nedanko... Nostalji Mp3 : Ace Of Base - All That She Wants | arşiv*********** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Hastayım size, rakenkok olmadı barışarak a gidelim. Peki. BARIŞAROCK ruhunu kavrayamadığınız pek açık. Bu arada Patileri bekleriz. Bu sene karşılama komitesindeyim, kapıda olucam.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 selamon kardes sen beni yalnıs anldın.the cure ugruna gidecektim rock and coke.sadece the cure bileti alacaktım yani.barısarakın amacının farkındayım yani kendi adıma.rock'n'coke olmadı barısarocka gidiyorum demedim..[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Anlamadım ki, Barışarock'a gitmek için illa Bush karşıtı sloganlar savurmak mı gerekiyor? Barışarock da bir konser değil mi? Konserlere girerken insanlar düşüncelerine göre mi ayıklanıyor?[signature][hline]- burası neresi - kolonya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 kapitalistsen giremiosun abi bush bush bush[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 eheh lafa bak kapitalistsen giremiyosun...kapitalist barış yanlısı biri olmazmı peki?[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elvyn Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bush'u çok seviyorum ben mesela, giremiyor muyum? Yaftalanıyor muyuz "Bush yanlısı" şeklinde? "İki dakka bakkala gittik yine metalaştırmışsınız adamı" diyesim geliyor.[signature][hline]- burası neresi - kolonya [Bu mesaj elvyn tarafından 17 Ağustos 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 gelcez.[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Selamon Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Bu bir protestodur, bir mitingdir. Müzik bu olguda bir araçtır. Amacın ne olduğuysa www.barisarock.org da açıklanmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
2pac Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 barışahiphop niye yok yafff[signature][hline]Tupac Shakur: 1989-1996 WEST SIDE IS THE BEST delikanlı adam renkli takım tutmazi www.2pac.com/www.snoop-dogg.com]www.snoop-dogg.com/www.bjk.com Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
misanthrope Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 müziği araç olarak kullananları sevmiyorum!(ama herkesin kendi seçimi sadece ben bu olaya sıcak bakmıyorum size saygı duyarım)[signature][hline]name: :Misanthropic race :Troll class :Priest server : Kor'gal guild : Yok guild falan!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Greeny Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 barışamusiki istiyorum[signature][hline]Atletimin kolu yok Hovarladığın sonu yok Aramazsan arama Zaten bende kontör yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
irin Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 16, 2005 neyse dagıtmadan ortalıgı germeden kimler gelio bakalım?[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Cleglaw- Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 said: misanthropehus, 17 Ağustos 2005 00:29 tarihinde demiş ki: müziği araç olarak kullananları sevmiyorum!(ama herkesin kendi seçimi sadece ben bu olaya sıcak bakmıyorum size saygı duyarım) bence politik amaçlar için, yanlı düşünceler aktarmak için kullanılmıyosa sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 auhauhauah Herkeş kafayı yemiş ya... Biri diyor aman karşılama komitesiymiş... biri diyor bush muş.... Gelicekmisiniz... Gelmicekmisiniz... Ondan haber verin.[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki: bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 offf nası boş bi iştir ya? odtüde mcdonalds kapattırmaktan farkı yok[signature][hline]choose life. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Barışarockdan haz etmiyorum hatta tiskinç buluyorum. Düşünce yapısı ve vurgulamak istedigi sey itibariyle. Aynı sekılde rakınkok'ada aynı dusuncelerım mevcut[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 yahu getirsinler sevdiğim grupları , ikisine de giderim. umrumda değil , beğendiğim şeye giderim yani...[signature][hline]El fülfül , muço düldül... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HellHound Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 her sene yok rock 'n coke'da soyle yok barisarock bouyle tartismasina girmekten insanlar baymadi sanirim artik bu sene, genel olarak festivale kim gelicek, gruptu, performansti tarzi seylerden bahsedin bir zahmet bu topicte ki kilitlenmesin[signature][hline]"ÜRKÜTMEYIN ULAN VAKVAKLARI!" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Savaşarock diye bir konser organize etmeleri lazım.[signature][hline]g3nk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Head Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 müziği sosyal mesajlara alet eden insanları sevmiyorum. o yüzden SİTTİN sene gitmem barışarock'a , bülent ortaçgil bile gelse -çok büyük laf ettim-orospukırmzı[signature][hline]valandil ownz j0o! city sick,something's wrong in it. WoW - Kelvin /BL , Xrzug /TM Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 17, 2005 ilk barışarock güzeldi ya.. sornakini beğenmedim bakalım bu sene ne olacak.. hoş ben rock^'n coek a biletliyim de her an sataiblirim onu da ehueh[signature][hline]tık ulan tık! Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki: Osman kılıcımı rolladı. Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış; "-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum" Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 18, 2005 gidenler olursa BarışaRock'da Gevende'yi izleyin.[signature][hline]Akvaryum Tutorial Imagine your life without me...+Miserable huh?. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar