Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Barışarock

irin

Öne çıkan mesajlar

Başlığı nie öyle yazdınki...

VAlla ben gitmeyi düşünüyorum bu senekine..

Apache ler önleri doldurmaz ise olay güzel..[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Sosyal ağlarda paylaş

Hastayım size, rakenkok olmadı barışarak a gidelim. Peki. BARIŞAROCK ruhunu kavrayamadığınız pek açık. Bu arada Patileri bekleriz. Bu sene karşılama komitesindeyim, kapıda olucam.[signature][hline]''Ben ilk lanetlenmiş olanım; zamanın başlangıcından sonuna ve hatta zamanın ötesinde sonsuza kadar.Ben kardeşinin etini ilk tatmış olanım.İlk kanı ben akıttım, ilk defa ben kıskandım.Çılgınlığın boşluğundayım...bir ruhum yok benim.Ne insan, ne melek, ne de şeytan.Ben...vampir"
Sosyal ağlarda paylaş

selamon kardes sen beni yalnıs anldın.the cure ugruna gidecektim rock and coke.sadece the cure bileti alacaktım yani.barısarakın amacının farkındayım yani kendi adıma.rock'n'coke olmadı barısarocka gidiyorum demedim..[signature][hline]bi post kasamadan geldik gidioruz iyi mi?
Sosyal ağlarda paylaş

Bush'u çok seviyorum ben mesela, giremiyor muyum? Yaftalanıyor muyuz "Bush yanlısı" şeklinde?

"İki dakka bakkala gittik yine metalaştırmışsınız adamı" diyesim geliyor.[signature][hline]- burası neresi
- kolonya

[Bu mesaj elvyn tarafından 17 Ağustos 2005 00:03 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

auhauhauah

Herkeş kafayı yemiş ya...

Biri diyor aman karşılama komitesiymiş...

biri diyor bush muş....

Gelicekmisiniz...

Gelmicekmisiniz... Ondan haber verin.[signature][hline]Ferrero, 10 Temmuz 2005 22:13 tarihinde demiş ki:
bi kere kene banada sokmuştu. sonra çıkarttım. kafasını içime almışım. kaldı içimde çıkmadı o. zamanla kayboldu...
Sosyal ağlarda paylaş

ilk barışarock güzeldi ya.. sornakini beğenmedim bakalım bu sene ne olacak.. hoş ben rock^'n coek a biletliyim de her an sataiblirim onu da ehueh[signature][hline]tık ulan tık!
Absolut, 01 Haziran 2005 11:47 tarihinde demiş ki:
Osman kılıcımı rolladı.

Türkler Orta-Asya'dayken günlük ihtiyaçları için savaşırlarmış;
"-Ulan kaşık düşmanı, baltamı getir. Ekmek almaya gidiyorum"
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...