Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Gothic Metal Önerileri

Lexius

Öne çıkan mesajlar

said:
Lexius, 28 Ağustos 2005 12:17 tarihinde demiş ki:
bi kaç öneri daha alsam grup ve şarkı ismi olarak yan yana :)

Sirrah - Bitter Seas (süper)
Sunterra - Fields of Pain
Theater of Tragedy - A Distance There Is
Epica - Solitary Ground
Epica - Cry For The Moon (über, gothic budur)
Epica - Illusive Concensus
Epica - Sensorium
Epica - Feint
Epica - Dance of Faith
Paradise Lost - Gothic Albümü
The Sins of Thy Beloved - Forever (Bir metal sarkisinda gecen en güzel keman solosu bundadir bence)
Macbeth - Lifelong Hopes
After Forever - Eccentric
Sirenia'nin albümünde 4. sarki vardi bi de adini hatirlayamadim ya dilimin ucunda, than söyler simdi : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior
Penthesilea, Night Elf Huntress

In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows?
Sosyal ağlarda paylaş

Aslinda cok fazla gothic örnegi yok ondan hep ayni seyleri sayiyoruz, bi de bence müzikler cok birbirinin icinde. Ornegin Cradle of Filth'in bircok sarkisi bence gothic tema tasiyor, o harika org melodileri sayesinde (bkz: From Cradle To Enslave'in basi)

Sora gothic diyince insanlar Nightwish diyo : P Power ile gothic gercekten gitmiyor, taban tabana zitlar hatta, o power ögeleri oldukca NW bana gothic olarak gelmiyo ya. Ornegin, Siren'a bakalim. Her sey harika, ta ki nakarattaki Power Metal'in bagrindan kopmus adam LAY LAY LAY LOOOOOY edalariyla bagirincaya kadar. O anda bitiyor iste gothic müzik : P[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

Gothic'de severim dinlerim Power'da, zaten metal'in pek az türünü sevmem cogunu severım.
Bahsi gecen Epica'yıda baya severım(simone'ye hastayım), Nightwish'ide severim ama bı kıyaslama yapmayı falan hıc dusunmemıstım, yani dusunucegımıde zanletmıyorum ayrı tarz yapıyolar. İkisininde gercekten guzel sarkıları var tarzlarına gore.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya bak baya bi süre sora Sirrah - Bitter Seas i actim simdi, ya bunun sonunda o hatunun vokal solosu kadar güzel birsey olabilir mi tüylerim diken diken oldu[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess
Emilo, Gnome Warrior

Sosyal ağlarda paylaş

said:
thanatos, 27 Ağustos 2005 23:01 tarihinde demiş ki:
zaten mtvde nemo klibini piyasa yaptiklarindan beri bitti nightwish benim icin.

artık daha karizmatik gruplar bulmalısın. mtvde klibi oynamayan, kimsenin bilmedigi...

ha bide nightwishe gotik diyen olmuş :) century child albümü de degildir, hiç bir albümü de değildir.

senfonik veya power. her ikisi de denebilir ama, içinde her kadın vokal olan şarkının gotik olmadıgı gibi, nightwish gotik degildir.

[signature][hline]"Think of me long enough
to make a memory..."

Nightwish
TarjaT.

[Bu mesaj Mix tarafından 28 Ağustos 2005 13:30 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Penthesilea, 28 Ağustos 2005 13:01 tarihinde demiş ki:
Sirenia'nin albümünde 4. sarki vardi bi de adini hatirlayamadim ya dilimin ucunda, than söyler simdi : )

in my darkest hours. :)

euphoria var bide, o da super.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki:
harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...