Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Merhaba arkadaşlar repetuara eklemek için yardım edebilirmisiniz acaba bize şu an içinde bayan ve erkek vokalin bi arada olduğu bol synthli kemanlı fln şarkılar önerirseniz çok mesut olurum :) saygılarımla not: arama yaptım da düzgün sonuç elde edemedim [signature][hline]Viva La SémiH [Bu mesaj Lexius tarafından 27 Ağustos 2005 21:01 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Beseech'e bi göz at derem.[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 theatre of tragedy epica ( her ne kadar sevmesemde ) nightwish / Century Child albumu[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 theatre of tragedy,hakli :)[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lexius Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 teşekkür ederim daha öneriye açıım :)[signature][hline]Viva La SémiH Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xajiero Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Empyrium ' a bak derim . Özellikle Lover's Grief şarkısı çok kalitedir .. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Hatırladıklarım arasında Sabbath , Priest , Dio ( iron maiden parçalarındada yer almıştır " Dio " ) Daha sonraları Yngwie Malmsteen , Savatage ve Mercyful Fate gelmiştir ... Bunlar gothic yapmıştır. Şimdiki zamanlarda Cemetary , My Dying Bride ve Paradise Lost olarak söyleyebilirim hocam. Ama aslında Paradise Lost için black metal'den çıkmıştır sözleri vardır. Ama aslında özünün doom metal olduğu bir gerçektir... Şimdilik aklımdakiler bu kadar buldukça yardımda bulunabilirim .[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 e o kadar da değil...[signature][hline]That is not dead which can eternal lie, And with strange aeons even death may die. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Pardon ya doom metalle alakası ne konunun sapıttım pardon.[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 The Fortuna , Bloody Blossom yeni aklıma gelenler.[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mck Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Dark Trone , Satrycon , Bathory , Bruzum , Emperor şimdilik bu kadar[signature][hline]I will sacrifice to find paradise But I need to know you're behind me Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NightCrawler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: go2hell, 27 Ağustos 2005 21:14 tarihinde demiş ki: theatre of tragedy epica ( her ne kadar sevmesemde ) nightwish / Century Child albumu yaşasın ya bu forumda epica sevmeyen baya kişi var, kardeşimsiniz hepiniz. epica nightwish'in basit ve kalitesiz bir taklidinden başka hiçbir şey değil. kemanı yoktur ama for my pain de dinle bi, him ve sentenced arası bir şeydir.[signature][hline]dergi ve çizgi roman paylaşımı için www.oldmags.info Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Nightwish Epica'nin yaninda Avril Lavigne gibi kaliyor. Gothic Metal ---> Epica Bir grubun her sarkisi mi güzel olur ya. Söylenmeyenlerden de, The Sins of Thy Beloved, Macbeth, bir de Leaves' Eyes diyebilirim, her ne kadar ToT taki gothiclik kalmamis olsa da LE da.[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 epica the sins of thy beloved trail of tears sirenia sunterra after forever paradise lost benim gozumde en iyileri bu dalin. penth de gelip sayar birazdan zaten unuttuklarimi. ;p /edik:oeh benden once yazmis.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. [Bu mesaj thanatos tarafından 27 Ağustos 2005 22:51 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Zamanlama mükemmel ama : ) Sunterra'nin su ana kadar sadece Fields of Pain'i dinledim, harika bir sarki ama bulamadim ne yazikki devamini. Sirrah da denebilir aslinda, ama hibrit o biraz. Sirenia'yi sen gösterdin zaten bana : )[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 nightwishle epicayi nasil kiyasliyorsunuz orda kaldim ben. neye dayanarak kiyaslaniyor, kulvarlari farkli bi kere. epic gothictir, nightwish powerdir, zaten mtvde nemo klibini piyasa yaptiklarindan beri bitti nightwish benim icin.[signature][hline]Saeros, 14 Temmuz 2005 15:21 tarihinde demiş ki: harbi, almanlar danimarkalılar filan bi başlıyolar, ih möhte şiş köfte diye, "english please" demekten dil kalmıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tremere Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 öyle bayanlı erkekli Lacuna Coil var İtalyan. ama ne kadar gothic tartışılır.[signature][hline]yegyee ! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 after forever'ı ve epica'yı sevmem ama theather of tragedy güzeldir :) @Penthesilea Bence nightwish epicadan güzel valla avril lavinge fln cık cık cık :p Bu arada nightwish'in gotik metalle alakası bile yoktur.senfonik metal sanırsam ki (sallıoda olabilirim de gotik olmadıına eminim)[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jester Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: thanatos, 27 Ağustos 2005 23:01 tarihinde demiş ki: zaten mtvde nemo klibini piyasa yaptiklarindan beri bitti nightwish benim icin. pis metalci bünyesin abicim, eğer bir şeyi sırf popüler oldu diye dinlemiyorsan. Sunterra cidden iyidir, gothic dinlemem öyle çok ama zamanında çok aramıştım da thanatos'a söylemiştim sonra bulamıyorum diye, o bulmuştu :) Heavenwood iyidir bir de, vokal hatun değil ama.[signature][hline]So weak, so hollow-minded the primat flock responds the jester race submits In Flames We Trust. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 penth kusura bakma ama epica yatış. Nightwish power epica gothic ama sadece 1 albumu gothic nightwish in oda century child. Ha nightwish ten vazgeçilirmi. Asla...[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 After Forever'in solisti Floor ablamin bi headroll lari var konserlerde, akliniz sasar valla : ) Bi konser videosunu bulmustum 2 saatlik falan, oturup sikildikca onu izliodum eheh NW - Epica konusuna gelince, ben powerdan hic hazzetmiyorum o yüzden itici geliyor NW. Bir de, Simone'nin sesi bana cok daha güzel geliyor. Epicai lahi müzik yapiyor ya[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 simone mu tarjamı dersende penth cim tarja derim valla kusura bakma :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Horrible Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 go2hell'e katılıyorum valla... Not : ilk defa penth'e katılmadım,basımıza tas yağacak...[signature][hline]''ağlamak ruhun fiziksel dünyaya bir yansıması, bir boyut değiştirme çabasıdır...'' Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rebelution Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Yeni ve çok başarılı Liechestain'lı grup Elis'i deneyin.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Horrible, 28 Ağustos 2005 00:42 tarihinde demiş ki: go2hell'e katılıyorum valla... Not : ilk defa penth'e katılmadım,basımıza tas yağacak... Bigün kesfetceniz Epica'yi : P saka bi yana zevkler renkler yecüc mecüc vs[signature][hline]Elandra, Night Elf Priestess Emilo, Gnome Warrior Penthesilea, Night Elf Huntress In a world without fences and walls, who needs Gates and Windows? [Bu mesaj Penthesilea tarafından 28 Ağustos 2005 03:37 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar