Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ben de beğendim adidas rezildi yav en azından kırmızı beyaza hiç gitmiyordu nike da beyaz forma rezil ona birşey diyen yok ama kırmızı forma gayet güzel bence. ayrıca nikein en kötü dizaynı bizimki demek de saçma al işte 1-2 küçük çizgi dışında hepsi aynı :) nijerya: rusya: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ha bu arada nijerya hariç diğer milli takımlar üstle şortu farklı renklerle giymiş biz aynı renk belki bu yüzden itici geliyordur size? ama açıkçası düz renk formaların hastası olarak benim çok hoşuma gitti kırmızı forma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Renklerden kaybedıyoruz, ama belkı numaralarda eklendıgınde bıseye benzeyebılır.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Ayakkabilarda cicili bicili olmu$ :)[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Kamerun'un formasininda kesimi ve modeli guzeldi.Renkleri cok ozel olmasa da boyle bedeni saran forma..Zaten adamlarin hepsi tank gibi, iyice buldozer goruntusune sokmu$tu.[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Bedenı saran forma olsa bızım turklerın ustunde fecı komık durur.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Ben kendimden bahsediyorum.Alip giyecegim :)[hline]tHe Original fi$h® Nukem_Verite, 25 June 2003 22:30 tarihinde demiş ki: (muhahaha buradada laf soktum) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrBomb Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 ab sonunda kurtulduk şu ezik formadan ya. şu kırmızı forma çok kalite bence ama rengi kırmızı diil pembe resmen :lol:[hline]lllllllllllllllllllBLACKlllllllllllllllllllMETALlllllllllllllllllll Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 said: Simofle, 03 July 2003 16:27 tarihinde demiş ki: Bedenı saran forma olsa bızım turklerın ustunde fecı komık durur.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- yok abi trabzonun formalar öle bence süper Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kingpin Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Abi italya'nın forması da çok süperdi ya body gibi..[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Legendary- Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 bn begenmedimb bzm yeni formaları ya adaidasların çizgileri daha mantıklıydı (gerçi ne mantaık arıosam :) ) ya eski kısa şortlardan giyseler tekrar ya hastayım onlara çok matrak [hline]a.k.a LaResistance! Let me ask you one question Is your money that good Will it buy you forgivness Do you think that it could I think you will find When your death takes its toll All the money you made Will never buy back your soul [Bu mesaj -Legendary- tarafından 04 July 2003 01:47 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
CreepHead Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 3, 2003 iyide şaban niye giymiş o formayı..ilk ve son giyişi olur umarım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Infeqted Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 said: theKingpin, 03 July 2003 22:04 tarihinde demiş ki: Abi italya'nın forması da çok süperdi ya body gibi..[hline]The Legends will never die KinGpiN the striked sazan bizimkiler onu giyse dusunebiliyomusun gokdenizi tuncayi[hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 abi gökdeniz trabzonda giyiyor zaten bu arada nikeın bu tasarımının beşiktaş için olmasını isterdim ben siyah beyaz resmini gördüm süper duruo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 5, 2003 Nıke hemen el atar yeterkı sen ıste raıder.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 beğenmedim ya kötü olmuş adidas rules you all[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solonor Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 said: UrZa, 05 July 2003 20:27 tarihinde demiş ki: Sölim bu forma sayesinde bizimkiler daha ii koşar.[hline]Masturbation is self improvement. bu doğru işte[hline]White_Rakkad,the Tikky ( :lol: ) 04 June 2003 16:31 tarihinde demiş ki: Ben Tommy giyiyoruuum sen ex-port giyiyosuuun benim tişörtüm senin tişörtünü döveeeeer Gallant, the Macho 14 June 2003 01:20 tarihinde demiş ki: Kadın dediğin istanbul gibi olmalı, fethi zor fatihi tek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raid3r Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 9, 2003 abi forma 90 milyon ya böhüehüe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bathory Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 sen git adidastan milli takım oyuncuları imzalı forma kazan..eve gel buyuk bi mutlulukla giy formayı tvyi ac ve nike formayı gor..İÇİMDE PATLADI!!! siz olsanız napardınız kafayı yememek için ;)[hline]Love,sweet love,darlin'... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 beyas olan don atlet gibi olmush........... :)[hline]Ph'nglui mgwl'nafh Cthulhu R'lyeh wgah'nagl fhtagn... .................................thE CaLL oF Cthulhu... icQ:320006868 :rock:obEy yOUr mastEr!¡:rock: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Simofle Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 valla ımzalı forma varken nıke 10000 tane forma verse degısmem onla.Sende kıymetını bıl elındekı seyın.[hline]Simofle -.-. --...--. .-.-.-.... ..-..-...-.-....-....-.-...-.... ---.-....--.-..--.- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SbNN Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Bence kırmızının altına beyaz beyazın altına kırmızı şort daha güzel olur...[hline]_NoelBaba_, 04 July 2003 19:19 tarihinde hiç birşey dememiş: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
resata Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 yaa renk kötü olsa bilene eski adidaslar cok yirtiliodu bkz. World Cup 2002 Brezilya türkiye maci Hakan Ünsal !!! yani...[hline]Imza bilmem... Parmak bassam olur mu ?!!? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 bi gastede adidasın türk milli takımına yaptığı büyük yardımlardan bahsediyodu(hatırlamıyorum ne yaptı ama baya bişi yapmış). bana adidası bırakıp gitmek biras garip geldi onun için.[hline] [Bu mesaj ConspiratoR tarafından 10 July 2003 23:24 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Wissy Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 10, 2003 Gittim, gordum ve begendim. Resimlerde kotu ama kendilerii guzel formalarin..[hline]tHe Original fi$h® Banshee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar