RedallHoor Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 sakin... [Bu mesaj HellHound tarafından 28 Ağustos 2005 05:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlaCk Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Ya iyi gitariste para vermece yapan bi tip işte gıraç.[signature][hline]Opinions are like assholes. Everybody has got one. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iorii Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: BizGeldik, 28 Ağustos 2005 16:38 tarihinde demiş ki: Biz de Tarkan'ın A.ına Goyuyoz. Kıraç Rulz siz kimsiniz?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 fake geldiiiiiiiii :D kıraç denen mahlukatın açıklamasını az önce izledim. konuşurkenki halleri, üslubu fln direk ben eziğim diyor. ezüh işte :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desirous Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bu da kıraç-ceza kavgasında kıraç'ı destekleyenlere kapaq olsun:D:D[signature][hline]İçimdeki şeytanın ensesindeyim! Mike, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: rahat 2.yiz bunu imza yapın 3-4 ay sonra hatırlatın bana.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 kıraç'ı desteklemek değildi o, ceza'nın saçmalamasını eleştirmekti. burda da kıraç bi halt yemiş, kendine yazık ediyo bence.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 videosu var mı bunun herhangi bir yerde[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Eternalus Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 videoluk ciddi bişey deil. capturetv.com da cezanın küfretmesi vardı ama o olay ciddi bişey. bu seferki boş bi açıklama sadece. videosu var mıdır bilmiyorum o yüzden. zaten ismail türütün de hmn üstüne bi açıklamasını verdiler. adam diyo ki kıraç cem karacanın dandik bi kopyası. kapıkule(sınır kapısının adı buydu galiba)nin ötesinde kıracı kimse bilmez. ama tarkanı bilir o sebeple hiç konuşmasın o dünkü çocuk dedi. tarkanın müziğini ben de sevmiyorum ama ne demişler yiğidi öldür, yoğurdunu yeme. adamın ünü belli kalitesi belli. kıraç eziği sokağa çıksa rahat rahat yürür kimse iplemez. ama tarkan çıktı mı sokağa adamı yerler :D o sebeple yine söylüyorum; kıraç eziktir! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dory Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 konuyu bolmek gibi olmasin ama ben basliği "kirec cozucu" diye okudum ve 10dkdır ne alaka acaba diye düşünüyorum :D malim ben,karar verdim, evet[signature][hline]kingpin, 08 Ağustos 2005 05:32 tarihinde demiş ki: ben kül yutmaz eralp,yemem bunları dory hanım Çizimlerim [Pati Albüm] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: desirous, 28 Ağustos 2005 18:01 tarihinde demiş ki: bu da kıraç-ceza kavgasında kıraç'ı destekleyenlere kapaq olsun:D:D ditto.[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TinerciTim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 beyler tarkan'a ettiği laf hakkında bişey diyemem ama ezik mezik nedir ya ? adamın çok güzel bi sesi var bi kere. şarkıları da güzel. bu kadar saçma sapan knuşulmaz ki. kıraç sokakta rahat rahat yürürmüş. dünyadan haberi yok galiba. bu nedir ya daha bilip bilmeden böyle insanlara b.k atmayın isterseniz. ben de ilk albumu var ve türk anadolu rock tairihinde en iyilerden biridir. oldukça da severim sesini, şarkılarını. kıraç'ın aslında belirtmek istediği (bu konu için değil) adamlar iki tuşa basıyor müzik yapıyorlar bz müziği yazmak için o kadar uğraşıyoruz, emek veriyoruz. şimdi bu tarzda iyi müzik yapan pek bi insan yok. ama kıraç tavan yaparsa sizi görürüm ilerde. bi de adamın fanı olmayın da! ya sürekli eleştirici mesajlar yazmayayım diyorum ama genel tutumunuz beni buna zorluyor. ben bu forumlar 2-3 seneden beri varım ama bu sebepten dolayı pek az mesaj atıyorum. kimse de tanımaz ztn beni. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar