Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kıraç Cozuttu

KucukHusamettin

Öne çıkan mesajlar

videoluk ciddi bişey deil. capturetv.com da cezanın küfretmesi vardı ama o olay ciddi bişey. bu seferki boş bi açıklama sadece. videosu var mıdır bilmiyorum o yüzden. zaten ismail türütün de hmn üstüne bi açıklamasını verdiler. adam diyo ki kıraç cem karacanın dandik bi kopyası. kapıkule(sınır kapısının adı buydu galiba)nin ötesinde kıracı kimse bilmez. ama tarkanı bilir o sebeple hiç konuşmasın o dünkü çocuk dedi.
tarkanın müziğini ben de sevmiyorum ama ne demişler yiğidi öldür, yoğurdunu yeme. adamın ünü belli kalitesi belli. kıraç eziği sokağa çıksa rahat rahat yürür kimse iplemez. ama tarkan çıktı mı sokağa adamı yerler :D o sebeple yine söylüyorum; kıraç eziktir!
Sosyal ağlarda paylaş

beyler tarkan'a ettiği laf hakkında bişey diyemem ama ezik mezik nedir ya ? adamın çok güzel bi sesi var bi kere. şarkıları da güzel. bu kadar saçma sapan knuşulmaz ki. kıraç sokakta rahat rahat yürürmüş. dünyadan haberi yok galiba. bu nedir ya daha bilip bilmeden böyle insanlara b.k atmayın isterseniz. ben de ilk albumu var ve türk anadolu rock tairihinde en iyilerden biridir. oldukça da severim sesini, şarkılarını. kıraç'ın aslında belirtmek istediği (bu konu için değil) adamlar iki tuşa basıyor müzik yapıyorlar bz müziği yazmak için o kadar uğraşıyoruz, emek veriyoruz.
şimdi bu tarzda iyi müzik yapan pek bi insan yok. ama kıraç tavan yaparsa sizi görürüm ilerde. bi de adamın fanı olmayın da!
ya sürekli eleştirici mesajlar yazmayayım diyorum ama genel tutumunuz beni buna zorluyor. ben bu forumlar 2-3 seneden beri varım ama bu sebepten dolayı pek az mesaj atıyorum. kimse de tanımaz ztn beni.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...