Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

akdeniz üniwersiteli patiler war mı?

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Ben akdeniz işletmeyi kazandim... bana akdeniz üniwersitesinden bahsedecek patiler war mı?[signature][hline]insight, 31 Temmuz 2005 14:26 tarihinde demiş ki:
-bunlar fake?
-nake?
-fake ulan fake
Mesaj tarihi:
Yokmu bea tüh.
Neyse kürşat'cım bakacaz artık :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki:
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mesaj tarihi:
Besyo sınavıda olmuş bitmiş kardeşim :)
Üzülme ya[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ.
Mesaj tarihi:
saolun arkadşlar.. işallah hayırlı olur ama ben akdeniz ünili kimseyi göremedeem:[signature][hline]insight, 31 Temmuz 2005 14:26 tarihinde demiş ki:
-bunlar fake?
-nake?
-fake ulan fake
Mesaj tarihi:
Vardır ya 1-2 tane :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
Mesaj tarihi:
akdeniz üniversitesi olabilir, akdeniz üniwersitesini bilemiyorum..[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98.
"resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın)
Mesaj tarihi:
var var! ben varım!
öncelikle hojgeldin ark.ım. tek kelimeyle mük-kem-mel bir bölüm kazanmışsın. ben bu sene kayıt dondurcam gerçi ama istediğin şekilde bilgi verebilirim 1 yıllık tecrübem var ;)[signature][hline]press play on tape

[Bu mesaj Etheloniaural tarafından 26 Ağustos 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir]

[Bu mesaj Etheloniaural tarafından 26 Ağustos 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
said:
silencer, 25 Ağustos 2005 17:22 tarihinde demiş ki:
akdeniz üniversitesi olabilir, akdeniz üniwersitesini bilemiyorum..

Hadi bea?

@Etheloniaural

Yardım et bizimkine yaf :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim
Mesaj tarihi:
Etheloniauraabi saol ya hele şükür akdenizli bi pati çıktı... msnin war mı? görüşelim... :)[signature][hline]insight, 31 Temmuz 2005 14:26 tarihinde demiş ki:
-bunlar fake?
-nake?
-fake ulan fake
  • Yeni Oluştur...