Qr_shut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Ben akdeniz işletmeyi kazandim... bana akdeniz üniwersitesinden bahsedecek patiler war mı?[signature][hline]insight, 31 Temmuz 2005 14:26 tarihinde demiş ki: -bunlar fake? -nake? -fake ulan fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Yokmu bea tüh. Neyse kürşat'cım bakacaz artık :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Besyo sınavıda olmuş bitmiş kardeşim :) Üzülme ya[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reaper08 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 way be abimde ordan mezun olmuştu işletme bide =) güzel ve baya iyi olduğunu söylemişti.. =) hayırLısı oLsun.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qr_shut Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 saolun arkadşlar.. işallah hayırlı olur ama ben akdeniz ünili kimseyi göremedeem:[signature][hline]insight, 31 Temmuz 2005 14:26 tarihinde demiş ki: -bunlar fake? -nake? -fake ulan fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Vardır ya 1-2 tane :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim pollyanna, 20 Ağustos 2005 16:55 tarihinde demiş ki: EVET HER BALONLU FAKE DEGİLDİR.LÜTFEN HEM BALONUM HİC OLMAMISTI BENİM İLK DEFA BURDA OLDU BALONUM COK SAOLUN COK MUTLUYUM NE DESEM BOŞ YANİ. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qr_shut Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 yok ya abi bitanede mi akdenizli pati yok :([signature][hline]insight, 31 Temmuz 2005 14:26 tarihinde demiş ki: -bunlar fake? -nake? -fake ulan fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 seneye işallah[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
silencer Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 akdeniz üniversitesi olabilir, akdeniz üniwersitesini bilemiyorum..[signature][hline]darakkitlauncha//rockin' the business since '98. "resistance is futile" (elektrik sobasıyla ısınamazsın) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Etheloniaural Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 var var! ben varım! öncelikle hojgeldin ark.ım. tek kelimeyle mük-kem-mel bir bölüm kazanmışsın. ben bu sene kayıt dondurcam gerçi ama istediğin şekilde bilgi verebilirim 1 yıllık tecrübem var ;)[signature][hline]press play on tape [Bu mesaj Etheloniaural tarafından 26 Ağustos 2005 19:40 tarihinde değiştirilmiştir] [Bu mesaj Etheloniaural tarafından 26 Ağustos 2005 19:41 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: silencer, 25 Ağustos 2005 17:22 tarihinde demiş ki: akdeniz üniversitesi olabilir, akdeniz üniwersitesini bilemiyorum.. Hadi bea? @Etheloniaural Yardım et bizimkine yaf :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qr_shut Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Etheloniauraabi saol ya hele şükür akdenizli bi pati çıktı... msnin war mı? görüşelim... :)[signature][hline]insight, 31 Temmuz 2005 14:26 tarihinde demiş ki: -bunlar fake? -nake? -fake ulan fake Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Al işte yok yok diyodun :) Ben dedim patide vardır. Çıktıda heh.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Half_Cow Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bizim bi arkadaş var tıpa gidecek.[signature][hline]Kuzgun'dum ben.Ondan evvel de Bugvan... 18 Kasım 2001 01:46 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar