Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

NFL Street 2,Nba Street Vol:3,Fifa Street

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Nfl nin ilkini oynamıştım beğenmiştim yenisini henüz almadım bulamıyorum hiç bi yerde.Nba street vol 3 gerçekten olağanüstü bir oyun.Fifada idare eder hareketler fln güzel.[signature][hline]O günlerin fotoğraf karelerine sığmayan acıları bundan sonrası için birer ibret belgesi olarak önümüzde duruyor. Depremde yitirdiğimiz canların, sönen ocakların sadece alın yazısı olmadığını biliyoruz. İlgisizliğin, başıboşluğun faturasını o 45 saniyenin sonunda Türk halkının ödediğini unutmayacağız. Ve unutturmayacağız...
17 Ağustos depreminde yaşamını yitirenlerin anısı önünde saygıyla eğiliyoruz ...
Mesaj tarihi:
fifa çok güzel ya.. hareketler fln harika olmuş 10 puan bence..[signature][hline]- Aya inemiyoruz?
- Neden, modül mü bozuldu?
- Yok, Kültür Bakanlığı sit alanı ilan etmiş, bilet almamız lazımmış...
Mesaj tarihi:
Yok ya Fifa Street tarzı 150 tane oyun var ondan önce.Adının basına Fifa koymuslar yoksa pek orjinal bi oyun deil.[signature][hline] Rüyaları gerçekleştirmenin en iyi yolu uyanmaktır..
Mesaj tarihi:
fifa streetide oynadım
zevkli geliyo ama bi müddet sonra bayıyosun
nba srtreet de aynı şekilde[signature][hline]BabacumMostors, 28 Haziran 2005 15:02 tarihinde demiş ki:
monitörün kulağı vardır
Mesaj tarihi:
nba street v3 çok iyi oyun ya..
hem multiplayerı falan güzel hem tek kişiliği güzel sarıyo oyun (saran bi spor oyunu işte.. daha ne diyim)[signature][hline]^Dallas Mavericks^
Dorek- Dwarf Warrior Bloodhoof/eu
Mesaj tarihi:
binlerce(?) farklı uçulup kaçılıp yapılan hareket,street teması,retro havası,klasik oyuncular,keyifli kolay oynanış
nba street serisi çok harikadır bence.[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
  • Yeni Oluştur...