Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Roman Projesi


Deluna

Öne çıkan mesajlar

Arkadaşlar yeni hazırlamakta olduğum bu sitede online olarak şiir,öykü,deneme ve romanlarınıza yer vereceğiz.Oyun yapımı,Frp ve Müzik ile ilgili kısımlarıyla da sizlere istekleriniz doğrultusunda ücretsiz programlar,açıklamalar ve adresler vereceğiz.

Roman Projesi adı altında açmış olduğumuz bu sitenin esas amacı hayallerinde bir roman yazmak olan fakat fırsat ve gerekli teşviği bulamamış yazarların bir araya gelmesi ve ileri projelerine yön vermelerini sağlamaktır.

Sitemizi ziyaret etmenizi dileriz.Şu an eksik kısımlar ve bölümler var.O yüzden sizlerde özür diliyorum.

::: http://www.roman.projesi.com :::
Hayallerinize Güvenin!
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Aslında biz , bizim gibi düşünen diğer arkadaşlarımız içlerindeki yazarı ortaya çıkarmaya çalışıyoruz.İleri bir tarihte alan adı vs bütün hepsini alacağız fakat sitenin şu an yeni açılmış olması (test süreci diyelim) nedeniyle ilk olarak gelecek tepkileri ölçmek istedik.Bu yüzden de free olarak açıldı.İsim konusunda haklısın sitenin 1-2 haftalık durumuna durumuna göre .com yada .net adı alacağız.İleriki aşamalarımızda bu yazıları bir kitapta yada kişilerin haklarına zarar vermeden onların onayıyla basımına da götürebiliriz.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

Hmm vimpir sen yazılarımı okumamışsın sanırım.Genel olarak konuşuyorsun tamamda beni tanımayan bir insanın benim ne gibi şeyler yapacağı hakkında fikir yürütmesi olmaz bence.Fikrin için teşekkürler.Hem herkes kitap çıkartamaz.Ya zamanı yoktur yada maddi imkanı.İleriki aşamaları da düşünüyorum.Ve ben emeğimi paylaşıyorsam hiçbir amaçım olmadan başkalarınında bana destek vereceğine inanıyorum.
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

said:
vimpir, 28 Ağustos 2005 14:11 tarihinde demiş ki:
bu tip projeler basarili olamaz bence, kim gunevip emegini sana emanet ederki :)


Ne mantıkla bu yola çıktınkı ? Köhneleşmiş bir ticaret yapmaycakki o site üzerinde, gayretlerinin ederini mutlaka alacaklardır.Sonuçta ekin ekmeye benzemiyor bu iş, devletin vereceği paraya da mahkum değilsin, hasan bu sene buğdayda para az gel biz arpa ekelim mantığıyla olacak efor da değil zaten, eğer birşeyleri vurguluyorsan yukarıdaki mantıkla yaklaşırım ama araya sıkışan bir yazı olsun gibi attıysan nispet etmeyim :)..[signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk görüşte aşk..
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

vimpir demek istemiş ki şimdi ben kurgu mu yazdım oraya yayınlanıyor.biri gördü beğendi işte aldı ben yazdım diye bunu kitap yaptı.insan delirir böyle bir durumda[signature][hline]Işık öldü karanlıkta,
Ay söndü bulutların ardında
Ve ölümcül gece çöktü
Orta-Dünya'nın Topraklarına...
Link to comment
Sosyal ağlarda paylaş

×
×
  • Yeni Oluştur...