Bathory Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: DynamicK, 26 Ağustos 2005 15:28 tarihinde demiş ki: 100 metre koşusundaki hızını 200 metrede tamamen koruyup 12*2 zamanda koşuyorsan helal bu arada powerade isostar fln içme yarıştan önce kesilirsin.. *!bathory nin enseye patlatır* hatta sakın yarı$tan 1 hafta önce bile simit falan yeme..aman diyim.simit + powerade = dynamick - Bathory gibi bi denklem bile çıkıyo. of atletizm.eski günler. ba$arılar. ama sakın ben hızlı ko$uyorum die ba$kalarını küçümseme..bide ba$tan bas deparı.hani biraz hafif tempo ba$lıyım sonra arap atı gibi açılırım mantıgında olma sakın..ben 5000mt'de denedim bunu olmuyo =) 200'de hiç olmaz =) kolay gelsin.[signature][hline]just g3nk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 hadi bakalım! merakla beklıyoz işallah olur[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cavanagh Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 lol dyna-bath=) umarım istediğin dereceyi alırsın...[signature][hline]Angelus/Rangermania Bugarea[a.k.a The Bonzi Buddy] 15 Eylül 2004 20.09 tarihinde demişki: demin çette ağlıodun *fıstık atar* *fıstık atar* diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a_m_m_y Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 sen bana hepp uyuzluk yapıosun ama bak ben yıne dua edıcem..allah yardımcın olsun.;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 bak cocuk sana dua etmiş bi daha uyuzluk etme! :)[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
a_m_m_y Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: tellos, 26 Ağustos 2005 17:36 tarihinde demiş ki: bak cocuk sana dua etmiş bi daha uyuzluk etme! :) cocuk derken erkeği kastedıyoruz galıbaa...ama ben kızım tamam?:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Evet dyna aynı eforla koşabiliyorum. 1ooMtr'ye fazla asılmadım çünkü 2ooMtr girmeyi istiyodum. 1ooMtr'de yoğunluk çok fazla. Tahmini olarak yüksek performansla 12'nin altına düşerim 1ooMtr'de 2oo Mtr'de 24.01 yaptığım antremanda son 1oo'e girerken 1.kulvardan 3'e savruldum. Babam çalıştırıyo beni tahmini yarım Sn daha iyi koşabilirsin dedi Yani sınavda bi aksilik olmazsa 23-24 arası bişe bekliyorlar. said: Bathory, 26 Ağustos 2005 15:43 tarihinde demiş ki: of atletizm.eski günler. ba$arılar. ama sakın ben hızlı ko$uyorum die ba$kalarını küçümseme..bide ba$tan bas deparı.hani biraz hafif tempo ba$lıyım sonra arap atı gibi açılırım mantıgında olma sakın..ben 5000mt'de denedim bunu olmuyo =) 200'de hiç olmaz =) kolay gelsin. Bildiğim kadarıyla 1oo-2oo-4oo-8oo hatta 15oo tempolu koşulardır. 5oooMtr'de tempoyumu ayarlayamadın? Ben full depar basıyorum. 2oo'de tempo zaten Allah ne verdi ise'dir heh :==) Atletizmde en zor yarışlardan birini koşmuşsun. Neyse sınav saatimde açıklandı pazar günü öğleden sonra tahmini 15:3o'dan sonra giricem. Güneşte,rüzgâr'da etki etmez inşallah. Çünkü koşacağım yerin ilk 1ooMtr'si berbat. Hem güneşi direk karşıdan alıyo hemde rüzgâra karşı koşuyorum. Hafif bi esinti hızımı kesiyo. Aslında o kadar da önemli değil fakat gerçekten sinir bozucu. said: a_m_m_y, 26 Ağustos 2005 17:35 tarihinde demiş ki: sen bana hepp uyuzluk yapıosun ama bak ben yıne dua edıcem..allah yardımcın olsun.;) Valla pek uyuzluğumu hatırlayamadım ama yinede saol. said: tellos, 26 Ağustos 2005 17:26 tarihinde demiş ki: hadi bakalım! merakla beklıyoz işallah olur İnşallah tello$'cum. Bakalım. Hayırlısı. Ben çalıştım 2 ay boyunca. Artık gerisi Allah'a kalmış. Sınav'da bi aksilik olmazsa ben tüm gücümü kullanıcam. Bu arada arkadaşlar tavsiyeler için saolun.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tellos Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 said: a_m_m_y, 26 Ağustos 2005 17:55 tarihinde demiş ki: said: tellos, 26 Ağustos 2005 17:36 tarihinde demiş ki: bak cocuk sana dua etmiş bi daha uyuzluk etme! :) cocuk derken erkeği kastedıyoruz galıbaa...ama ben kızım tamam?:( tamam bacım[signature][hline]DN 41 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Evet arkadaşlar Pipo arkadaşımız basketbol sınavında ilk 6'ya girdi Sıra bende :) Yarın öğleden sonra muhtemelen 14-15 gibi bende koşturacam. Allah kolaylık versin :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
amon Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 belkidua edemeem ama emin ol pozitif enerji topliicam[signature][hline]Anti-testestrro sözcüsü Anti-östro eylem organizatörü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
oper Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 *!mır mır mır da mır mır mımrmımmımırmırm*[signature][hline]Eğitim cehaleti alır, eşşeklik baki kalır... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Allah yardımcın olsun gari! =)[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 hadi başarılar[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Teşekkürler arkadaşlar birazdan güzel bi uyku çekecem :) Yarın 13:3o itibariyle "run insight run" E Allah yardımcım olsun. Aminn..[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Evet pati dostlarım. Artık yavaş yavaş hazırlanıyorum. Çivili ayakkabılar,Adidas Runing Takım [ Babamın balkan şampiyonu olduğu zaman giydikleri ] Nüfus cüzdanı,Sınav giriş kartı. En önemlisi ben :) Allah yardımcım olsun. Hakkımdan hayırlısını nasib etsin.[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Allah kolaylık versin[signature][hline]MONO(b)LOG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Teddy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 BEn suan ediyom duayi kosuyo olman lazim bu siralar :) insalalh kazanirsin ....[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufenta Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 sonuuç??? sonuuç?[signature][hline]ALL I EVER WANTED WAS YOU TO MYSELF. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AthleT Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Sonuç ve Detayı :)[signature][hline]tiryakinim,tiryakinim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar