ozzystalker Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 if () return 1 endif anladığım kadarıyla bu komut sadece defs.scp içerisinde geçen typeları arıyor. ben de yeni bir def belirledim. fakat bunun bir sorun çıkarıp çıkarmayacağını merak ediyorum. bilmeyenler için kullanımı, kirli bandajın su yakınında çift tıkla temizlenebilmesi, oyuncu trap kurmaya çalıştığında bulunduğu yere daha önce bir trap kurulup kurulmadığının öğrenilmesi gibi bir çok yerde kullanılabiliyor. yararlı bi komut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Albert Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 denedinmi pekala? bence kendi belirledigin typedef'i de okumasi gerekir.[signature][hline]Yuru be yavrum endamini goreyim, sensiz gecen gunlerin ta anasini s!..yim. Vikont, rules tamer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeager Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 evet default olan type lar için geçerlidir. Scriptle yazılan typeları görmüyor.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ozzystalker Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 bu yüzden kendi belirlediğim typei defs.scp içerisine yerleştirdim ve bu şekilde isneartype komutuyla kendi typeimi denetleyebiliyorum. benim merak ettiğim, bunun ne kadar güvenli olacağı, ileride bir sorun çıkarıp çıkarmayacağı. cevaplar için tşkler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LeBaaL Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 def.scp de tanimladiktan sonra emin ol hic bir sorun cikmaz ;)[signature][hline]ivy, 20 Ağustos 2005 01:54 tarihinde demiş ki: baya bı sap yuttum ondan korkuyorum ıste.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar