Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Metal Fırtına 2

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
İlk kitap iğrençti, çoğu yerde sanki bir çeviri kitap havası veriyordu. Kavramlar yanlış kullanılmış falandı ama türünün ilki olduğu için tuttu. 2. bir Gökhan Birdağ macerası olacak dendi ama yapılmışı var. Gidin bir 'Şibumi' okuyun yani.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
Mesaj tarihi:
tamamını okumadım ama bana teknoloji biraz geri gibi geldi! çadırın içinde harita açmak falan?! eğer askeri teknolojiye ilginiz varsa kesinlikle dan brown-ihanet noktası derim ağzım açıkkaldı[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
Mesaj tarihi:
yaf konusu açılmıştır da görmedim şu 3. dünya savaşında amma suyu çıkmış hem amatörce bir anlatım var hem yok arnold cumhurbaşkanı oluyor birileriyle çocukça konuşmalar yapıyor fln. metal fırtına fena değildi o bakımdan 2 yi görmedim hiç[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Mesaj tarihi:
okumadım ilkini, bunu da okumayı düşünmüyorum. soranlara da okumadım diyorum, bundan sonra da öyle dicem. okumadım. tamam mı?:P[signature][hline]abandon your life for three months..
Mesaj tarihi:
kitabı kardeşim birinden hacılamıştı...kitabı okumasamda adı hoşuma gittiğinden kütüphanemde yerini almış durumda...2.sini okurum kısmetse artık..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
Kitapta edebiyat adına bişe yoktu ama kurgusu isanlara ilginç geldi we güseldide aslında.Ama sora ülkücüler flan karıştı olaya iice çorba oldu kitap ama ii reklam oldu bu kitaba.
3.dünya sawaşını da okudum bnce yaratıcıydı..Süryaniler flan!
Bu kitabıda alırm inşallah...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
Mesaj tarihi:
yazarlarıyla tanışmış biri olarak... neyse biz de bu işin içerisindeyiz. aslında kitaplarının tutmasına çok sevindim ancak anlayamadığım şey neden fantastik edebiyat geriledi şu sıralar geriledi. nereden çıkartıyorsun diyebilirsiniz ama eskiden herkesin bir karalama bir role playing oynama hevesi vardı. fantasturk.com en boş anlarını yaşıyor. orkunlar bir şey başardı ama bu yine şişirilerek yapıldı.

ne zaman göreceğiz acaba hakedenin kazandığını.
Mesaj tarihi:
Bugün hürriyetin sinema ekinde 2 ayrı metal fırtına 2 kitabı olduğunu gördüm.
Biri orkun uçar'ın diğeri burak turna'nın.
Bunlar ayrıldı mı?[signature][hline]
güneşi sevmez, hep geceyi bekler
koşuyor sanır, sadece emekler.

verince alır, fazlasını ister
seninle uyur, başkasını düşler ..
  • Yeni Oluştur...