St_Dreamer Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 İlk kitap benim için askeri stratejik hatalar,kurgusal eksiklikler yüzünden biraz vasattı acaba bu nasıl gelecek. idefixe ön sipariş linki(altta kitap tanıtım yazısı var[signature][hline]Viva la creativa!!! this game loves me]this game loves me Ben feleğin şu çarkına çomak sokarım,yeter ki ıslak ıslak bakma öyle...
mawiman Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 19, 2005 bence kitap çok güzel fazla derine inmeden herkezin anlaya bilecegi şekildeydi[signature][hline]Eyer yaşıyorsun ve yaşamak için hiçbirşey yapmıyorsan neden yaşıyorsun
Loras Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 İlk kitap iğrençti, çoğu yerde sanki bir çeviri kitap havası veriyordu. Kavramlar yanlış kullanılmış falandı ama türünün ilki olduğu için tuttu. 2. bir Gökhan Birdağ macerası olacak dendi ama yapılmışı var. Gidin bir 'Şibumi' okuyun yani.[signature][hline]Follower Of Cyric,Prince Of Lies;Blog
bilkan Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2005 said: Loras, 20 Ağustos 2005 04:32 tarihinde demiş ki: İlk kitap iğrençti, çoğu yerde sanki bir çeviri kitap havası veriyordu. Belkide öyledir, kim bilir...
Lithium Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 tamamını okumadım ama bana teknoloji biraz geri gibi geldi! çadırın içinde harita açmak falan?! eğer askeri teknolojiye ilginiz varsa kesinlikle dan brown-ihanet noktası derim ağzım açıkkaldı[signature][hline]un ange passe-aLways depressive-
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 yaf konusu açılmıştır da görmedim şu 3. dünya savaşında amma suyu çıkmış hem amatörce bir anlatım var hem yok arnold cumhurbaşkanı oluyor birileriyle çocukça konuşmalar yapıyor fln. metal fırtına fena değildi o bakımdan 2 yi görmedim hiç[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi**
Nebuch Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 3. dunya savaşı matrix de kusursuz biçimde anlatılmış bence daha iyisinin olabileceğini sanmıyorum.[signature][hline]yokedemeyeceğin şeyi kontrol edemezsin... (Muad'Dib) [/b]evrenin dayandığı tek gerçek vardır: nedensellik... (Merovingian)[/b] [/b]çizim galerim[/b] bomba yerden gelirse terör, havadan gelirse medeniyet olur.
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 öf yine herkes "oğluuuuum metal fırtına 2'yi okudun muuu" diye sorunca hayır dememek için bunu da okuyacağım.[signature][hline];;suitfly
sir Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 okumadım ilkini, bunu da okumayı düşünmüyorum. soranlara da okumadım diyorum, bundan sonra da öyle dicem. okumadım. tamam mı?:P[signature][hline]abandon your life for three months..
HymnOfSnuk Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 birinden alırım , okurum yine geri veririm. :o[signature][hline]El fülfül , muço düldül...
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 kitabı kardeşim birinden hacılamıştı...kitabı okumasamda adı hoşuma gittiğinden kütüphanemde yerini almış durumda...2.sini okurum kısmetse artık..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Maxuth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2005 Kitapta edebiyat adına bişe yoktu ama kurgusu isanlara ilginç geldi we güseldide aslında.Ama sora ülkücüler flan karıştı olaya iice çorba oldu kitap ama ii reklam oldu bu kitaba. 3.dünya sawaşını da okudum bnce yaratıcıydı..Süryaniler flan! Bu kitabıda alırm inşallah...[signature][hline]Aşk çiş gibidir,gelirse tutamazsın,tutarsan ağrı yapar...
fantasturk Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2005 yazarlarıyla tanışmış biri olarak... neyse biz de bu işin içerisindeyiz. aslında kitaplarının tutmasına çok sevindim ancak anlayamadığım şey neden fantastik edebiyat geriledi şu sıralar geriledi. nereden çıkartıyorsun diyebilirsiniz ama eskiden herkesin bir karalama bir role playing oynama hevesi vardı. fantasturk.com en boş anlarını yaşıyor. orkunlar bir şey başardı ama bu yine şişirilerek yapıldı. ne zaman göreceğiz acaba hakedenin kazandığını.
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bugün hürriyetin sinema ekinde 2 ayrı metal fırtına 2 kitabı olduğunu gördüm. Biri orkun uçar'ın diğeri burak turna'nın. Bunlar ayrıldı mı?[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
Madcat Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Buldum sdadsa. :D[signature][hline] güneşi sevmez, hep geceyi bekler koşuyor sanır, sadece emekler. verince alır, fazlasını ister seninle uyur, başkasını düşler ..
huun Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 tom clancy .[signature][hline]Fiery angels fell . Deep thunder roared around their shores... Burning with the fires of Orc.
Öne çıkan mesajlar