Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik içi satranç turnuvası (internet üzerinden)

metboy

Öne çıkan mesajlar

Ben okuyorum istediğin zaman istediğin yerde :P Ama önce ünvanı al bi =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

Abi başta küçük bi grupla eğlencesine yapılınca güzel olur da, sonraları "madalya için post kasan zihniyet"in ortaya çıkıp hile yapmasından korkuyorum ben. (bkz Bir yandan bilgisayara karşı senin hareketlerini yapıp, sana karşı da bilgisayarın hareketlerini yapma hedesi)...

Tabii bilgisayarı yenebilen arkadaşlar güzel bir kapak yapmış olurlar böylelerine karşı ama yenemeyenlere (bkz Ben) haksızlık olur.[signature][hline]Diablesse 18 Ekim 2004 tarihinde MSN'de demiş ki:
mama yiyiom ben
Gunn, 18 Mayıs 2002 16:07 tarihinde demiş ki:
ağlama değmez minoooooc, bu göz yaşlarınaaa
Sosyal ağlarda paylaş

haklısın. eğer chessmaster kullandığını kesin olarak anlayabilirsek diskalifiye edilir zaten, o yüzden elimden geldiğince maçları izlemeye çalıştım dün. dünkü maçların nerdeyse hepsi çok zevkli geçti :)

karakedi'den cevap bekliyorum ona göre devam edecek turnuvalar.[signature][hline];;suitfly
Sosyal ağlarda paylaş

yahooda hamleleri maile yollama şansımız var. bu yüzden chessmaster vs. programları oynatma şansı yok denebilir. hamleleri inceleriz.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

gerçek ortamda yaparız turnuvayı olur biter...ama bu sefer de aynı şehirde olmayanların katılamama durumu ortaya çıkar.

en iyisi timer yapmak diycem onu da çoğu kimse kabul etmiyor.

hamleleri inceleme konusuna gelirsek eğer, chessmaster kullanmaz da "Crazy Chess X9w83" kullanır e onun da hamleleri farklıdır, anlaşılmaz.[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz...
Sosyal ağlarda paylaş

bendaaa bendaaaa =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...