reyou Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yahoo olsun bana kalırsa, şimdi superonline da belki herkesin üyeliği falan yoktur (hö? ulen zaten superonline ile bağlanıyorum :) bide bende yarın akşam yapalım derim, bide şampiyonlar ligi usülü olsun önce grup sonra eleme.. *eşşeğin kulağına su kaçırmayı çok sevmektedir* :P[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Super veya Yahoo fark etmez. Kimseden ses olmadığına göre yarına ertelencek büyük ihtimal. Efem bende okul takımındayım 3 tane madalyam var turnuvalardan vs. vs. korkun işte benden. 2 aydır oynamıyorum la dur bi oynıyım .. * Oynamaya gider *[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 sixoms biz öyle iddialı değiliz vallaha az birşey biliyorum :) tamam yarın akşam olsun o zaman. bu gece eşleşmeleri yazıyorum, gelen gelir, oynayan oynar, napalım.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bu arada superonline ın oyun sayfaları baştan yazılıyo baya idaalı olcak yeni hali Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
desire_endless Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bu gece veya yarın ise bende katılmak istiyorum.[signature][hline]what makes a man? is it the woman in his arms? just cause she has big titties? or is it the way he fights every day? ....no, it's probably the titties Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 walla benim için farketmez ama yarın sabah sınav var yani 2lere kadar kalamam o yüzden yarın olsa daha iyi olur , ama bugun olursada oynarım :)[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yarın gece yapıyoruz o zaman, yahoo mu superonline mı? her ikisinde de hesap açmak zorunda kalacağız. ben dün yahoodan hesap açayım dedim sorun çıktı bir sürü böyle sorunlar yaşayan varsa superonline'ı deneyelim.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
circirbocugu Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Yaw pati içi bi de tavla bilardo turnuvası yapsak ..[signature][hline]MetallicaTurkeyForum Msn:[email protected] İnancın varsa ben yokum.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Yahoo tabi ki...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yahoo olsun da neden bugün deil Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 yahoo[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
jacabo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 pardon beni cıkarsanız olurmu acep ?[signature][hline] a$k bir sabunsa köpürt beni pakize Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 metboy LasT_SuRviVoR -Wissy ZaugnaKhaldun kingpin crimS0n Valeron Gilean Sixoms Mandoo tashmoo reyou Cd- -DoruK- mikado taz manti evet jacabo çıktı manti girdi; bir de kendimi yazmayı unutmuşum onu ekledim :) yarın 22'de yahoo'da buluşacağız. herkes kendine hesap açtırsın. ben metboy_pati diye açtırdım. yarın eşleştirmeleri rastgele olarak (bilgisayar programında) yapıp buraya yazacağım. katılmak isteyen veya vazgeçen olursa yarın akşama kadar söyleyebilir. msn:[email protected][signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ben mantar136 nikiyle yer alacağım turnuvada..[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 nuxias olarak orada olacağım =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 candemirdoger olarak yer alacağım ben de...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ne oldu bu olay simdi?, kaçırdım mı ben, unutmuşum tamamen ya=(([signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tashmoo Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 olm ole demıssın bende tırstım bugundu dıye nası kotu oldum allah canını... yrn gorusurus :D pacanı assa alıyım :P hihi [Bu mesaj tashmoo tarafından 13 Ağustos 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 ahah, yarın akşam 22.00 de burada olurum inşallah diyorum sadece, yahoo da bir acc vardı ama aktive etmem lazım ya, pff[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Kazanana ne veriyoruz :P[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör. BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki: aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi... las ketchup dök dök yi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 bende valeronugurcan accountuyla oynicam[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LasT_SuRviVoR Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 metboy_pati lool , bende SuRvivoR_PaTi mi alsam .Ama benim acc var zaten acc : ReSiSTaNcE_CoMMaNdER eşleşme programını yazardım ama unuttum kodları zaten c ye gıcık kapıyom :hrr:[signature][hline]NEVER give up... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 herkesin aklında aynı soru..ikinci kim olucak acaba..birinciyi biliyoruz tabi..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 birincinin ödülü ne? bi madalya neyin verilse bari :P[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2005 sanmam madalya olacagını da akşam burada olmayabilirim ben, ya da saat 9.30 ta gelirim, hazırlanması cartı curtu derken kaçırırım turnuva saatini garanti veremiyorum acıkcası[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar