Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik içi satranç turnuvası (internet üzerinden)

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
yahoo olsun bana kalırsa, şimdi superonline da belki herkesin üyeliği falan yoktur (hö? ulen zaten superonline ile bağlanıyorum :)

bide bende yarın akşam yapalım derim, bide şampiyonlar ligi usülü olsun önce grup sonra eleme..
*eşşeğin kulağına su kaçırmayı çok sevmektedir* :P[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Mesaj tarihi:
Super veya Yahoo fark etmez. Kimseden ses olmadığına göre yarına ertelencek büyük ihtimal. Efem bende okul takımındayım 3 tane madalyam var turnuvalardan vs. vs. korkun işte benden. 2 aydır oynamıyorum la dur bi oynıyım .. * Oynamaya gider *[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
sixoms biz öyle iddialı değiliz vallaha az birşey biliyorum :) tamam yarın akşam olsun o zaman. bu gece eşleşmeleri yazıyorum, gelen gelir, oynayan oynar, napalım.[signature][hline];;suitfly
Mesaj tarihi:
yarın gece yapıyoruz o zaman, yahoo mu superonline mı? her ikisinde de hesap açmak zorunda kalacağız. ben dün yahoodan hesap açayım dedim sorun çıktı bir sürü böyle sorunlar yaşayan varsa superonline'ı deneyelim.[signature][hline];;suitfly
Mesaj tarihi:
metboy
LasT_SuRviVoR
-Wissy
ZaugnaKhaldun
kingpin
crimS0n
Valeron
Gilean
Sixoms
Mandoo
tashmoo
reyou
Cd-
-DoruK-
mikado
taz
manti

evet jacabo çıktı manti girdi; bir de kendimi yazmayı unutmuşum onu ekledim :)

yarın 22'de yahoo'da buluşacağız. herkes kendine hesap açtırsın. ben metboy_pati diye açtırdım. yarın eşleştirmeleri rastgele olarak (bilgisayar programında) yapıp buraya yazacağım. katılmak isteyen veya vazgeçen olursa yarın akşama kadar söyleyebilir.

msn:[email protected][signature][hline];;suitfly
Mesaj tarihi:
nuxias olarak orada olacağım =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
ne oldu bu olay simdi?, kaçırdım mı ben, unutmuşum tamamen ya=(([signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Mesaj tarihi:
olm ole demıssın bende tırstım bugundu dıye nası kotu oldum allah canını... yrn gorusurus :D pacanı assa alıyım :P hihi

[Bu mesaj tashmoo tarafından 13 Ağustos 2005 00:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
ahah, yarın akşam 22.00 de burada olurum inşallah diyorum sadece, yahoo da bir acc vardı ama aktive etmem lazım ya, pff[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
DevArt
Mesaj tarihi:
Kazanana ne veriyoruz :P[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
herkesin aklında aynı soru..ikinci kim olucak acaba..birinciyi biliyoruz tabi..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki:
Ağustos.

Hem doğum tarihim bu mevsimde.
Mesaj tarihi:
sanmam madalya olacagını da

akşam burada olmayabilirim ben, ya da saat 9.30 ta gelirim, hazırlanması cartı curtu derken kaçırırım turnuva saatini
garanti veremiyorum acıkcası[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
DevArt
  • Yeni Oluştur...