Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Paticik içi satranç turnuvası (internet üzerinden)

metboy

Öne çıkan mesajlar

yahoo olsun bana kalırsa, şimdi superonline da belki herkesin üyeliği falan yoktur (hö? ulen zaten superonline ile bağlanıyorum :)

bide bende yarın akşam yapalım derim, bide şampiyonlar ligi usülü olsun önce grup sonra eleme..
*eşşeğin kulağına su kaçırmayı çok sevmektedir* :P[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9...
Sosyal ağlarda paylaş

Super veya Yahoo fark etmez. Kimseden ses olmadığına göre yarına ertelencek büyük ihtimal. Efem bende okul takımındayım 3 tane madalyam var turnuvalardan vs. vs. korkun işte benden. 2 aydır oynamıyorum la dur bi oynıyım .. * Oynamaya gider *[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

metboy
LasT_SuRviVoR
-Wissy
ZaugnaKhaldun
kingpin
crimS0n
Valeron
Gilean
Sixoms
Mandoo
tashmoo
reyou
Cd-
-DoruK-
mikado
taz
manti

evet jacabo çıktı manti girdi; bir de kendimi yazmayı unutmuşum onu ekledim :)

yarın 22'de yahoo'da buluşacağız. herkes kendine hesap açtırsın. ben metboy_pati diye açtırdım. yarın eşleştirmeleri rastgele olarak (bilgisayar programında) yapıp buraya yazacağım. katılmak isteyen veya vazgeçen olursa yarın akşama kadar söyleyebilir.

msn:[email protected][signature][hline];;suitfly
Sosyal ağlarda paylaş

nuxias olarak orada olacağım =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

ahah, yarın akşam 22.00 de burada olurum inşallah diyorum sadece, yahoo da bir acc vardı ama aktive etmem lazım ya, pff[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

Kazanana ne veriyoruz :P[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

las ketchup dök dök yi
Sosyal ağlarda paylaş

sanmam madalya olacagını da

akşam burada olmayabilirim ben, ya da saat 9.30 ta gelirim, hazırlanması cartı curtu derken kaçırırım turnuva saatini
garanti veremiyorum acıkcası[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star
In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine
DevArt
raistlinn i kalbimde yaşatıyorum
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...