metboy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ha anladım o chessmaster olayını. kendi egosunu tatmin etçek yani öf boşverin onları :)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ZaugnaKhaldun Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 tmm geliorum ben de=)[signature][hline]I know someday you'll have a beautiful life, I know you'll be a star In somebody else's sky, but why, why, why can't it be, why can't it be mine DevArt raistlinn i kalbimde yaşatıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 o zaman herkes yahoodan paticikteki rumuzlarının aynısıyla hesap açtırtsın, yarın 22de buluşacaz orda.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 metboy LasT_SuRviVoR -Wissy ZaugnaKhaldun kingpin jacabo crimS0n Valeron Gilean Sixoms Mandoo tashmoo liste şimdilik bu sanırım. vazgeçenler olursa söylesin. ismini atladıklarım varsa da söylesin. kuralar yarın çekilcek, yarın 20.00 gibi kuraları yazarım, 22.00'de de maçlar başlar. msn:[email protected][signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 alayına isyan huleayn[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 yok ben bu chessmaster a oynatma olayı yüzünden bıraktım internetten satrancı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben de oynarım..da.cuma akşamı evde durulur mu yaf=/ durulur belki de. durulsun ne olcak. varım ben de.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 abi allah aşkına kendi beynine güvenemeyen adam chesmaster'dan oynatsın ..[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 cuma akşamı değil de cumartesi akşamı da olabilir maçlar farketmez çoğunluğa ne zaman uygunsa; bir de chessmasterdan oynatan adam kişiliksizdir ne diyeyim yani. valeron superonline'da oynayalım yahoo'da oynucağımıza diyor ne yapsak?[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 adsl liler superonline a üye kalıor mu ki? ayrıca cumartesi cumadan da aktif bir gün..bi cuma cumartesi öledir zaten.pazar falan öyle deil mesela.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Valeron Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben giriyorm adsl'ım girilir superonline'a temizdir orası[signature][hline]Güç kiminse,o benimdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bende gircektim :( ama kaçırdım galba neyse Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 kturumtay istersen katılabilirsin, noldu ki niye kaçırdım diyorsun :)[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kturumtay Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ah yarın 10 daymış ben yarın gıremem neyse iyi oyunlar size [Bu mesaj kturumtay tarafından 12 Ağustos 2005 00:30 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SirAnubis Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 çok pis oynarım , ciddi pis oynarım . en son arkadşala real oynarken 2 filimde siyahtaydı =P[signature][hline]Anubis feat. Nilay uzadı geceler , sabah olmuyor . sensiz bu dünyama güneş doğmuyor . Hasretim aşkına , gel de sev artık . Sevgilim aşkına doyum olmuyor. Olmuyor , sensiz olmuyor ... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mantar Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ben de katılırım. ama yahoo'da hangi odada oyniaycaz[signature][hline]Biz Sultanî için, "Öl!" deseler, ölürüz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 said: HymnOfSnuk, 11 Ağustos 2005 23:20 tarihinde demiş ki: gökyan , okulda yenemediğim eleman yok diyim ben sana. sen karşıma gelmemiştin ? yoktun heralde o zamanlar. :B öle işte , okulda kapışalım bi. yarın akşam da belki gelicem , liste filan hazırlıyo musunuz ? kim kimle maç yapıcak , kura çekicek misiniz ? organizatör kim kardeşim burda ! olum okulun satranç takımları çalındı diyorlardı ya...o takımlar bütün yıl bizim sınıftaydı nameaehuae..yeni takımlar aldıktan sonra bizi yakalamışlardı...Adem babayı zor ikna etmiştik..emauehueah gel kapışalım gülüm...epey iddialıyımdır..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 bence garanti satranç programı kullananlar olcaktır (özellikle feyk nickler :) bence en babası, hemde kimse hile yapamaz tavla olsun.. ama satrançta bende varım[signature][hline]sen bu yazıyı okurken senin hayatından 5 saniye çaldım. 6 oldu,7,8,9... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 abi isterseniz paticik satranç buluşması düzenliyelim..[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Ben de katılıyorum beni de ekleyin listeye... MSN: [email protected] ekleyin...[signature][hline][Bob Marley]---Me, myself, helö lölehelele Gazeteci-Bir "rastaman" olmam için ne yapmam gerek? Bob Marley-Yeniden doğmalısın... Tüm haklarım yaratıcıya aittir aynı şekilde yaratılamam, klonlanamam.All rights reserved. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 beni de koyun ben de gelecem yarın 10da.. ammma bu chessmaster şeysi çok kastırır ya bi yolu olsa keşke neyse.. tavla da yapalım çok iyi olur.[signature][hline]**Gizli IlluminatI üyesi** Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nereid Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2005 ya pazar olması çok zor dimi.. ama eğer pazar olursa daha fazla insan görür bu topiği daha fazla insan katılır falan.[signature][hline]drat this creature of memories ill, foolhardy and fey i may be, yet him i shall quell. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mikado Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 bende varim[signature][hline]Kaybettigim seyler arasinda en cok aklimi ozluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
taz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 beni de ekleyin en son 5 sene önce oynadığımı da söyleyim, sonra yenen arkadaş ehehe nasıl da yendim salağı fln demesin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2005 LasT_SuRviVoR -Wissy ZaugnaKhaldun kingpin jacabo crimS0n Valeron Gilean Sixoms Mandoo tashmoo reyou Cd- -DoruK- mikado taz son liste böyle. şimdi bu akşam mı yapıyoruz, yarın akşam mı? bir de yahoo'dan mı yapıyoruz superonline dan mı? bunları belirtirseniz güzel olur.[signature][hline];;suitfly Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar