UOYardim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Arkadaşlar başlıktada belirttiğim gibi runuoda hazır world bulabileceğim veya elinde olan warsa msn adresim : [email protected][signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hazir world diye derken neyi kastetin ? :)[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
UOYardim Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hazır world sphere tabiri ile dungeon spawnları konulmuş save dosyaları çünkü runuoda zaten şehir vendorları konuyor default da sadece dungeonlar ve mezarlar boş bunların yapılmış olduğu save dosyalarını arıyorum ..[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Runuo da spawner sistemler vardir Gigaspawner megaspawner Xml Spawner Nerun spawner Runuo sitesinden oku bul uygula bukadar basit..[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project; Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar