Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Eve'nin yeni paketi ..

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Eve1

Eve2

Eve paketini degistirmis cokta ho$ olmu$ bence ..

Sigaraya hayiirr !! =)[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

BabacumMostors, 29 Haziran 2005 22:20 tarihinde demiş ki:
aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
valla adamlar yapabilceklerinin en iyisini yapmislar resmen öldürür yazmislar. Bunu görüpte hala sigara içenlere sasiyorum ..

Ps: Resimleri telefonla cektigim icin görüntü biraz kalitesiz.
Ps2: Linklerde sorun yok , aciliyor.[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

aserehe ha hede hedelemune esemiyayay gayibaba gudubede budibibi.. asere e aha ehe ehenume vestiyerede bune bube gudubede dubibibi...

las ketchup dök dök yi

[Bu mesaj Sixoms tarafından 28 Ağustos 2005 13:07 tarihinde değiştirilmiştir]
Mesaj tarihi:
kanuna göre zaten pakedin en az %30unu kaplaması lazımmış bu tür yazıların.

(sigara içen ölsün muhabbetine dönmesin gene rica ediyorum)[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki:
:))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz
Mesaj tarihi:
ilk ve son kez upliyorum.

Sigara icenler gorsun maksat ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
ne bırakıcam. devam içmeye :P nasıl olsa öle de bölede gidicez farketmes yani.Sonucta insan sevgilisini cok sevdiği halde terkeder mi sizi bilmem ama ben etmem[signature][hline]Back up to Heaven all alone...
Nobody callin' on the phone

Mesaj tarihi:
Sigarayı sevgili olarak baz alırsam. Normalde sevgilinin çekilmez yonleri oldugu gibi onunda olcak tabi ölme meselesine gelince orasını karıştırma.[signature][hline]Back up to Heaven all alone...
Nobody callin' on the phone

Mesaj tarihi:
ahah örnege koptum :P

Ölmek var , sürünerek ölmek var ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

las ketchup dök dök yi
Mesaj tarihi:
Evet annemin ama , 1 yil önce birakti iste 6-7 ayda bir paket iciyo artik ..[signature][hline]Sigara iç dedeni gör , sigara içme torununu gör.

las ketchup dök dök yi

[Bu mesaj Sixoms tarafından 28 Ağustos 2005 16:46 tarihinde değiştirilmiştir]
  • Yeni Oluştur...