Drognan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bütün tabları tek bir download la indirebileceğim bir site arıyorum lütfen yardımcı olun mysongbook.com zaten kullanıyorum orda aradığımı bulamadım bunun dışında bildiğiniz bir site varsa bana daha çok yardımcı olur.
Mandoo Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 başlıkj süper olmuş tebrik etmeden edemicem :D[signature][hline]Mavi, 02 Ağustos 2005 19:42 tarihinde demiş ki: Ağustos. Hem doğum tarihim bu mevsimde.
sir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 hepsini topluca çekebildiğin bir site bilmiyorum ancak emule programında bazı arşiv ve tabbooklar bulman mümkün. bi de bütün tabları alıp napcan ki? bütün müzikleri dinlediğini iddia ediyosan ayrı :) bağlantın adsl veya kablo ise zaten aradığını şak diye bulursun internetten.[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
dOnQeUy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 metal dinler kafayı çekerim çünkü ben kötüyüm ve öyle kalacağım
Drognan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Neyin ne zaman gerektiği belli olmuyor. Malesef adsl veya kablo kullanmadığım için bu konuyu açtım. Bir kere indireyim sonra tıklar tıklar çalrım diye bir fantezim var ama artık bunun fantezi olmasını istemiyorum.
sir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 evet o zaman böyle bişey istemekte haklısın, ama düşünürsen öyle bi arşivi çekmen de aşağı yukarı aynı telefon faturasına mal olacak :)[signature][hline]Mnye etoh nadoh kahk zoobee v zadnetze.
Öne çıkan mesajlar