guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 merhaba sphereserverima client sınırı nasıl getiririm. yani sadece yazdıgım client ile girilsin istiyorum. baska client ile baglanan direk disconnect olsun istiyorum. Teşekkürler.[hline]Merhabalar; Kurduğum UO Shardı için sponsor arıyorum. Umarım Bulurum. Serverımı Çok Seveceksiniz. Bitirdik Test e açılmasına da az kaldı :D imzaya bak bee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 :) :)[hline]Merhabalar; Kurduğum UO Shardı için sponsor arıyorum. Umarım Bulurum. Serverımı Çok Seveceksiniz. Bitirdik Test e açılmasına da az kaldı :D imzaya bak bee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Sphere server komut yerine Sunu yaz CLIENTVERSION=X (2.0.0 mesela )[hline]İmza Mimza Yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :) İCQ=173110143 http://www.flashberk.net/kola.html Bence Su animasyonu bi izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 tamam ama o en alt sınır :( ben bide üst sınır koymak istiyorum[hline]Merhabalar; Kurduğum UO Shardı için sponsor arıyorum. Umarım Bulurum. Serverımı Çok Seveceksiniz. Bitirdik Test e açılmasına da az kaldı :D imzaya bak bee :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Taina Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 deneme yanılma.?Ulaşmayı Düsündüğü Limanlar Tükenmedikçe;Gemi Zamana Meydan Okur. ¦ AddToTuİCq ¦[/b] Sheak Soyrel's ¦ SenTOMail ¦ [Bu mesaj Taina tarafından 12 July 2003 12:52 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zagg Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 12, 2003 sende o zaman en usttekı clıentı kullan[hline]İmza Mimza Yokkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk :) İCQ=173110143 http://www.flashberk.net/kola.html Bence Su animasyonu bi izleyin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 13, 2003 ehe oyunculara sürekli patch yaptıramam..[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
guardteam Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 14, 2003 peki adamin girdigi client i nasil control ederim ona göre bir script yazarım disconnect ederim.[hline]İmza bilmem ağa parmak bassam olur mu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar