slayer__ Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 @go2hell runuo=osi(mtrak) runuo=uoyu batıran =>osi=uoyu batıran =>osi=suck hm aslında sonuncusu doğru =p uoyu nası ayakta tutarım derken uodan daha fazla nası para kazanırıma dönüştü adamlar ama sağladığı yararlar ve açıkcası geliştirme ve esneklik olarak runuo çok daha iyi yaratıcılığına göre süfer şeyler ortaya koyabilirsin *!gene konuyu kaçırdığını batırdığını ve neyin sidik yarışını yaptığını anlamadığı için kaçar* 8-)
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Bu bir zevk meselesidir bende RunUO yu daha zevkli görüyorum fakat artık bi RunWOW falan gelmesse popülerliklerini yitircekler...[signature][hline]
Chuck Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Run uo spheredan daha kapsamlı bi emülatör çokda mükemmel sphere kadar basit değil adamlar cok başarılı yapmış.3. yılları kutlu olsun.[signature][hline]
Spidee Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Zevk meselesi. Ben Sphere'i daha çok severim, Hasan Usta RunUO'yu daha çok sever. Oynayıp oynayamamakla alakası yok. İyi oynadığınız emulatörü daha çok seveceksiniz diye bir kaide yok.[signature][hline]#3
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Spidee anlatmak istediklerimi çok güzel açıklamışsın alnından öptüm :)[signature][hline]
knoxville Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 sphere sevenler osi sevmiyo demek ki =P ilk çıktığında sphere ile osi arasındaki tek benzerlik yürümek ve koşmak heralde[signature][hline]Alexi_Septimus, 24 Ağustos 2005 01:04 tarihinde demiş ki: :))))))))))))))))))))))))))9999999999999999999999999dokuzdokuzdokuzdokuz
Alis Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Bu bir zevk meselesidir bende RunUO yu daha zevkli görüyorum fakat artık bi RunWOW falan gelmesse popülerliklerini yitircekler... Runwow var zaten ama artik onemi yok tum free wow shardlar kapanior.. Blizzard artik siz bize soleyin bizde kapatalim gibisinden bir kampanya acti :) haberinize bende acaaktim okadar hazirladim sonra bunu duyunca vazgectim teker teker tum free shardlar kapanior. Runwow hakinda daha fazla bilgi istiorsan zaten sitelerinde yazior :)[signature][hline]Working on Runuo save project; Working on Runui playertile project;
Öne çıkan mesajlar