Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

yok yok yok( npc yazısı )

Karizmaokan

Öne çıkan mesajlar

ya agalar harbiden bugünlerde çok istek istedim sizden ama server ı en geç iki haftaya kadar açıyorum ve çok gerekli NPC lerin kafasının üstünde Shopkeeper onun altındada İsim yanında The Banker fln ama bunlar renkli nasıl yapıcam araştırdım bi saattir arama yapıyorum bulamıyorum ama yardım pls[signature][hline]Yeter artık hem çalalım hem eğlenelim yelkenler FORA Sakın ha!! indirmeyelim.....
Sosyal ağlarda paylaş

başlıgının hatalı oldugunu
ve daha sonrada
sonrada click triggerına message @X LALALA the XXX return 1 yaparsın olur

da script in nası yapılıcagını anlattım. Anlatımı anlamadıysan bisi diyemicem. Sonra gelip bilmiş gibi post kasıyosun ayakları yapmayın ayip yani[signature][hline]Nightwish Power

go2hell
will be a jeolog
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Karizmaokan, 28 Ağustos 2005 00:22 tarihinde demiş ki:
ya agalar harbiden bugünlerde çok istek istedim sizden ama server ı en geç iki haftaya kadar açıyorum ve çok gerekli NPC lerin kafasının üstünde Shopkeeper onun altındada İsim yanında The Banker fln ama bunlar renkli nasıl yapıcam araştırdım bi saattir arama yapıyorum bulamıyorum ama yardım pls

Bu ne ya Ne Agası Biz Senin Agan mıyız ARtı Olarak ARtık Şu Topicleri Düzgün Açsana Diyorum Sen Serverda Bir Hata Oldu Paticike Gelio sracak mısın durmadan ya söylemezlerse napıcaksın?[signature][hline]~. _______
~. /__||__|
~ |vw_____;¯¯¯|
~ (O)_____(O)_/
THE GOLF
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Tcpip, 28 Ağustos 2005 00:39 tarihinde demiş ki:
vendorların hepsinde bir event var onu bul

on=@click
message @0481 ,
return 1

bunu ekle

Abi bütün vendorlara tek tek yazcağınıza Tcpip'nin dediğini yapsanıza eventin adıda e_human_environ.Basit şeyleri bu kadar uzatıp yormayın sphere'ı.[signature][hline]Prophecy
Kehanet yakında başlıyor...
by suicide
Sosyal ağlarda paylaş

ya da Bu İ$ Senin Zoruna Gidiyorsa Örneğin; .xname @0496(Eger Sarı Olmasını istiyorsan) Rhein The Banker Sonra Vendorun Üstüne Tıkla aaaa Bi Bakmı$ın Vendorun Rengı Sarı Oluyor.Ama Bunu bi kötülüğü var hiçbi zaman zordan kaçmıycaksın kotulugu ise vendorun ismi @0496 Rhein The Banker OLuyor..[signature][hline]Séhr Arbéitén Gibt Das Géld Wéitér
$una Bak..
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Rhein, 28 Ağustos 2005 10:55 tarihinde demiş ki:
ya da Bu İ$ Senin Zoruna Gidiyorsa Örneğin; .xname @0496(Eger Sarı Olmasını istiyorsan) Rhein The Banker Sonra Vendorun Üstüne Tıkla aaaa Bi Bakmı$ın Vendorun Rengı Sarı Oluyor.Ama Bunu bi kötülüğü var hiçbi zaman zordan kaçmıycaksın kotulugu ise vendorun ismi @0496 Rhein The Banker OLuyor..

Bir eventin altına bir trigger eklemek zoruna mı gitcek hehehe :D bi alemsiniz valla :D[signature][hline]Prophecy
Kehanet yakında başlıyor...
by suicide

[Bu mesaj suicide tarafından 28 Ağustos 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir]
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...