Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ya agalar harbiden bugünlerde çok istek istedim sizden ama server ı en geç iki haftaya kadar açıyorum ve çok gerekli NPC lerin kafasının üstünde Shopkeeper onun altındada İsim yanında The Banker fln ama bunlar renkli nasıl yapıcam araştırdım bi saattir arama yapıyorum bulamıyorum ama yardım pls[signature][hline]Yeter artık hem çalalım hem eğlenelim yelkenler FORA Sakın ha!! indirmeyelim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ahh gene baslık hatasi sonrada click triggerına message @X LALALA the XXX return 1 yaparsın olur[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog [Bu mesaj go2hell tarafından 28 Ağustos 2005 00:23 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 buyur canım bi şey mi dedin he pardon sen şu post kasanlardandın özür sözünü kestim buyur devam et[signature][hline]Yeter artık hem çalalım hem eğlenelim yelkenler FORA Sakın ha!! indirmeyelim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 adama cevap veriyoruz üstüne bide post kasıyosun buyur devam et deniyo etmeyecen yardım[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ahh gene baslık hatasi sonrada click triggerına message @X LALALA the XXX return 1 yaparsın olur vay bea ne yardım ama afedersiniz bi b.k anlamadım[signature][hline]Yeter artık hem çalalım hem eğlenelim yelkenler FORA Sakın ha!! indirmeyelim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 başlıgının hatalı oldugunu ve daha sonrada sonrada click triggerına message @X LALALA the XXX return 1 yaparsın olur da script in nası yapılıcagını anlattım. Anlatımı anlamadıysan bisi diyemicem. Sonra gelip bilmiş gibi post kasıyosun ayakları yapmayın ayip yani[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 ya kardeş tamam da ben bunu nereye hangi scp ye nasıl yazıcam onu da anlatsan bi zahmet anlatıyosan[signature][hline]Yeter artık hem çalalım hem eğlenelim yelkenler FORA Sakın ha!! indirmeyelim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 bu msg i click le yapıcagına gore sen neye click ediyosun ? Npc ye o zaman npclerin bulundugu yere atıcaksın[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Karizmaokan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 NPC lerin bulunduğu yer Speech de mi??[signature][hline]Yeter artık hem çalalım hem eğlenelim yelkenler FORA Sakın ha!! indirmeyelim..... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tcpip Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 vendorların hepsinde bir event var onu bul on=@click message @0481 , return 1 bunu ekle[signature][hline] Chaos Design & Hosting Sindarin MMO Platformu Msn : [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 chars kalsrone gir ordan char_human.scp orada banker falan var on=@create in bittigi yere on=@click message @33 [Banker] message @33 bu yazdigim banker icin geçerli Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bilgehan Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 okan sen bu kadar scp bilgisi ile server mi açıcaksın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Daniel Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Tyrande 1 karizmaokan 2 Karizmaokan seni sevmiyorum.[signature][hline]| Msn | İnsanlığın adı para,bu hayatın tadı para,hasret kaldım dostluklara...! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suicide Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: bilgehan, 28 Ağustos 2005 01:16 tarihinde demiş ki: okan sen bu kadar scp bilgisi ile server mi açıcaksın ? Açar abi server açmayanmı kaldı? :D[signature][hline]Prophecy Kehanet yakında başlıyor... by suicide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Gordios Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Karizmaokan, 28 Ağustos 2005 00:22 tarihinde demiş ki: ya agalar harbiden bugünlerde çok istek istedim sizden ama server ı en geç iki haftaya kadar açıyorum ve çok gerekli NPC lerin kafasının üstünde Shopkeeper onun altındada İsim yanında The Banker fln ama bunlar renkli nasıl yapıcam araştırdım bi saattir arama yapıyorum bulamıyorum ama yardım pls Bu ne ya Ne Agası Biz Senin Agan mıyız ARtı Olarak ARtık Şu Topicleri Düzgün Açsana Diyorum Sen Serverda Bir Hata Oldu Paticike Gelio sracak mısın durmadan ya söylemezlerse napıcaksın?[signature][hline]~. _______ ~. /__||__| ~ |vw_____;¯¯¯| ~ (O)_____(O)_/ THE GOLF Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
d1s0rder Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 On=@click messageua @0481 the Adı neyse return 1 bunu chars_human.scp içindeki bütün charların altına ekleyeceksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suicide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Tcpip, 28 Ağustos 2005 00:39 tarihinde demiş ki: vendorların hepsinde bir event var onu bul on=@click message @0481 , return 1 bunu ekle Abi bütün vendorlara tek tek yazcağınıza Tcpip'nin dediğini yapsanıza eventin adıda e_human_environ.Basit şeyleri bu kadar uzatıp yormayın sphere'ı.[signature][hline]Prophecy Kehanet yakında başlıyor... by suicide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rhein Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ya da Bu İ$ Senin Zoruna Gidiyorsa Örneğin; .xname @0496(Eger Sarı Olmasını istiyorsan) Rhein The Banker Sonra Vendorun Üstüne Tıkla aaaa Bi Bakmı$ın Vendorun Rengı Sarı Oluyor.Ama Bunu bi kötülüğü var hiçbi zaman zordan kaçmıycaksın kotulugu ise vendorun ismi @0496 Rhein The Banker OLuyor..[signature][hline]Séhr Arbéitén Gibt Das Géld Wéitér $una Bak.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chernobel Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 tek tek tüm vendorlara .xname yapıcak hali yok heralde... ayrıca sen daha rengi deiştirmeyi bilmeden servermı acıcan 2 hftaya kadar.. yazık.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quardon Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yazık evet uo boyle boyle curuo birz bilgi edinsende herseyi bizden istemesen ben okuyarak örenmistim zamanında herseyi ve yinede server acmadım ama eer sırf paran var die acıosan misal ver burdan iyi bi scriptera parayı sponsor ol daha hayra girersin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suicide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 +1[signature][hline]Prophecy Kehanet yakında başlıyor... by suicide Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
suicide Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 said: Rhein, 28 Ağustos 2005 10:55 tarihinde demiş ki: ya da Bu İ$ Senin Zoruna Gidiyorsa Örneğin; .xname @0496(Eger Sarı Olmasını istiyorsan) Rhein The Banker Sonra Vendorun Üstüne Tıkla aaaa Bi Bakmı$ın Vendorun Rengı Sarı Oluyor.Ama Bunu bi kötülüğü var hiçbi zaman zordan kaçmıycaksın kotulugu ise vendorun ismi @0496 Rhein The Banker OLuyor.. Bir eventin altına bir trigger eklemek zoruna mı gitcek hehehe :D bi alemsiniz valla :D[signature][hline]Prophecy Kehanet yakında başlıyor... by suicide [Bu mesaj suicide tarafından 28 Ağustos 2005 13:56 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Percy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 yani tebrikler adamı ezdini ezdiniz yerin dibine soktunuz aferin yane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar