Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Fire Blast

BoY_of_DaRkneSs

Öne çıkan mesajlar

15m bulunsa can kurban yaa ama daa paalıdır die tahmin ediyorum.areste olup tam fiyatını bilen var mı ?[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming."
Sosyal ağlarda paylaş

evet ya diez için ucuz diolar baya,ares ööle diil ne yazık ki para kasmaya başladık işte biz de ama birikmio a.q. para gerçi işi öörendik daa çabuk kasıcaz artık.yaw yok mu hala spell of fire blast için bi fiyat vercek olan??[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming."
Sosyal ağlarda paylaş

ya peki areste bardish +1 lerin fiyatları nedir?bide chitin gauntlet ve helmet?onları almam gerekio yakın zmnda ne kadar lazım şimdi bana?[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming."
Sosyal ağlarda paylaş

Areste buldum bardish/+2 3,5m.eslanta geldiimde gördüm,o sıra para yoktu üzrmde ama ayırttım.heralde aresde daa ucuz bulamicamdan aliim dedim kesin.bilgi için herkese teşkkrler[signature][hline]The hound sniffed the air and let slip a low growl. General Takeno looked down at the faithful Isamaru and calmed him with a touch. "Alert the men. The kami are coming."
Sosyal ağlarda paylaş

peki sonucta o kadar parayi verdikten sonra degiyor mu? fire blast aoe mi? ortalama ne kadar damage verio monsterlara karşı?[signature][hline]"Confess ten times and it becomes a habit, confess a hundred times and it becomes an obsession, confess forever and it becomes your destiny"
Ms. Bega
Sosyal ağlarda paylaş

Fire blast tek target ancak fire blast ile paper mage olarak 1200 vuruorum yaratığa lvl 46 ve lvl 27 ile en fazla 8xx vurdum ve bence deyiyor solo yaparken kesinlikle bulunması gereken bir item party bulurkende işe yarar ayrıca bu itemle çok rahat kesersiniz 1200+800=2000 olur ama eğer bu olmazsa hell fire atarsanız 800+550=1350 fark ortada.[signature][hline]Her Türk Mutlaka Okumalı!

Accountların Hacklenmesinden Korunmanın Birkaç Yolu...
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...