Zagg Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Yurt içi, yurt dışı hosting firmalarının fiyat tekliflerini gözden geçiriyordum, patiden bildiğim http://www.line.gen.tr (linke tıklamadan önce virus prg.nın çalıştığını bir gözden geçirin) adlı siteye girdiğimde virus programı birşeyler zırvalamaya başladı, şimdi bir ikilemde kaldım bu firma ile çalışıyımmı çalışmıyımmı ? [spo1=Virus programının gevezelikleri..][/spo][signature][hline][b]Rüşvetiydi kaderin, ilk görüşte aşk..[Bu mesaj Zagg tarafından 27 Ağustos 2005 22:48 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 calisma.[signature][hline]"A mind stretched by a new idea never goes back to its original dimensions." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
streamin Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 evet,ayni uyarilari bende aldim ancak bu host sirketini secmen icin bir kistas mi bilemiyorum ,site adminini yada o andaki yetkiliye durumu anlat ,nasil bir tepki alacaksin bu bile sana bir fikir verir ;haklarinda karara varirken ..[signature][hline]Forum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lzrn Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Bence çalış...[signature][hline]Türkiye'nin En iyi Dj'i Dj Funky C'nin Offical Web Sitesi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dregoth Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Adminle konuştuktan sonra kararını verirsin...[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vimpir Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben olsam kesinlikle uzak dururdum dusunsene bole biryerde datalarini guvenli bir sekilde sakliyabilcegini dusunuyormusun[signature][hline]Para Kazanmak Istermisin? Eger Konunun Daha Onceden Acildigini Dusunuyorsan Insan Gibim Pm At Post Kasma DEPRESSION Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Goering Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 valla ben olsam template web site kullanan insanlarla calismam[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
WebDeveloper Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 En başta isimden kaybediyor. gen.tr uzantısı benim gözümde eğlencelik ve ciddi olmayan tipte siteler için kullanılıyor şeklinde bir imaja sahip. O yüzden pek ciddi oldukları ya da işlerini yeterince büyütüp ulusarlarası alanlara taşıma fikrine (belkide sadece şimdilik böyledir) sahip oldukları pek söylenemez gibi geldi bence. Virüs konusunu bilmiyorum ama dosyayı silmek yerine karantinaya alsanız ve sonrada notepad ile açsanız bakardık içinde ne var ne yok diye.[signature][hline]High Level Naruto Fan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar