mrproblem Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Arkadaslar CZ ayak bastım we oldum. Towerlar calıshmıyor icersi moradondan kalabalık el morad ahalisinin toplam nufusunun yarısı orada.Bu olay insanlara GM in rahmetinden inen bir nur mudur nedir?[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u (BANI ACILDIIII :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
druenler Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 direk seni gordum orada :D [spo1=orc base][/spo][Bu mesaj druenler tarafından 27 Ağustos 2005 21:58 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mrproblem Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 said: druenler, 27 Ağustos 2005 21:56 tarihinde demiş ki: direk seni gordum orada :D :) dogrudur adamları gaza getirim dedim benim adımı ölü olarak gorunce ok e basın dedim bi kac sazan atladı benim sazanlııma kalktı geri kalan yatmaya dewam etti.Ama orda abi bunlar bize kufredio die bisey gordum ole diil biz orda ytmısh muhabbet edioz arada bi kac kisi dellenip kufredio ama size diil GM e :)[signature][hline]ottoman_prince(co-leader) OTTOMAN_EMPIRE level:6x Ares Moradon serbest piyasa broker ı i love this game! i am waitin in the shadows to kill u (BANI ACILDIIII :) ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Normand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 towerlar bozuq oyun bozuq beklenır[signature][hline]70 milyonun bildigi sır degıldır.. hihi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BuRiAL_TR Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Sadece towerlar değil hiç bir npc aktif değil.Tüm bosslar bowlda bekliyor.Ne sen dmg verebiliyosun nede onlar sana attack veriyolar.Bekliyoruz bakim restart gelmesini.[signature][hline][b]Eğer bana bir darkvayne veririsen ; 5 aydır beraber olduğum ,gün içerisinde saatlerimi beraber geçirdiğim,kankam dediğim adamı unutur ,senin kankan olurum.Tanımam onu bir daha ,yeter ki darkvayne ver bana.Çünkü ben bunun bir oyun olduğunun farkında olmayan aciz ,aptal bir bebeyim....[b] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Destruction Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 şu an oyuna girilememesinin sebebi bu olsa gerek ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RuneLaFey Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 mhmm demek bir üstte Hurri'nin boss topiginde o kadar boss'un ayni anda olmasinin sebebi buydu . Bende diyorum butun bosslar ayni anda spawn olmuslar kimse yok adamlar tur atmis :D nasil yani ... su anda serverlar down sanirim . Gece savasa girmek niyetindeyim umarim sacma sapan sorunlar cikmaz[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
arcenoid Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 :D tamirci yolluyorum hemen bir tane :D[signature][hline]Server: Beramus Nick: Arcenoid Clan: Allaha havale Her Clana Giriyoz :D Character : Mage Speciality : Flame (Büyüyünce Peper Olucak) Lvl: 5X np: 5K :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 yuh ya hertürlü bug çıkıyor bu oyunda :) tower bug oyy oyy humanlarda yokmuydu peki bu bug? neden orcların town işgal edildi de humanlarınki edilmedi? :-) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
TheDukeWillIAm Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 la ne bilek olm allah emri galiba orcları sewmıo :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar