Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

CZ de tower bug ortalıgı eritti

mrproblem

Öne çıkan mesajlar

Arkadaslar CZ ayak bastım we oldum. Towerlar calıshmıyor icersi moradondan kalabalık el morad ahalisinin toplam nufusunun yarısı orada.Bu olay insanlara GM in rahmetinden inen bir nur mudur nedir?[signature][hline]ottoman_prince(co-leader)
OTTOMAN_EMPIRE
level:6x
Ares
Moradon serbest piyasa broker ı
i love this game!
i am waitin in the shadows to kill u
(BANI ACILDIIII :) )
Sosyal ağlarda paylaş

said:
druenler, 27 Ağustos 2005 21:56 tarihinde demiş ki:
direk seni gordum orada :D

:) dogrudur adamları gaza getirim dedim benim adımı ölü olarak gorunce ok e basın dedim bi kac sazan atladı benim sazanlııma kalktı geri kalan yatmaya dewam etti.Ama orda abi bunlar bize kufredio die bisey gordum ole diil biz orda ytmısh muhabbet edioz arada bi kac kisi dellenip kufredio ama size diil GM e :)[signature][hline]ottoman_prince(co-leader)
OTTOMAN_EMPIRE
level:6x
Ares
Moradon serbest piyasa broker ı
i love this game!
i am waitin in the shadows to kill u
(BANI ACILDIIII :) )
Sosyal ağlarda paylaş

Sadece towerlar değil hiç bir npc aktif değil.Tüm bosslar bowlda bekliyor.Ne sen dmg verebiliyosun nede onlar sana attack veriyolar.Bekliyoruz bakim restart gelmesini.[signature][hline][b]Eğer bana bir darkvayne veririsen ;
5 aydır beraber olduğum ,gün içerisinde saatlerimi beraber geçirdiğim,kankam dediğim adamı unutur ,senin kankan olurum.Tanımam onu bir daha ,yeter ki darkvayne ver bana.Çünkü ben bunun bir oyun olduğunun farkında olmayan aciz ,aptal bir bebeyim....[b]
Sosyal ağlarda paylaş

mhmm demek bir üstte Hurri'nin boss topiginde o kadar boss'un ayni anda olmasinin sebebi buydu . Bende diyorum butun bosslar ayni anda spawn olmuslar kimse yok adamlar tur atmis :D nasil yani ...

su anda serverlar down sanirim . Gece savasa girmek niyetindeyim umarim sacma sapan sorunlar cikmaz[signature][hline]Our evil is inherited from our innocence
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...