cello_baba Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Beyler ben diabloya basladım bi ara oynamıstım ama rasgele kasmıstım bu sefer rasgele kasmak istemiyorum. Bana Barbarian skilleri ve statları hakkında bilgi verirseniz sevinirim.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 versiyon falan belirt yoksa söliyemeyiz[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wizardofoz Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 www.diabloii.net ten forumlardan butun buildlere ulasabilirsin[signature][hline]Bal adam... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 PlanetDiablo adressindede vardı[signature][hline]Shaded by the trees, calling out to the wind, I'm lying face-down crying I saw a version of myself I didn't even recognize On this guitar I'm playing the melody of someone who's passed on A star falls in the grief of someone who'll never be seen again Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cello_baba Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Ya versiyon 1.10 exp paket yüklü Lod yani. Ya ayrıca buildlerin cogu pvp ye odaklı ben oyunda da güclü bir char kasmak istiyorum hani cafe ici yine pvp yaparıs da daha cok oyuna yönelik oyunun icinde aktif biseey olursa iyi olur.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 bence 1,10'un en duzgun barbarı frenzy barbar, ama biraz ucukluk isityosan ve battle net te oynıycaksan duai throw deniyebilrisin baya sağlam oluyolar. ww barbalrlar için cok sağlam item gerekli bağlantın yoksa zor.[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 24, 2005 Nightmare ve hell devam etmeyi düşünüyorsan hammer tarzı gitmeni tavsiye ederim undead bossları baya rahat alıyorsun.[signature][hline]Beş Hececiler ''Özünün farkında olup bunu gölgelemek farklı, bu gölgelemenin farkında olmayıp kendini başka türlü nitelendirmek farklıdır.'' - S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cello_baba Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ya ben battle net takılmıcam sadece oyun oynucam single multi felan ama hell e kadar gitmeyi ve bitirmeyi düsünüyorum oyunda saglam bisey olsun duel icin degil oyun icin..[signature][hline]---HiTMaN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 o zaman summon necro kasmanı öneriyorum[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 summon necro veya trap assasin, ama bnlar o kadar zevkli değil biraz zorlanırsın ama bence bonemancer dene (sırf bone gitmiş necro cok zevkli oluyo) veya dediğim gibi Barbar işte baya zevklidir barbar diabloda faklıdır diğer class'lardan[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masteis Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 adam oyunu bitirmek amaçlı diyor duel için konuşmuyor ben en kolay summon ile bitirdim. hele hell'de iron golemde zaten thorn aura var pis koyanlar oldumu karşılığıda pis geliyor[signature][hline]I want to hurt you just to hear you screaming my name Solda!t Ownz Solda!t --> Masteis - [ EoS ] Death is just depth of chaos Branch would forgive the wind but it broken once Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 hayda ebnde duel'dann bahsetmıyorum hiç bahsetmedim ne duelı takmışsınız bi duel[signature][hline]Beş Hececiler 64K RAM SYSTEM 38911 BASIC BYTES FREE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Bende duelle bir alakasını gormedim cucenın yazdığı buildlerin , ayrıca bonemancer gerçekten çok zevklidir öneririm yani . Yada hammerdinde guzeldir pek rahat geçiyorsundan ilerde eşya falan sorun oluyor , o yüzden başta barbar veya necromancer gibi sadece yetenekleriyle ve bazı eşyalarla bile rahat ilerleyebilen buildleri seçmeni tavsiye ederim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cello_baba Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Ya sallayın ben barbarianla kasmak istiyorum varsa bi öneriniz kasma tarzınız onu verin hatta bana wwbarb kas dediler ama ben skill ve stat dagılımını bilmiyorum ...[signature][hline]---HiTMaN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
go2hell Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 25, 2005 summon necro dan nefret ediyorum. Druid e donuyo bi süre sonra onden sal arkadan büyü at . Curse necro yap bence :) en azından necromancer derler :)[signature][hline]Nightwish Power go2hell will be a jeolog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masticore Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Bence oyunun en kral herosu Druid Wolf yuklendinmi olay bitiyo zaten[signature][hline]----Cennet'te Cehenennemde kendi içinde----- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cello_baba Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Abi ozaman söyle yapalım bana önerdiginiz charların stat, skill dagılımını ve hangi itemleri kullanırsa güzel olacagını yazarsanız sevinirim...[signature][hline]---HiTMaN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
OneWayStreet Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 eben diyim güzelinden abi alt tarafi single oynicaksin istediğin gibi oyna bitirirsin duel istesen sana mantikli şeyler yazariz ama çok gereksiz bişi istiyosun ayrica bir sürü lod siteleri var git oralardan güzel güzel guide lara bak orada kafana takilan bişi olusa sor yardimci olalim bizde elimizden geldikçe ama single oynicam yardim edin cok gereksiz bişi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
uraz Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 26, 2005 europe ta oynuyosan msj at efn-uralk barbar var bendede item fln yardımcı olurum....[signature][hline]-Kimeryalı Barbar- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cello_baba Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Abi napim ben duelde yapcam ama arkadaslardan barbarian skill ve stat dagılımını istedim adamlar sunu kas bunu kas diolar ama kas dedikleri karakterlerinde skill dagılımını vermiyolar ondan dedim artık offf felan oldum icin yazdım ölee....[signature][hline]---HiTMaN--- Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2005 nette cok guide var. single icin frenzy oneriyolar. skill dagilimi belli oluyo zaten; frenzy ve sinerjilerine vereceksin. 5 tane mi ne natural resistance vardi, hangi silah istiyosan onun mastery'sine verirsin, bi de shout'lardan BO ve def artirana verirsin. (yoksa ikisi ayni miydi...)[signature][hline]Tulahr Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delyyyy Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2005 ben zevk için polearm gitmiştim zamanında , vuruş alanı baya geniş olduğundan gerekli lifesteal itemlarla baya zevkli oluyordu yaratıkların içine almak zaten 4000denf azla canınız var %20 üstü lifesteal ile canınız hemen doluyordu , yani zevklimidir zevklidir derim[signature][hline] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar